Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Víš co? Žádná sleva není zadarmo.
Ty vyhodne nákupy ve finále zas tak vyhodne nejsou, jak jsem si mnohokrát ověřila, takže je cílene nevyužívám a nevyhledavam.
Mam Billa kartu a kartu do DM, nepotrebuju mit penezenku zasekanou milionama karet, ktery pouziju jednou za uhersky rok ![]()
Využívám jen glóbus kartu a když byl děcka menší ještě Rosman. Teď vlastně jen ten globus.
Já využívám kartu dm a sleduju na mall.cz, co mají v akci - na profilu mám zaškrtnuto, jaké zboží mě zajímá, a pak mi chodí mailem upozornění na slevy. Kupuju ve slevě prací prášky (na to vysloveně čekám, když vím, že do 2 měsíců dojdou, tak pak nakoupím třeba 10 kg), naposled jsem koupila sporťák „druhá jakost“ - rozbalený a vrácený. Někdo si ho koupil, rozbalil krabici a vrátil, a pak ho prodávali o skoro polovinu levněji - místo 5900 jsem ho pořídila za 3500
Vůbec jsme nenašli, co je na tom za vadu (může být třeba barevná skrvna, nebo jiná kosmetická vada) a je super.
A dnes jsem si koupila ve slevě sandály - výprodej, místo 1000 stály 600:) ale ty bych koupila i bez akce, staré dosluhují a neměla bych v čem chodit.
Mám jen s velkou nechutí ikea kartu, jinak nevidím žádný důvod, proč by měl každý vědět, co nakupuji.
Jinak slevy na prací prášky, jídlo, oblečení a obuv využíváme také.
Většinou všelijaké karty- Teta Pebnny atd, jinak bežné slevy záleží no. Pokud vím, že je to oprvdu levné, tka i sezonní oblečení, když vím, kolik to předtím stálo, ale většinou to zdraží a pak jakoby slevní..
Fruitisimo - když si dam na jejich kartu kredit, třeba 3 tis. tak mi k tomu prictou ještě 20% z vložené částky.
Navíc tam mají nějaké věrnostní body, díky kterým jeden drink platím, při dalším nákupu mám drink zadara
nebo tak nějak to funguje ![]()
tak já ráda nakupuji malýmu oblečení (dřív sobě, ale to jsem chodila do práce) a teď jsem zjistila, že dělám výbavičku pro malou od kamarádky.
to vždycky objevím nějaké slevičky nebo po sezonní výprodej.