Jaké pečivo dáváte dětem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2969
11.9.13 20:51

My teda pečeme domácí, neb mám doma celiaka. Ale jinak klukovi, který zatím potvrzeno nemá, tak tomu normálně rohlíky a chleba klasický. Mě dr. říkala někdy před jeho 1 rokem, že se právě má zavést pečivo, aby se případně projevila celiakie. I když holce se třeba projevila až kolem 4.roku,takže asi tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
11.9.13 20:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
11.9.13 21:10

Všechno dávám. Na doma chleba nebo rohlíky, na ven buď sladké pečivo (typ jako loupák nebo vánočka) nebo takový ty bulky nebo jak se tomu říká, vypadá to jak bobek a posypaný je to mákem :) Sladký koblihy a šátečky nedávám, jednak starší to ani nejí a dvak je z toho vše akorát upatlaný. Celozrnný cíleně pro děti nekupuju, jde z toho bordelu, ale sobě někdy jo a když chtějí holky taky, tak jim dám. Pak různý polystyrenový a dřevotřískový chlebíčky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
11.9.13 21:14

Já se nad pečivem nikdy nezamýšlela - od cca 8.měsíce dostává k snídani klasickou šumavu, teď zvládá i rohlík, ale ty u nás moc nevedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.9.13 21:23

Kluk necelý 3 roky jí chleba (domácí mu chutná víc), rohlíky, housky. Teď má rád koblihy, čokorolky. Nedávám celozrný věci, nechutná mu a ani to prý nemají.

• Citovat
  • Upravit
7240
12.9.13 07:10

Tak naší už jsou skoro 2 roky, už to teda nehrotí - dávám rohlík, světlé bulky a pletýnky, chleba, trošku i celozrnné jako kornspitz, ale málo, spíš ochutnat, prý t zatěžuje trávení. Ze sladkého jako makovky nic, jen výjimečně řekněme jednou za měsíc.
Jinak já jím vlastně jen chleba a kaiserky se semínky, ty jsem jí jak malé nedávala, časem asi začnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
12.9.13 08:20

Mame 17mesicu a davam mu uplne vse. Od rohliku pres chleba, pres dopekane bagety z market i loupaky ci croassany.
Mame doma pekarnu ale nejak moc casto nepecu. Ale chutna mu vse :mrgreen:
Nejvice celozrnne se zrnickama a pak je toho plna plena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí