Jakou autosedačku koupit po vajíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
30.8.18 08:07

@aduska912 v té otázce máte málo informací, je potřeba vědět, kromě věku také váhu dítěte, jak dlouho ještě se do vajíčka vejde- kdy je potřeba novou sedačku, jestli máte v autě isofix nebo ne, a podle toho se pak dá poradit jestli sedačku protisměrnou nebo posměrnou( nějakou 0-18 nebo 9-18) jestli s isofixem nebo bez..... sedaček jsou na trhu stovky, ale určitě není ideální po vajíčku kupovat nějakou rostoucí 9-36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
30.8.18 12:51

zatím ji kupovat nebudeme,ale brzo budeme muset,malá má přes 8 kil,ale je hodně dlouhá,autosedačku asi na obojí,na pásy i na isofix,vůbec se v tom nevyznám,tak bych byla ráda,kdyby mi někdo poradil konkrétní typ sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.8.18 14:41

@aduska912 pokud má 8 měsíců a 8 kg, tak je potřeba jít zatím do protisměrné sedačky 0-18 kg, ale tam neseženete variantu na isofix i na pásy, buď jedno nebo druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
6.9.18 22:09

Řešíme teď to samé - kluk dlouhý jak písnička, vajíčko je malé. Máme vybráno Britax römer dualfix m i-size. Syn bude jezdit do 15 měsíců proti směru jízdy, pak ho otočíme. Můžeme polohovat do sedu až pololehu a pohodlné bude i uvazování díky otočnosti. Prý vydrží do 4 let. Jen ta cena za novou je drsná. Ale co bych pro to mládě neudělala. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.18 03:54

Budu brzy řešit

Budu řešit,ale kouknu ve městě kde bejvaj v hospodě prý každý měsíc mimi bazárky,mamky prodávaj,třebas něco pěkného ulovím i s návodem.značková,drahá po 1 děcku prý méně než za půl.Nebo za kopečkama,sousedka se mi tam koukne co tam je a pošle mms,říkala že měla polohovací a byla spokojená,má dcera roste zhruba jako její,má to ve voku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21681
15.10.18 09:16

máme tuto a paráda Cybex pallas 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
15.10.18 17:28

Taky za chvíli chceme malé pořidít novou sedačku nejlépe 9-36 kg, ze kterou máte nejlepší zkušenost? děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.10.18 19:52

ahoj,obnovují téma,protože koupě autosedačky je už aktuální. Dcera má 10 měsíců a 9 kg, jakou konkrétní autosedačku byste doporučily?a jak je to s nutností upevňování autosedačky v protisměru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.10.18 20:14

jinak máme jedno auto s isofixem a jedno bez,takže radši pokud jsou nějaké autosedačky na oboje,pokud ne,tak sháníme autosedačku na pásy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 10:05

My vozíme už druhé dítko v Cybex s půlníkem a nedám na ni dopustit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.18 11:03

Zdravím Vás,

můžete mi taky poradit jakou autosedačku koupit po vajíčku. Nejdůležitější je pro nás bezpečnost a až potom obsluha (otáčení o 360 stupňů pro snazší manipulaci).
Máme možnost klasicky zabezpečení pásem, tak i isofix. Potřebujeme autosedačku pro 10 měsíční dítě, které ještě samo nesedí, váha 9 kilo, délka 80 cm.
Zatím jsme rozhodnuti pro Britax King II. Raději bychom, ale něco s isofixem, ale u Britaxu je to potom celkem drahé 6000+ a další značky nevím jak jsou na tom s bezpečností.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
22.10.18 13:10

@anonym2074 pokud dítě nesedí, tak je nutné jít do protisměrné sedačky, což King II není a nedá se ani otáčet o 360°.
Proto bych doporučil isofixovou protisměrnou i posměrnou a otáčecí o 360°a to Britax Römer Dualfix M I-Size : http://autosedacky.mimishop.cz/…-i-size-2018
nebo levnější variantu její starší model Britax Römer Dualfix : http://autosedacky.mimishop.cz/…dualfix-2018

ani u jiných značek nenajdete otočnou isofixovou sedačku za lepší peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18243
22.10.18 13:15

@anonym2074 Řešili jsme to samé, kupujeme Cybex Sirona, v bazaru se občas dají sehnat téměř nové za slušnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.18 11:43

ahoj,mám další dotaz: když koupíme Cybex s pultíkem,je u sedačky nějaký návod jak ji připásat?nebo jak to zjistím?

• Citovat
  • Upravit
21
26.10.18 08:28

Ahoj. Já to budu muset také co nejdříve řešit. Malá ma skoro 8mesicu, ale pěkná, velká a už má skoro 9kilo.. Takže také sháním. Nejradši bych nějakou, co lze dát po i proti směru jízdy, ale dát za to třeba 8tisic a víc už se mi zdá docela masakr.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí