Jaké pečivo dáváte dětem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My teda pečeme domácí, neb mám doma celiaka. Ale jinak klukovi, který zatím potvrzeno nemá, tak tomu normálně rohlíky a chleba klasický. Mě dr. říkala někdy před jeho 1 rokem, že se právě má zavést pečivo, aby se případně projevila celiakie. I když holce se třeba projevila až kolem 4.roku,takže asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všechno dávám. Na doma chleba nebo rohlíky, na ven buď sladké pečivo (typ jako loupák nebo vánočka) nebo takový ty bulky nebo jak se tomu říká, vypadá to jak bobek a posypaný je to mákem
Sladký koblihy a šátečky nedávám, jednak starší to ani nejí a dvak je z toho vše akorát upatlaný. Celozrnný cíleně pro děti nekupuju, jde z toho bordelu, ale sobě někdy jo a když chtějí holky taky, tak jim dám. Pak různý polystyrenový a dřevotřískový chlebíčky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se nad pečivem nikdy nezamýšlela - od cca 8.měsíce dostává k snídani klasickou šumavu, teď zvládá i rohlík, ale ty u nás moc nevedeme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk necelý 3 roky jí chleba (domácí mu chutná víc), rohlíky, housky. Teď má rád koblihy, čokorolky. Nedávám celozrný věci, nechutná mu a ani to prý nemají.
- Citovat
- Upravit
Tak naší už jsou skoro 2 roky, už to teda nehrotí - dávám rohlík, světlé bulky a pletýnky, chleba, trošku i celozrnné jako kornspitz, ale málo, spíš ochutnat, prý t zatěžuje trávení. Ze sladkého jako makovky nic, jen výjimečně řekněme jednou za měsíc.
Jinak já jím vlastně jen chleba a kaiserky se semínky, ty jsem jí jak malé nedávala, časem asi začnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame 17mesicu a davam mu uplne vse. Od rohliku pres chleba, pres dopekane bagety z market i loupaky ci croassany.
Mame doma pekarnu ale nejak moc casto nepecu. Ale chutna mu vse ![]()
Nejvice celozrnne se zrnickama a pak je toho plna plena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit