Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky moc prosím o radu, ve čtvrtek máme pohřeb a potřebujeme něco ke kávě, někde jsme slyšela, že se dělají jen koláče, tak by to byl trochu problém, takhle na rychlo. nemůžou být třeba nějaké řezy nebo roláda a případně jaké. děkuji moc
Předpokládám, že každý zvolí co mu vyhovuje. My po pohřbu měli klasický zákusky, potom řízek a salát…Nikdy jem neslyšela, že je něco určeno…Každý podle sebe, ne
???
Ahoj, my měli kar v sobotu a ke kávě byly čokoládové řezy, plněné trubičky a roláda…
Důležité je, že budeš mít co nabídnout a jestli to budou koláče, roláda nebo řezy je úplně fuk.
Co je to za slovo kar? Já to slyším poprvé. Předpokládám tedy že hostina po pohřbu, ale fakt jsem to ještě neslyšela. To je nějaké krajové, nebo zkratka?
@Tarinka píše:
Bych řekla, že může být cokoliv kromě věnečků a rakviček
omlouvám se zakladatelce, vím, že pro vás to teď není opravdu vtipné,
ale Tarinko nemůžu si pomoc, i když vím, že to je nevhodné, ale toto mě rozesmálo
ty věnečky a rakvičky jsi vymyslela ty, nebo to je nějaké pravidlo? ![]()
@Mafina5 píše:
Co je to za slovo kar? Já to slyším poprvé. Předpokládám tedy že hostina po pohřbu, ale fakt jsem to ještě neslyšela. To je nějaké krajové, nebo zkratka?
jsem ze Severní Moravy a slovo kar se používá běžně pro smuteční hostinu, myslím si, že to není nic neobvyklého, je to i v křížovkách…
@Mafina5 píše:
Neluštíš křížovky. ![]()
A ano, také si myslím, že může být celkem cokoli.
@Spenata píše:
omlouvám se zakladatelce, vím, že pro vás to teď není opravdu vtipné,
ale Tarinko nemůžu si pomoc, i když vím, že to je nevhodné, ale toto mě rozesmáloty věnečky a rakvičky jsi vymyslela ty, nebo to je nějaké pravidlo?
Je to uplne jedno, par karu jsem absolvovala, ale vubec netusim, co jsme jedli, ono to jde tak nejak stranou bych rekla…A o zadnych „pravidlech“ jsem ani nikdy neslysela ![]()
@Tarinka : Tema smutne ale to je dobra hlaska ![]()
@Tarinka píše:né, mě napadlo, je to sice takový cynický, ale… někoho by to mohlo po pohřbu urazit, tak bych se tomu asi raději vyhnula
máš recht, asi by to nepůsobilo nejlíp, nebo by to naopak osvěžilo atmosféru
…záleží na rodině, okolnostech úmrtí atd atd
TAKY VÍM ŽE SE TO NEHODÍ ALE PO PŘEČTENÍ NADPISU MĚ NAPADLO ŽE VŠE JEN NÉ TY RAKVIČKY