Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Jaké rozměry u přebalovacího pultu? Mám možnost zdarma, ale na hloubku jen 50cm. Není to malé?
Tak jestli je tim myslen rozmer, ktery bude mit dite do boku (na sirku), tak to staci. mela jsem 55cm a myslim, ze tech 5 by mi nechybelo. hlavne at ma dost na delku.
Hloubka jen 50 pokud chceš tím směrem pokládat dítě je hodně málo. Pokud by to bylo 5090 tak bych přebalovala bokem a už by to šlo. Já mám 9090 a jsem spokojená. Přebalím tam dítě ještě ve 2 letech úplně v pohodě.
Na šířku to má asi 80cm. Na délku kolem 50cm. Tak jedině zábrany udělat jinak.
No jestli tím myslíš fakt rozměr hloubky a nepleteš si to se šířkou, tak je to teda málo. Jaké jsou celé rozměry? Jinak bez přebalovacího pultu se dá taky existovat ![]()
@RadkaCh píše:
No jestli tím myslíš fakt rozměr hloubky a nepleteš si to se šířkou, tak je to teda málo. Jaké jsou celé rozměry? Jinak bez přebalovacího pultu se dá taky existovat
dá. Je to často jen krám. Přebalovat se dá i na posteli.
Jsme čerstvě nastěhovaný v RD, a spíme zatím na zemi na matraci.
Já dnes beru tento http://www.ikea.com/…ts/20045205/ a bude to stačit. Miminko poločím samozřejmě na délku, ne na šířku a bude to stačit na pár měsíců - abych mohla stát, poté můžu přebalovat kdekoliv. U prvního dítěte jsem měla jen podložku, kterou jsem si přenášela, jinak jsem přebalovala na posteli, gauči, v postýlce,… Stačí to na chvíli - než se mi případně zahojí jizva, abych nemusela sedat, tak to už nebude potřeba. A přebalovat ve 2 letech na přebalováku? Kolik dětí u přebalování ani ležet nevydrží, když zjistí, že umí chodit nebo běhat ![]()
Takový bych nebrala, přebalování z boku mi připadá hodně nešikovné. Jinak já přebalovací pult miluju, nechtěla bych být bez něj
. Mám 65×70.
@AnastazieB píše:
Takový bych nebrala, přebalování z boku mi připadá hodně nešikovné. Jinak já přebalovací pult miluju, nechtěla bych být bez něj. Mám 65×70.
To byla reakce na mě?
Pokud ano, proč přebalování z boku? ![]()
@Maty1989 to byla reakce na zakladatelku… Jsou i pulty, kde se dítě dává na šířku a přebaluje se z boku. Jinak pult i ve dvou letech, proč ne, my jsme ho využívali ještě dýl, třeba na převlíkání do pyžámka… Pokud tam dítě leží (stojí) a neutíká, tak nevidím problém, můj syn se nikdy nesnažil ani otočit. Pro mě je to mnohem pohodlnější než na zemi nebo na posteli.
@AnastazieB píše:
@Maty1989 to byla reakce na zakladatelku… Jsou i pulty, kde se dítě dává na šířku a přebaluje se z boku. Jinak pult i ve dvou letech, proč ne, my jsme ho využívali ještě dýl, třeba na převlíkání do pyžámka… Pokud tam dítě leží (stojí) a neutíká, tak nevidím problém, můj syn se nikdy nesnažil ani otočit. Pro mě je to mnohem pohodlnější než na zemi nebo na posteli.
Tak dcerka stála u gauče, já seděla a oblíkla jsem ji, to zase bylo pohodlnější třeba pro nás obě, než ji někam zvědat a stát u toho
U kojení jsem taky seděla, tak jsem jen vedle sebe přebalila a bylo hotovo ![]()