Jaké rozměry u přebalovacího pultu?

106
12.7.15 08:51

Jaké rozměry u přebalovacího pultu?

Jaké rozměry u přebalovacího pultu? Mám možnost zdarma, ale na hloubku jen 50cm. Není to malé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
12.7.15 08:57

Tak jestli je tim myslen rozmer, ktery bude mit dite do boku (na sirku), tak to staci. mela jsem 55cm a myslim, ze tech 5 by mi nechybelo. hlavne at ma dost na delku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30323
12.7.15 08:57

Hloubka jen 50 pokud chceš tím směrem pokládat dítě je hodně málo. Pokud by to bylo 5090 tak bych přebalovala bokem a už by to šlo. Já mám 9090 a jsem spokojená. Přebalím tam dítě ještě ve 2 letech úplně v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.7.15 09:02

Na šířku to má asi 80cm. Na délku kolem 50cm. Tak jedině zábrany udělat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.7.15 09:05

No jestli tím myslíš fakt rozměr hloubky a nepleteš si to se šířkou, tak je to teda málo. Jaké jsou celé rozměry? Jinak bez přebalovacího pultu se dá taky existovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
106
12.7.15 09:12

80×50m. Jedině budu muset pokládat jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.7.15 09:13

A nemáš fotku?

• Citovat
  • Upravit
106
12.7.15 09:16

Bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.7.15 09:19
@RadkaCh píše:
No jestli tím myslíš fakt rozměr hloubky a nepleteš si to se šířkou, tak je to teda málo. Jaké jsou celé rozměry? Jinak bez přebalovacího pultu se dá taky existovat :lol:

dá. Je to často jen krám. Přebalovat se dá i na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
12.7.15 09:23

Jsme čerstvě nastěhovaný v RD, a spíme zatím na zemi na matraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
12.7.15 09:32

Já dnes beru tento http://www.ikea.com/…ts/20045205/ a bude to stačit. Miminko poločím samozřejmě na délku, ne na šířku a bude to stačit na pár měsíců - abych mohla stát, poté můžu přebalovat kdekoliv. U prvního dítěte jsem měla jen podložku, kterou jsem si přenášela, jinak jsem přebalovala na posteli, gauči, v postýlce,… Stačí to na chvíli - než se mi případně zahojí jizva, abych nemusela sedat, tak to už nebude potřeba. A přebalovat ve 2 letech na přebalováku? Kolik dětí u přebalování ani ležet nevydrží, když zjistí, že umí chodit nebo běhat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
12.7.15 09:34

Takový bych nebrala, přebalování z boku mi připadá hodně nešikovné. Jinak já přebalovací pult miluju, nechtěla bych být bez něj ;). Mám 65×70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
12.7.15 09:43
@AnastazieB píše:
Takový bych nebrala, přebalování z boku mi připadá hodně nešikovné. Jinak já přebalovací pult miluju, nechtěla bych být bez něj ;). Mám 65×70.

To byla reakce na mě? :) Pokud ano, proč přebalování z boku? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
12.7.15 09:49

@Maty1989 to byla reakce na zakladatelku… Jsou i pulty, kde se dítě dává na šířku a přebaluje se z boku. Jinak pult i ve dvou letech, proč ne, my jsme ho využívali ještě dýl, třeba na převlíkání do pyžámka… Pokud tam dítě leží (stojí) a neutíká, tak nevidím problém, můj syn se nikdy nesnažil ani otočit. Pro mě je to mnohem pohodlnější než na zemi nebo na posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
12.7.15 09:55
@AnastazieB píše:
@Maty1989 to byla reakce na zakladatelku… Jsou i pulty, kde se dítě dává na šířku a přebaluje se z boku. Jinak pult i ve dvou letech, proč ne, my jsme ho využívali ještě dýl, třeba na převlíkání do pyžámka… Pokud tam dítě leží (stojí) a neutíká, tak nevidím problém, můj syn se nikdy nesnažil ani otočit. Pro mě je to mnohem pohodlnější než na zemi nebo na posteli.

Tak dcerka stála u gauče, já seděla a oblíkla jsem ji, to zase bylo pohodlnější třeba pro nás obě, než ji někam zvědat a stát u toho :) U kojení jsem taky seděla, tak jsem jen vedle sebe přebalila a bylo hotovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí