Jaké UM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
487
22.4.08 08:09

taky jsme použivali NUTRILON comfor, je fakt super, Alexík vůbec netrpěl na prdíky, ale je docela drahý, tak jsem od 3 měsíce přešly na hero baby Lactum a jsem taky spokojení :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.4.08 09:34

Ahoj,ja kojím,ale malemu to nestačí tak přikrmují Nutrilonem a na večer mu dávam Hami-forte.Jsou mu 3měsice a vše v poho.Musíš zkóšet.Pa pa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
23.4.08 09:15

Porad se s pediatrem, rozhodne bych do pul roku znacky mlek a kvuli cene uz vubec ne nemenila! My byly vyberem zuzeny na HA mleka. Meli jsme Bebu HA pac po Nutrilonu HA nekadila a spokojenost - v pul roce jsme presli na Bebu Bifidus a cca od 10 mesicu na Sunar a od roka do dvou uz jsem to stridala dle chuti a akce :-)))
Jinak vyber je velky, mleka jsou kontrolovana, takze neboj, ze si nevyberes nebo udelas chybu..

• Citovat
  • Upravit
15883
30.4.08 09:05

Ahoj,
my musíme bohužel od dvou týdnů dokrmovat a moje dr. nám doporučila Nutrilon Comfort a zatím spokojenost :wink: :wink: Je fakt, že je dražší a tak možná přejdeme okolo těch třech měsíců jen na Nutrilon :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
30.4.08 12:54

Ahoj já používám Nutrilon a Nutrilon Comfort. Přez den dávám Nutrilon a na noc Nutrilon Comfort, aby se kvůli kolikám vůbec vyspal a já taky :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.4.12 19:33

ahojky
malej byl od 7 mesicu na Nutrilonu, ted mel strevni chripku tak jsme na doporuceni lekare davali mlicko AL 110 bez obsahu laktozy. Meli jsme 2 pixly a ted dopiji druhou, premyslela jsem ze by jsem zmenili UM a uz nedavali Nutrilon, bylo by to jen kvuli cene, spousta maminek mi rika ze je to predrazeny. Ale nevim jakou ted dat, jaka je vlastne vyhodnejsi a co nejkvalitnejsi? Chci pro malyho to nejlepsi a pokud je to NUtrilon tak mu ho klidne dal davat budu ale jen tak by me zajimala jina varianta. A je mozny ze po jiny UM bude vic pribirat a podobne? Malej ma UM rano 240ml a vecer 300ml…jinak uz ji normlane je mu rok tak bych rada kdyby jste mi neco doporucili a rekli vas nazor. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
16.4.12 19:37

Já myslím, že všecky mlíka jsou dobrý. Všecky musej mít nějakej atest. My jsme přešli z Nutrilonu na Babylove mlíko. Jestli je nejlepší nevím, ale vypadá dobře snášeno a to je asi to hlavní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
16.4.12 19:40

Tak my dávali do roka Nutrilon, pak jsme přešli na Hami a spokojenost. Taky jsem dlouho přemýšlela, jak trošičku ušetřit a zároveň ho neošidit o to, co potřebuje. Takže za mě klidně Hami. :palec:

To, že každému dítku vyhovuje něco jiného sem není snad ani potřeba psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.4.12 20:02

Myslím, že nějak víc po jiném mlíku přibírat nebude ;) u nás Nutrilon nejel, už od začátku s ním byly problémy, takže do 6měsíců byla malá na Hami- spokojenost a pak jsme přešli na Babylove a to má doteď, teda teď už míchám a má někdy obyč plnotučné, ale s Babylove spokojenost, naprostá 8)

• Citovat
  • Upravit
7512
16.4.12 20:11

Všechny jsou skoro stejný, akorát Nutrilon má reklamu, holandský mlíko a nějaký nukle…něco. Jinak je složení shodný s Hami, na který jsme po něm přešli. A po Hami daleko líp trávil. U toho Nutrilonu se platí jen značka. Podruhý už bych ho nedávala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
16.4.12 20:13

nutrilon a hami je jeden stejný výrobce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
16.4.12 20:16

taky si mylsim ze je to predrazeny reklamou, zacla jsem dost uvazovat nad tim babylove, cena je bezkonkurencni a taky uz ma malej obcas plnotucny na snidani…co jsem si tu ted cetla dost lidi je s babylove spokojenych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
16.4.12 20:16

@kamik19863
to jo, ale není úplně totožný, teda břicho mojí dcery to dost poznalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
172
16.4.12 20:25

ja zacala davat po roce sunar, zadny problemy,pravidelny kakani, vyborna chut.....spokojenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
16.4.12 20:56

@sterezie no jasně, já jen chtěla reagovat na to, že je stejný výrobce,když se objevil příspěvek, že se platí jen za značku, mě dítko pilo nutrilon 1, nutroš confort, antikolik atd…od narození, nedávno jsme přešly na dvojku a hrůza, bolení břicha, nespala, nekakala a tak jsem začala kupovat bebu a dobrý zase spí, neprdí jako po nutroši, kaká denně prostě super, kámoška takhle přešla na hami, protože dítko dvojku nestrávilo.
Taky proto prodávám nutrilon 2 6 balení, že jsem si udělala zásoby a najednou zjistila, že s ním má dítko problémy, ale každé je jiné, bohužel se to musí na těch dítkách vyzkjoušet co mu dělá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová