Jaké povolání by vás bavilo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@ontar píše:
Důchodci jsou závistivý a zlý a chtějí, aby se vrátil komunismus…
vůbec nevíme, jak se máme!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tlumočnice, překladatelka - ideálně soudní, spisovatelka.
A ještě mě napadá laborantka někde ve výzkumu. Rozbory a tak.
Příspěvek upraven 15.10.19 v 20:36
- Citovat
- Upravit
Kdybych nemusela řešit peníze, vrátila bych se zpět na příjem pacientů v jednom institutu. Tam jsem byla nejšťastnější, práce měla smysl a i když byla někdy bolavá, tak byla krásná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Policista, ideálně kriminálka
hrozně mě zajímají trestné činy (i když to zní divně
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych chtela byt pilotkou dopravniho letadla. Vyzivam se ve vecech kolem letist, letani a letadel
A nebo bych chtela pracovat v embryologicke labolatori.. Mam dite z ivf a tehle lidi si za jejich praci moc cenim
Na oboje jsem se ale v zivote malo ucila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Celeste97
ono to ale fakt funguje úplně jinak než v telce a po 20letech zjistíš, že jen sedíš u počítače
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Premek_Orac s tím ÚP jsi hodně naivní
tam se chodí pro dávky, ne pro práci, ale asi si představuješ idealizovaný ÚP, kam chodí samí pracovití lidé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:![]()
někteří… kolik jich znáš?? znáš jejich příběhy? povídal sis s nimi? co zažili? třeba ti, co zažili válku, koncentráky.. mám věk, že jsem mluvila i s těmi, co zažili první republiku.. a moje babička - co vše museli snést, jak jim byl znárodněný majetek, s jakou pokorou a skromností dokázali žít.. stačilo jim to, co si sami vypěstovali..
vůbec nevíme, jak se máme!!
Víme, proto nechceme zpátky doby minulé…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učitelka. Dopoledne si pohrát s dětma, v půl dvanáctý padla, dva měsíce volna v létě a další dva během roku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Celeste97 jj taky me to nedavno napadlo, az jsem z toho byla sama prekvapena. Bud detectiv na kriminalce nebo psycholog, ale asi jsem trochu zblba z Mindhuntru ![]()
Jinak vsechno ze zviraty, osetrovatelka, dobrovolnice v psim utilulku atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miluju knihy. Takže taková pracovnice v knihovně, to bych brala. Mám ráda děti. Takže třeba někde v kojeneckém ústavu, akorát by mě asi trápilo, že nemůžu pochovat všechny plačící mimča zároveň. A vždycky jsem měla ráda koně. Takže práce s koňmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych asi dělala to, co dělám teď. Můžu poprvý v životě říct, že mě moje práce opravdu baví, i když ještě před rokem by mě v životě nenapadlo, že to budu dělat - dělám v laborce. Jediný minus je, že vzhledem k zodpovědnosti to není úplně ideálně placená práce.
Jinak vysloveně vysněná práce - dělat v zoo, u zvířat, ideálně u kopytníků nebo u opic. Dal taky psát, nebo bejt psycholožkou. Ale na to bych asi neměla nervy
Nebo mít práci, jejíž součástí by bylo cestování, toho doufám jednou docilim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že mám ty představy zidealizované, že srážka s realitou by byla krutá…
@ospalámyš Jj, přesně tak ta moje představa vypadá. nemyslím, že je to lehká práce, některé dny se člověku fakt nechce ven ani na chvíli a tady by musel… jenže někdy je nepohodlí strašně zdravé pro duši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše:
Učitelka. Dopoledne si pohrát s dětma, v půl dvanáctý padla, dva měsíce volna v létě a další dva během roku.
A dárečky plus květiny na konci roku od dětí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit