Jaké vitamíny pro posílení imunity dětí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
brko
28.1.16 13:09

Ja ted koupila multi sanostol. Jsem na nej zvedava…

• Citovat
  • Upravit
4692
28.1.16 13:12

Jojo, je cucací. Tak zkusit nějaké kapky, a určitě bych nasadila i ty lactobacíolky. Mám výbornou zkušenost od Swissu a pak Biopron

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
abver
28.1.16 13:14

My se s nemocemi potýkáme od září každý měsíc, je víc doma, než ve školce. Bere preventan a je na cucání, také lysi rybí olej ve žvýk. kuličkách. U vás by byl tedy lepší nějaký sirup. V létě chci začít s otužováním, to pomohlo u neteře. Vitamíny, ovo+zel a otužování. Ať se vám příprava vydaří a nestůněte

• Citovat
  • Upravit
1603
28.1.16 13:21

@Irinka0210 asi budu za trapku, ale ty lactobaciolky jsou na co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
28.1.16 13:25

Ten rybí tuk zkusím a co rakytník? Nemáte některá zkušenost třeba se sirupem? třeba i domácím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
28.1.16 13:37

@Ebixa To jsou látky, které působí ve střevech, jednak jsou na dobré zažívání ale také jsou dobré pro dobroou imunitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1603
28.1.16 13:39

@Irinka0210 děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
28.1.16 13:46

@Ebixa Není za co :) Přeji šťastný výběr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
28.1.16 13:47

Ja vcera koupila Imunoglukan sirup. Predtim mel maly multi- sanostol a nepomohl. Ale co nevyhovuje nam, muze vyhovovat ostatnim. Rakytnik je udajne taky dobry. Chce to vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3582
28.1.16 13:49

@Ebixa Dcer chodí už do MŠ druhý rok a ten první byla max.3 dny ve školce, letos se to od září opakovala a tak jsem nasadila Rakytníkový olej a Lichořeřišnici v kapkách, dávám to 7 kapek Rakytníku 1 x denně a Lichořeřišnici 2 x denně 7 kapek, ta se dávkuje 1 kaka na jedno kilo a rozdělí se do dvou dávek.
Bereme to od listopadu a dcera byla nemocná až teď kdy bere ATB, jinak byla doma každý měsíc a i 2 x do měsíce měla ATB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
28.1.16 13:57

Laktobacily Swiss - zdravé střevo, dobrá tvorba imunity - tvoří se hlavně ve střevě.
Kapky Echinacea Galmed - kapu do vroucí vody do štamprle - vyprchá alkohol…

tohle dávám cca od srpna do května… jsou zdraví jako řípy… a k tomu hodně vitamínů ve stravě…
Může se přidat Calcium chloratum, B-komplex Generica - kapky… rybí tuk, Vigantol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
28.1.16 13:59

A ještě dávám kapky Naděje - Podhorná - dávám Černý rybíz s imunoglukanem z hlívy ústřičné, extrakt z Žampionu, lichořeřišnici - likviduje bacily, bakterie a viry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.1.16 14:34

@Ebixa Ono je to hrozně individuální. Syn je ve školce letos už druhým rokem, ale nebýval nemocný ani ten první. Za celý školní rok (10 měsíců) byl doma v součtu 4 týdny: 1 x týdenní viróza, 1 x bronchitida na 14 dní doma a zbylý týden byly absence kvůli lékařům. Nedostal neštovice, vši, jedinou střevní chřipku… zkrátka nic, co tam postupně řádilo. Na imunitu jsem nedávala vůbec nic. Nemocný nebýval ani před školkou, první ATB. měl ve 4 letech na angínu v létě. Je to ale spíš vyjímka, byly ve školce děti, co tam spíš nebyly než byly. Letos druhým rokem jsou tam už ale všichni většinou v kompletním počtu, je poznat, že ten první rok už mají zkrátka za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.17 10:47

Ahoj,
Já jsem vždy byla proti tomu abych dávala dětem doplňky stravy, ale před začátkem školy, jsem se rozhodla, že to zkusím, jelikož jsem nechtěla, aby mi holčička prostonala celou první třídu. Víte, jak to bývá ten první rok ve škole/školce. Vyzkoušela jsem Marťánky Imunoforte a musím říct, že ten černý bez je tak dobrý, že chutnají i mně a nemocní jsme zatím nebyli. Snad nám to vydrží :) Jinak já jdu teď zkusit pro sebe rakytník (do dětí to opravdu nedostanu), máte s tím nějaké zkušenosti?
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2196
27.1.18 09:57

My momentálně testujeme colostrum od LR, tak jsem zvědává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...