Jako v pasti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.13 08:57

@Lizbeth

Jako anonym sem píši všechny podrobnosti poprvé.

• Citovat
  • Upravit
16186
24.2.13 12:56
@Anonymní píše:
@neilaAno to je pravda. Napsala jsem mu možnosti, které vidím a že budu ráda, když tam bude pracovat, ale že nemůže za mě v tomhle rozhodovat v těch nejdůležitějších věcech, pokud já s nimi nebudu souhlasit a že musim nějak zajistit, abychom měli peníze na splácení, tak ať si rozmylí, jestli s tím souhlasí a vybere si něco z toho a že pokud se na mě vykašle a rozhodne se věnovat jiným věcem, že je mi to jedno, že si s tím prostě poradím i bez něj a zvládnu to. Ale že ho nechci vyšachovat ze hry a ani to neudělám, jen na něj nemůžu nechat zodpovědnost za svoje jméno. To by šlo ne? Jestli má trochu rozumu, tak pochopí, proč když já řeknu, že můžeme zaměstnat 10 lidí a propustím třeba někoho, koho nechce - tak to musí pochopit! :nevim: Nevím, nechci mu ublížit, nechci ho zradit.. ale nechci, aby mě naprosto zničil!!! :zed: Nechci si dělat na schvály, že on je třeba přijme zpátky a já je zase nezaplatím.. to my přijde naprosto mimo mísu a trochu i blbost, že máme důležitější věci na řešení než žabomyší války. Ale zase si říkám, že bych nemusela válčit já někdy o to, co chci… když to neni nezbytně nutné.. ale asi nic nedělám bez důvodu i kdyby mi byl ten člověk nesympatický, tak na to mám právo si myslim. :nevim:

Zkus to takhle, on to prostě musí respektovat, nebo se bohužel rozloučíte… :palec: Hlídej si kompetence, jednej svým jménem a rozhodování o tom, kdo bude nebo nebude vašim zaměstnancem ať je jednoznačně na tobě. Může mít poradní slovo, vybrat lidi, ale to definitivum bude na tobě. Dle mého názoru je sice taková pomoc úplně k ničemu, ale když ho nechceš teda natvrdo poslat pryč, tak ti nic jiného nezbyde :palec: Možná časem pochopí a buď se přizpůsobí nebo odejde, ale otěže si drž v rukou ty :! Hodně štěstí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí