Jaké značky plenek doporučujete?

30.8.21 16:37

Jaké značky je doporučeno plenky?

Milé matek,
chtěla bych vědět, jaké plenky je nejlepší značku. Nechci kupovat Pampers, protože je chemické látky a voňavé. Chtěla bych si kupovat plenky bez chemických látek a nevoňavé. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35418
30.8.21 16:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.21 07:08

@Fiducia děkuji za odkaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35418
31.8.21 09:17

@Mischell_zombie není zač. Těch fajn značek je víc, Kolorky, ty mají i v Dm, nebo https://www.monperi.cz/eshop/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
31.8.21 09:21
@Mischell_zombie píše:
Milé matek,
chtěla bych vědět, jaké plenky je nejlepší značku. Nechci kupovat Pampers, protože je chemické látky a voňavé. Chtěla bych si kupovat plenky bez chemických látek a nevoňavé. Děkuji za odpověď.

Jsi jazykový robot nebo Mireček z Básníků? To se fakt nedá číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.21 10:39

Mě se osvědčily plenky Bella Happy, cenově jsou v pohodě, navíc jsou měkoučké a neprotékají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
27.9.21 11:15

Pouzivam Dada plenky. Vozila jsem si je z Polska, od pandemie objednavam na kupplenky.cz. Pomer cena vykon je vyborny. Jsou neparfemovane, deti se mi neopruzuji. Chemicky rozbor jsem nedelala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Astrolinka
26.10.21 22:54

Ahoj, taky kupuju plenky Bella Happy. Dobře sedí kolem nožiček, neprotečou a mají je všude a za rozumnou cenu.

• Citovat
  • Upravit
18
30.10.21 18:26

@kate08 a to jsou přímo polské. Nikde jsem nenašla. Přeci jen jsem k věcem z Polska trošku ostražitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
31.10.21 18:15

@Shirt
Mela jsem za to, ze se vyrábějí v Trutnově, ale asi jak které velikosti. Poslední baliky byly „vyrobeno v Polsku“.
Nemyslim si, ze by pleny z Polska byly horsi. Možná kocarky, ale pleny? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
4.11.21 14:19

Měla jsem látkové, Bamboolik - kvalitní česká značka, žádná starost o „akční ceny“, dostatečné množství, změny velikosti… 1× za dva dny se to hodí do pračky, uschne a hned se to dá znovu používat. A navíc jsou krásné. Určitě bych do toho šla znovu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.11.21 14:47

Za nás jsou dobre pampers a z Lidlu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.11.21 08:47

Můžu doporučit Bobilo. Je to česká značka. Nesmrdí jak některé značky když jsou načuraný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.11.21 10:10

Já bych se taky ráda přidala k dotazu (hledám ideální plenky velikost 3) a zároveň dodám info z „mých“ zkušeností u velikosti 1 a 2 :).

Velikost 1 jsem zkoušela Dada zlaté, Babylove z DM, Lupilu a Huggies elite soft. Naprosto nejlepší byly Huggies, velikost odpovídala reálně 2,5-4kg, krásně sály, nic neproteklo a hlavně na zádech měly takovou jakoby kapsu spolu s gumičkou a lepící pásky drží jak přibité. Dady mi přišly jak jejich celkem věrná kopie, ale o dost levnější, jen jsou hodně malinké, reálně tak 2-3,8kg, takže jsem hned přešla na velikost 2. Lupilu podle mě hrůza, na zádech není gumička, velikostně odpovídají až tak od 4 kg, i po utažení pásků se točily a párkrát protekly. Babylove zlatá střední cesta, příjemné, sály pěkně, velikostně jako Huggies cca do těch 4kg, vzadu aspoň ta gumička.

Velikost 2 jsem měla už jen Huggies elite soft a Dady. Huggiesky opět o kousek lepší, ale oboje mi přišly super savé a vydržely.

Dcera má teď cca 5,2 kg a Dady zlaté vel. 2 už mi od těch 5 kg začly bokem protékat a při zapnutí dcerku tlačily, takže jsem vytáhla velikost 3, no a ty jsou najednou hrozně velké, tenké a vzadu chybí gumička, takže nedrží na místě a točí se podobně jako Lupilu. Tak jsem zkusila koupit Babylove 3, no a ty jsou snad ještě o kousek větší (píšou od 4 kg, ale i teď jsou dceři prostě velké…), ale aspoň mají na zádech gumičku. Každopádně ani jedny mi nepřijdou momentálně ideální. Uvažuju zas o koupi Huggiesek, ale jejich cena u velikosti 3 je pomalu jednou tolik, co ty Dady, což mě docela odrazuje… Máte ještě nějaké typy na cenově nepřemrštěné, ale příjemné plenky velikosti 3, které už budou sedět na těch 5kg, a které mají na zádech gumičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí