Jakou autosedačku pro 4měsíční miminko vážící 9kg?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
18.2.15 06:57
@Vickee píše:
Náš malý má totiž teď 3 měsíce a týden a 7700g. Samozřejmě ho nehodlám dávat do velké autosedačky ale chci znát všechny možnosti.

máme stejně velké dítko, teď má 9 kg, vejde se v klidu do Chicco synthesis. Zatím má ještě i rezervu. :palec: mmchdm, autosedačku 0-18 kg je do cca 2-3 let. Nemysli si, že ty dítka budou přibírat pořád stejně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
18.2.15 07:12
@Vickee píše:
@janullka123 Tak asi autem nejezdit :-D Mě je totiž jasný, že ani 0-18kg by nám moc dlouho nevydržela :-D

Pak uz tolik nepřibiraji a do sedačky 15-36 ho dat nemůžeš… Tu nejdřív od 2-3 let… Nemají uz pěti bodové zapínání a jen je prepasujes přes sedačku jako dospělého.. Navíc "mezeru mezi 0-11 a 15-36 stejne ničím nevyplnis… Takže pokud to bude nutné, kupte 0-18 (nebudete muset pořizovat 9-18) a pak uz rovnou 15-36.. Jinak to nevymyslis :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1081
18.2.15 07:15

Navíc, možna az na jaře odloží te zimní kombinezu, třeba se jeste chvilku do vajíčka vejdete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
18.2.15 09:36

Tyjo, čím ty děti krmíte? 9kg má náš syn teď v roce :| :D

• Citovat
  • Upravit
181
23.2.15 21:55
@klody píše:
@Žirafka D. Přesně tuhle sedačku mám taky vyhlídnutou, ale když jsme ji zkoušeli, tak mi v ní přišla malá nějaká stísněná a že ji snad brzo taky přeroste… Má 6m, 75cm, 9kg.
Syn je v ní v pohodě?

Jo jo, malej je v ní v poho i teď v zimě, když je více oblečenej. Jezdí v ní asi 5 - 6 týdnů a zatím super. Je teda pravda, že tu vložku pro miminka jsme tam ani nezkoušeli dát (ale ta by měla být myslím stejně jen do 8kg, takže pro něj už by stejně neměla smysl). Přijde mi pro něj dostatečně prostorná (aktuálně 8 měsíců, 75cm a 9,20kg), pravda je, že už nemá moc místa pro nožičky (zatím je může mít natažené, ale je to natěsno), ale vzhledem k tomu, že už úspěšně začal obcházet nábytek, tak počkáme na 9. měsíc a už ho otočíme (a bude po problému). Takže za nás absolutně super :palec: můžeme jen doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.2.15 21:59

Teutonia Tario - je tuším do 13kg a je megaprostorná - náš v ní jezdil ještě v roce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí