Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, mám kočár Jane Pro (cca rok 2007,2008) po starší dcerce, teď čekáme druhé mimi a chci pořídit autosedačku (vajíčko) s isofixem, která se dá nacvaknout na Jane podvozek.
Četla jsem různé diskuse, kde mamči píšou, že Jane Strata je malinká (ale prej záleží na roce výroby - ale nevím, zda jdou i nové modely Jane vajíček z r.2011, které jsou údajně větší, nacvaknout na staré podvozky).
A co vajíčka Concord, nemáte někdo zkušenost, zda na Jane taky sedí (korbičky údajně sedí..)??
Moc prosím o Vaše rady, zkušenosti a náměty.
Kočár ale měnit nechci, byla jsem maximálně spokojená..
Nejake adaptery to nema? autosedacku bych volila spis podle bezpecnosti a ne dle kocarku, i dkyz se to obcas hodi nacvaknout ji na kocar…nejlepsi na trhu je römer, cybex aton a maxi cosi…myslim, ze cybex a maxi cosi pomoci adapteru jdou nasadit na spousty kocarku.
@maggi jané nedělá adaptéry na jiné autosedačky, ale dělá je concord. já osobně vozím na jané slalomu vajco maxi cosi, přes adaptéry právě od concordu, mám na podvozku iu korbu od concordu. vajco maxi cosi cabrio je veliké a bezpečné ![]()
A na co sedi maxi cosi, sedi i cybex aton, tak mas na vyber ze dvou sedacek. Cybex aton vysel v testech snad jeste lepe.
Holky, díky za odpovědi. A o bezadaptérovém řešení náhodou nevíte?
Už to vidím jak s dvěma prckama vyletím a adaptéry budou doma v chodbičce
. Proto jsem uvažovala nad tou sedačkou Jane Strata.. Ale prej je fakt malá, tak nevím jak se rozhodnout
.
A ta Maxi cosi s adaptéry od Concordu má isofix?
Bezpečnost především, to je jasné, ale pokud se to dá řešit i pohodlně, je to ideální.
@maggi tak vajíčko žádné samo o sobě nemá isofix, pod vajíčka se kupuje isfixová základna. maxi cosi je určitě větší a lepší sedačka než od jané.
Holky řešil teď někdo? Opravdu pasují adaptéry concord na jané slalom pro s autosedačkou cybex? Je reálné ještě koupit? Všude na netu je dostupnost na dotaz, tak nevím
nový kočár kupovat nechci
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám starší kočár Jane slalom pro a chtěla bych na podvozek koupit jinou autosedačku než od Jané ( např. Maxi-cosi nebo Cybex). Jde to nějak?
@Janaa 1 píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám starší kočár Jane slalom pro a chtěla bych na podvozek koupit jinou autosedačku než od Jané ( např. Maxi-cosi nebo Cybex). Jde to nějak?
Jde. Prodávají adaptér prave na maxi a cybex