Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:…myslela by sis to i kdybys věděla, že si jednu firmu poslala zadluženou do kytek?
@neilaJojo - to stěhování jsem už naznačovala, bavim se s nimi o tom už asi měsíc - to asi zvládneme. I když sourozenec nebyl moc nadšenej
No.. ale já ho nemůžu přece odtamtud vyhodit??? Je to naše společná věc, i když jsem tam napsaná jenom já… já mu tohle nemůžu udělat!![]()
![]()
Ale snad to přežije!
![]()
![]()
![]()
Fakt tohle neudělám - protože kdyby mi tohle udělal on, tak bych byla naprosto zoufalá, že mě vyhodil neprávem.
Díky
Fakt nevim, jak to zvládnu.
Nikdy by mě nenapadlo, že zareaguje takhle.. ale co s tim mám já dělat, že jo - že nedokáže přijmout realitu??
Nevím - nechci udělat další chybu - ale přijde mi to sprosté ode mě. Já jsem mu slíbila na začátku podnikání, že ho z toho nevyšachuju… i když to jde jen na mě…
Můžu vyzkoušet to, že ho nevyšachuju, ale nenechám ho rozhodovat nademnou.. a to by měl asi respektovat doufám.
Musis byt tvrda, pokud je ta velka zakazka tvoje zasluha, pak soucasne s ni priprav vyporadani vasi spolecenske smlouvy.. cinz se zaplati tvoje cast dluhu a skoncis s podnikanim. Dalsi aktivita bude na nem.
@Anonymní píše:
@neilaNevím - nechci udělat další chybu - ale přijde mi to sprosté ode mě. Já jsem mu slíbila na začátku podnikání, že ho z toho nevyšachuju… i když to jde jen na mě…
Můžu vyzkoušet to, že ho nevyšachuju, ale nenechám ho rozhodovat nademnou.. a to by měl asi respektovat doufám.
podle toho, co píšeš se z toho dokonale vyšachoval sám
vždyť by musel být úplně naivní, kdyby si myslel, že někdo ho nechá v čele firmy při takovém způsobu vedení
Může být rád, že „podniká“ s tebou a ne s někým jiným, každý jiný by ho totiž už dávno kopl do zadnice, to by si měl uvědomit ![]()
Vždyť to zkus, ale buď neoblomná a trvej na svém. Nemusíš mít žádné výčitky, vždyť to není o tom, že se ho chceš zbavit z nějakého svého rozmaru, nemá právo být naštvaný a ty nemáš důvod cítit se blbě
Po morální stránce by měl sám zatroubit na odchod ![]()
Třeba taky pořád přemýšlím jestli nezůstat jako spolubydlící a prostě se od něj jen vztahově dištancovat…
a neřešit ho a jen peníze s ním… Protože přece jen jsem zvyklá na pohodlí „svého“ bytu, kde nejsou rodiče, většinou ani ex… je pořád pryč ani sourozenci. Ale nevím, jestli by to mohlo fungovat - to bych si to musela nějak přešramotit v hlavě.
![]()
Já se obávám, že on si v hlavě neustále myslí, že to vedl a vede dobře ![]()
A myslim si, že on bude brát jako zradu už jenom to, že ho nenechám šéfovat podle jeho nejlepšího uvážení, že se tomu bude vzbouřet a bude protivnej a nevim co… prostě, že jak není po jeho bude zle.. že bude dupat jak malý děcko obrazně.
Ale ta zakázka je podložena tak, že já musím podnikat - že já za ni budu celou dobu zodpovědná.. že pokud přestanu podnikat, tak se změní věci a já budu platit sankce, prostě je to podmíněno mým jménem. Takže na jejím základě nelze ukončit podnikání a jde o částku kolem půl milionu…
Ok, tak vystoupis se skoncenim.. s tim ze on si to pak prevezme.. sepsano to muze byt ale hned..
@Anonymní píše:Špatně jsem to napsala, vyznělo to trošku jinak, než jsem to myslela.
@Sany80sOhledně té druhé části píšete, že kdyby se mu to nedalo prodat, že byste rezignovala na vztah a podnikání. Ale co s těmi závazky pak?
Příspěvek upraven 23.02.13 v 18:24
@Anonymní píše:
@neilaA myslim si, že on bude brát jako zradu už jenom to, že ho nenechám šéfovat podle jeho nejlepšího uvážení, že se tomu bude vzbouřet a bude protivnej a nevim co… prostě, že jak není po jeho bude zle.. že bude dupat jak malý děcko obrazně.
Jako nechci ti do toho kecat, neznám všechny okolnosti, ALE TY jdeš s kůži na trh (zakázka o které se zmiňuješ, která je podmíněná tvým jménem)
Vůbec bych se s ním o tom nebavila, když už něco podělal. Ale vůbec
Máš to teď hlavně ve svých rukou, pokud ho nějak nedáš na vedlejší kolej tak se ti lehce může stát, že se z toho nevyhrabeš a ještě si problémy prohloubíš ![]()
Tohle je právě jediná věc, kterou zařizuji já již od začátku a je to velký obnos, ale s rizikem získání.. že to trvá už 2 měsíce, co to domlouvám a je to jen má záležitost. No je to paradox
Takhle velké obchody většinou neděláme…
![]()
Ano to je pravda. Napsala jsem mu možnosti, které vidím a že budu ráda, když tam bude pracovat, ale že nemůže za mě v tomhle rozhodovat v těch nejdůležitějších věcech, pokud já s nimi nebudu souhlasit a že musim nějak zajistit, abychom měli peníze na splácení, tak ať si rozmylí, jestli s tím souhlasí a vybere si něco z toho a že pokud se na mě vykašle a rozhodne se věnovat jiným věcem, že je mi to jedno, že si s tím prostě poradím i bez něj a zvládnu to. Ale že ho nechci vyšachovat ze hry a ani to neudělám, jen na něj nemůžu nechat zodpovědnost za svoje jméno. To by šlo ne? Jestli má trochu rozumu, tak pochopí, proč když já řeknu, že můžeme zaměstnat 10 lidí a propustím třeba někoho, koho nechce - tak to musí pochopit!
Nevím, nechci mu ublížit, nechci ho zradit.. ale nechci, aby mě naprosto zničil!!!
Nechci si dělat na schvály, že on je třeba přijme zpátky a já je zase nezaplatím.. to my přijde naprosto mimo mísu a trochu i blbost, že máme důležitější věci na řešení než žabomyší války. Ale zase si říkám, že bych nemusela válčit já někdy o to, co chci… když to neni nezbytně nutné.. ale asi nic nedělám bez důvodu i kdyby mi byl ten člověk nesympatický, tak na to mám právo si myslim. ![]()
A nepsala jsi již tuto diskuzi?
https://www.emimino.cz/…dost-139221/
Jestli ne, tak se omlouvám za vsuvku, jen mi to přišlo podobné stylově.