Jako v pasti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
23.2.13 17:04
@erinv píše:
Ok, takze osvc jsi ty.. a on??? + vy mate nejakou spol. Smlouvu..?

Taky to nechápu, jestli jsou dvě fyzické osoby nebo jak nebo z čeho vyplývají ty společné závazky, když nemají s. r.o.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 17:11

@erinv

on je taky osvč a ano, máme spol. smlouvu.

Já si jakoby nemyslím, že by mě v tom nechal samotnou, jen vidím, jak se v tom plácá… že se spíš bojim, že nebude vědět, co s tim dělat - než že by mi jakoby finančně nepomohl. Protože to on zase je pracovitý atd… opravdu hodně, dře do únoru. Jen aby to šlo tentokrát správným směrem. Ať už si bude podnikat sám nebo pracovat tedy v naší druhé firmě psané na mě.

Mě spíš jde o tu spolupráci než o ty peníze asi… Mě je to na jednu stranu jedno, že to jakoby uhradíme z té další zakázky, i když to mohli být peníze pro nás, že!!! Spíš se bojím, co bude, když se to nevyvede, kde se na to vezme. Extra se nebojím, že by neměl zájem ty peníze zaplatit nebo se snažit to uhradit, jen, že prostě se to nestane!! :mrgreen: :mrgreen:

Nevim, jestli to teď nepopisuju trochu divně. Prostě bych jen potřebovala, aby udělal, co řeknu, aby se to všechno zvládlo a vím, že ať už řeknu cokoliv rozumnýho, že to bude sabotovat. Takže by bylo možná nejlepší to nechat na něm ať to vymyslí a pak se přizpůsobit - ale co když mi to bude připadat jako blbost??? :nevim: Fakt v tom mám zmatek dost.

• Citovat
  • Upravit
G12
23.2.13 17:14
@Anonymní píše:
@erinv

on je taky osvč a ano, máme spol. smlouvu.

Já si jakoby nemyslím, že by mě v tom nechal samotnou, jen vidím, jak se v tom plácá… že se spíš bojim, že nebude vědět, co s tim dělat - než že by mi jakoby finančně nepomohl. Protože to on zase je pracovitý atd… opravdu hodně, dře do únoru. Jen aby to šlo tentokrát správným směrem. Ať už si bude podnikat sám nebo pracovat tedy v naší druhé firmě psané na mě.

Mě spíš jde o tu spolupráci než o ty peníze asi… Mě je to na jednu stranu jedno, že to jakoby uhradíme z té další zakázky, i když to mohli být peníze pro nás, že!!! Spíš se bojím, co bude, když se to nevyvede, kde se na to vezme. Extra se nebojím, že by neměl zájem ty peníze zaplatit nebo se snažit to uhradit, jen, že prostě se to nestane!! :mrgreen: :mrgreen:

Nevim, jestli to teď nepopisuju trochu divně. Prostě bych jen potřebovala, aby udělal, co řeknu, aby se to všechno zvládlo a vím, že ať už řeknu cokoliv rozumnýho, že to bude sabotovat. Takže by bylo možná nejlepší to nechat na něm ať to vymyslí a pak se přizpůsobit - ale co když mi to bude připadat jako blbost??? :nevim: Fakt v tom mám zmatek dost.

No to teda máš 8). Já taky podnikám, ale být v tvé situaci, tak bych asi hodně rychle jednala a snažila se to právně ošetřit, ať pak jednou hodně nelituješ. Když nebyl schopný tě poslechnout teď, tak proč myslíš, že se to někdy změní?

• Citovat
  • Upravit
16186
23.2.13 17:16
@Anonymní píše:
@neila

Jenom se tak zeptám - co jsem předtím třeba měla dělat, aby se nechoval jako srab? Nechci se sebou nechat pohazovat a čekat na zázrak.

Teď už otázka takhle nestojí. Do vašeho vztahu nevidím, nevím jaké to bylo předtím, takže těžko říct, kdy nastala ta pomyslná změna k horšímu… :nevim: Ale - kdyby to byl chlap, který za to stojí v partnerství i v byznysu, určitě by se na věci dokázal dívat natolik racionálně, aby viděl, že něco je špatně. Někdy prostě se nedaří, i když si člověk myslí, že dělá maximum. Nemáš pocit, že ho to šéfování trochu přerostlo? :nevim: Někdo si na „funkci“ zvykne natolik, že je pak slepý a hluchý, a to zejména vůči vlastním nedostatkům.
Z toho co jsi napsala mám dojem, že u vás se to začalo hroutit až někde tady - jemu chutnalo šéfování, tys začínala vidět problémy, které se kumulovaly… Podle mě tvojí chybou bylo to, že si už tehdy nebyla dost důrazná a netrvala na tom, že MUSÍTE okamžitě přehodnotit veškeré aktivity. Jeli jste napůl, ale on si prosazoval svou…bohužel. Jasně, že taková věc se podepíše i na partnerském životě…vždyť jste si podlomili existenční větev :nevim:
Já bych se před rodiči nestyděla, hele, vždycky je lepší přijít, uznat si chybu a poučit se, než se z pýchy vyhýbat a uvrtat se do ještě většího průšvihu, to myslím rodič vždycky pochopí
 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 17:17
@G12 píše:
Taky to nechápu, jestli jsou dvě fyzické osoby nebo jak nebo z čeho vyplývají ty společné závazky, když nemají s. r.o.

ze společně podepsaných smluv, kde jsme jmenováni oba? = závazky nás obou

když mám např. nájemní smlouvu a jsme tam podepsáni oba = že máme platit oba = jsme zodpovědní oba za nezaplacené částky

• Citovat
  • Upravit
1823
23.2.13 17:19

Ok, pak musis mrknout jak to mate s vyporadanim.. a udelat s nim dohodu o vyporadani soucasne s tou zakazkou.. tj. vystoupis s tim obchodem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
23.2.13 17:21
@Anonymní píše:
ze společně podepsaných smluv, kde jsme jmenováni oba? = závazky nás oboukdyž mám např. nájemní smlouvu a jsme tam podepsáni oba = že máme platit oba = jsme zodpovědní oba za nezaplacené částky

jo, už to chápu. blbá situace.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 17:22

@neila

Ano máš pravdu, přesně tam nastal ten problém! Tam jde o to, že prostě jsou taky naštvaní a řekli mi, že chtějí ty investované peníze, že ano… a nemůžu na ně přece vyrukovat, že je potřebuji ještě jednou :( :-( Prostě hrozně se bojim, že mě budou nenávidět… a asi počkám, jak dopadnou tamty peníze.. nevim, kam až to musí dojít, abych k nim začla pro pomoc - asi to neudělám, nedokážu jim to přiznat, že jsem selhala fakt hodně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 17:22
@G12 píše:
No to teda máš 8). Já taky podnikám, ale být v tvé situaci, tak bych asi hodně rychle jednala a snažila se to právně ošetřit, ať pak jednou hodně nelituješ. Když nebyl schopný tě poslechnout teď, tak proč myslíš, že se to někdy změní?

No ale co na tom mám právně ošetřit? To mám napsat smlouvu, jak to budeme splácet nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 17:26

@erinv

No jenže jakou dohodu? Že já zaplatim naše dluhy? Na to nepotřebuju dohodu… :nevim: :nevim: Jako ono je to dost hloupý to takhle psát, protože přece je to vlastně tak, že my zaplatíme naše dluhy, jelikož oba podniky jsou naše.. že!

Záleží na tom, co bude následně dělat…pro co se rozhodne, já mu do hlavy nevidim. A pořád mi připadá, že nejlepší je dohodnout se na nějakém kompromisu, co bude vyhovovat oboum než si dělat zle. Ale v současnosti nevim, kde by ten kompromis měl být. Jelikož dost peněz nebude mít ani jeden tak jako tak…

• Citovat
  • Upravit
G12
23.2.13 17:27
@Anonymní píše:
No ale co na tom mám právně ošetřit? To mám napsat smlouvu, jak to budeme splácet nebo jak?

No třeba, nebo jiným postup po poradě s právníkem, nevím co to máš za firmu, kolik dlužíš a komu, takže konkrétně si fakt radit netroufám.

• Citovat
  • Upravit
16186
23.2.13 17:33
@Anonymní píše:
@neilaAno máš pravdu, přesně tam nastal ten problém! Tam jde o to, že prostě jsou taky naštvaní a řekli mi, že chtějí ty investované peníze, že ano… a nemůžu na ně přece vyrukovat, že je potřebuji ještě jednou :( :-( Prostě hrozně se bojim, že mě budou nenávidět… a asi počkám, jak dopadnou tamty peníze.. nevim, kam až to musí dojít, abych k nim začla pro pomoc - asi to neudělám, nedokážu jim to přiznat, že jsem selhala fakt hodně.

chápu tě, ale já myslela nejdřív třeba to odstěhování k rodičům, abys byla čím dřív pryč od toho chlapa… Počkej jak dopadne ten obchod a kdyby to nevyšlo (ani žádná jiná možnost), tak pak stejně budeš muset asi s pravdou ven. Vaši uvidí, že se snažíš, když tě budou mít doma, to možná trochu obrousí hrany… Musíš si hledět hlavně toho, aby šlapala aspoň ta tvoje firma, jeho z ní co nejdříve vypoklonkuj :cert: Vůbec nechápu jak může mít tu drzost a říkat ti koho tam máš zaměstnat, proč mu to vůbec dovolíš?? 8o Tady buď důrazná! Je taky možné, že když vaši uvidí, že svoji firmu vedeš dobře, že ses zbavila „škodné“, tak budou vstřícnější… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.13 17:33

@neila

Jinak jsem právě do něj pořád ryla - jak se nám nedařilo, vlastně jsem ani nic jiného nemohla dělat - ale on mě nechtěl poslouchat a proto se začal odreagovávat místo aby řešil situaci…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 17:38

@neila

Jojo - to stěhování jsem už naznačovala, bavim se s nimi o tom už asi měsíc - to asi zvládneme. I když sourozenec nebyl moc nadšenej :( :D :D Ale snad to přežije!

No.. ale já ho nemůžu přece odtamtud vyhodit??? Je to naše společná věc, i když jsem tam napsaná jenom já… já mu tohle nemůžu udělat! :nevim: :zed: :zed: :zed: Fakt tohle neudělám - protože kdyby mi tohle udělal on, tak bych byla naprosto zoufalá, že mě vyhodil neprávem.

• Citovat
  • Upravit
16186
23.2.13 17:39
@Anonymní píše:
@neilaJinak jsem právě do něj pořád ryla - jak se nám nedařilo, vlastně jsem ani nic jiného nemohla dělat - ale on mě nechtěl poslouchat a proto se začal odreagovávat místo aby řešil situaci…
:( co na to říct… no nic, promiň, je to vůl :lol: Přeji hodně štěstí, sil a umu, abys to zvládla a vylízala se z toho :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí