Jaké vaříte omáčky?

6945
6.7.13 15:01

jaké vaříte omáčky??

Jaké vaříte holky omáčky?? Chci nějakouobrou omáčku ke knedlíku,. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6529
6.7.13 15:06

Křenová, houbová, svíčková, koprová, játrová, rajská, frankfurtská
rozsypaní ptáčci
na divoko ( dusím maso ve vlastní štávě s novým kořením, pepřem, bobkolistem a jalovcem a pak to lehce zahustím)

pak lze do klasického masového výpeku/výdusu přidat hrášek, fazole a kukuřice (klidně každé samostaně) a máš něco alá mexiko, zasypat sýrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
6.7.13 15:07

Milujem kuře na paprice -knedlík :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
6.7.13 15:09

Moje tchýně dělá omáčku na způsob roštěné, ale mnohem víc zahuštěnou. Vynikající! Jinak já třeba ráda kuře na paprice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.7.13 15:12
@78mamina píše:
Milujem kuře na paprice -knedlík :*

tak tu já nesnáším, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.7.13 15:14

Rajská, kuře na paprice běžně, vyjimečně http://www.recepty.cz/…-speku-17512

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.7.13 15:16
@tumpach píše:
tak tu já nesnáším, :lol:

já taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.7.13 15:17
@mejdylko píše:
já taky :D

a jaké vařís ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.7.13 15:18

Udělej si si svíčkovou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
6.7.13 15:19
@kvaček píše:
Udělej si si svíčkovou :mrgreen:

nehce se mi dělat tak složitá :-) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
6.7.13 15:20

Zmojemska, rajska, koprova, hovězí na houbach, nebo veprovy guláš, kuře na paprice ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
6.7.13 15:20

Já dělám omáčku se žampiony, pak kuřecí prsa na kousky na to prdnu kupovaný lečo, zaleju vodou, dám tam americkou jížku (hl. mouka+studená voda), povařím 20 min, zaleju smetanou a dochutím, k tomu těstoviny a mňam. :) pak občas udělám gulášek s chlebem a k tomu pívo, někdy rajskou s koulema z metýho masa, pak s kary.. jinak omáčky moc nedělám, nejsme knedlíkový… to si občas dám u mamky, koprajdu, roštěnou na houbách, rozlítaný ptáčky, svíčkovou a houby na smetaně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
6.7.13 15:25

Svickovou, koprovou, rajskou, jatrovou, krenovou, kure na paprice, zeleninovou, jakykoliv vypek z masa zahustit, zjemnit smetanou,…

No to kure na paprice zalezi, jak se dela. Me osobne treba vadi, kdyz mi do toho nekdo nahaze vselijake rozpitvane maso :poblion:. ale u nas doma aj u babicky se to dela tak, ze se kure (posolene a popaprikovane) upece s cibulkou, potom se maso vytahne, vypek se zahusti, prida smetana, popr. se prepasiruje a na talir kazdy dostane kus masa (stehno, prso,…) omacku a knedlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
6.7.13 15:29
@tumpach píše:
nehce se mi dělat tak složitá :-) :lol: :mrgreen:

Dám ti recept na nesložitou, kup hov zad, halali, smetanu. Maso si nalož na den do velkýho halali pak druhý den dej vše vařit, po změknutí vyndej maso, rozmixuj halali přidej smetanu-já dávám ke šlehání 250ml, mužes zahustit moukou :* Je výborná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
6.7.13 15:30
@elchirk píše:
Svickovou, koprovou, rajskou, jatrovou, krenovou, kure na paprice, zeleninovou, jakykoliv vypek z masa zahustit, zjemnit smetanou,…No to kure na paprice zalezi, jak se dela. Me osobne treba vadi, kdyz mi do toho nekdo nahaze vselijake rozpitvane maso :poblion:. ale u nas doma aj u babicky se to dela tak, ze se kure (posolene a popaprikovane) upece s cibulkou, potom se maso vytahne, vypek se zahusti, prida smetana, popr. se prepasiruje a na talir kazdy dostane kus masa (stehno, prso,…) omacku a knedlik.

jj tak to dělám i já a k tomu místo knedlíku halušky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport