Co ke kávě na pohřbu?

426
1.7.13 13:26

Co ke kávě na "Kar"?

Holky moc prosím o radu, ve čtvrtek máme pohřeb a potřebujeme něco ke kávě, někde jsme slyšela, že se dělají jen koláče, tak by to byl trochu problém, takhle na rychlo. nemůžou být třeba nějaké řezy nebo roláda a případně jaké. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6027
1.7.13 13:28

Ono to nikdo nebude zkoumat, uvidíš. Dej, co seženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
1.7.13 13:29

Předpokládám, že každý zvolí co mu vyhovuje. My po pohřbu měli klasický zákusky, potom řízek a salát…Nikdy jem neslyšela, že je něco určeno…Každý podle sebe, ne :think:???

• Citovat
  • Upravit
10680

Bych řekla, že může být cokoliv kromě věnečků a rakviček :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28871

Ahoj, my měli kar v sobotu a ke kávě byly čokoládové řezy, plněné trubičky a roláda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
1.7.13 13:30

Důležité je, že budeš mít co nabídnout a jestli to budou koláče, roláda nebo řezy je úplně fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.7.13 13:37

Co je to za slovo kar? Já to slyším poprvé. Předpokládám tedy že hostina po pohřbu, ale fakt jsem to ještě neslyšela. To je nějaké krajové, nebo zkratka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.7.13 13:39
@Tarinka píše:
Bych řekla, že může být cokoliv kromě věnečků a rakviček :think:

omlouvám se zakladatelce, vím, že pro vás to teď není opravdu vtipné,
ale Tarinko nemůžu si pomoc, i když vím, že to je nevhodné, ale toto mě rozesmálo :) ty věnečky a rakvičky jsi vymyslela ty, nebo to je nějaké pravidlo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.7.13 13:40
@Mafina5 píše:
Co je to za slovo kar? Já to slyším poprvé. Předpokládám tedy že hostina po pohřbu, ale fakt jsem to ještě neslyšela. To je nějaké krajové, nebo zkratka?

jsem ze Severní Moravy a slovo kar se používá běžně pro smuteční hostinu, myslím si, že to není nic neobvyklého, je to i v křížovkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7744
1.7.13 13:42
@Mafina5 píše:

Neluštíš křížovky. ;)

A ano, také si myslím, že může být celkem cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.7.13 13:43
@Spenata píše:
omlouvám se zakladatelce, vím, že pro vás to teď není opravdu vtipné,
ale Tarinko nemůžu si pomoc, i když vím, že to je nevhodné, ale toto mě rozesmálo :) ty věnečky a rakvičky jsi vymyslela ty, nebo to je nějaké pravidlo? :)
:oops: né, mě napadlo, je to sice takový cynický, ale… někoho by to mohlo po pohřbu urazit, tak bych se tomu asi raději vyhnula :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.7.13 13:43

Je to uplne jedno, par karu jsem absolvovala, ale vubec netusim, co jsme jedli, ono to jde tak nejak stranou bych rekla…A o zadnych „pravidlech“ jsem ani nikdy neslysela :nevim:
@Tarinka : Tema smutne ale to je dobra hlaska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
1.7.13 13:45
@Tarinka píše: :oops: né, mě napadlo, je to sice takový cynický, ale… někoho by to mohlo po pohřbu urazit, tak bych se tomu asi raději vyhnula :)

máš recht, asi by to nepůsobilo nejlíp, nebo by to naopak osvěžilo atmosféru :)…záleží na rodině, okolnostech úmrtí atd atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.7.13 13:46

Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
1.7.13 22:05

TAKY VÍM ŽE SE TO NEHODÍ ALE PO PŘEČTENÍ NADPISU MĚ NAPADLO ŽE VŠE JEN NÉ TY RAKVIČKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí