Jakou formou doplňujete minerály vy?

Anonymní
13.12.21 14:07

Jakou formou doplňujete minerály vy ?

Holky jak doplňujete do těla např. hořčík? Vím, že je nejlepší ho doplňovat stravou (datle, banán, špenát). Nemám bohužel čas jíst takto pestře a hlídat si minerály v těle. Proto se ptám, zdalj si mám koupit hořčík ve formě tablet nebo ve formě šumivého nápoje (tablety i šumivé nápoje mají snad v každém supermarketu) a jak ho kromě stravy, doplňujete vy? Díky za vaše příspěvky v diskuzi. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
13.12.21 14:11

Já v mineralkach, asi jediná forma, co snesu.. muž zobe pilule..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.12.21 14:18

Já si dávám magnosolv, ten mi max. chutná, sice vstřebatelnost nebude tak žhavá, ale krom toho piju i magnesiu extra a pak mám ještě nějaké pilule. Chlap to děsně řeší, tu vstřebatelnost, takže on shání to, z čeho v těle zůstane nejvíc hořčíku ve správné formě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.21 14:33

Zobu jen vitamín D. Minerály se snažím do sebe dostat pestrou stravou. A radši minerálkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654

Ja se sice snazim o pestrou stravu, ale pri sportovni zatezi, kterou mivam, to nestiham ujist, takze doplnuju. Hořčík mam v sypke forme a uzivam ho v kombinaci s tabletovym b-koplexem a k tomu mam jeste tabletove omega 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20915

Epsomská sůl do koupele. Vstřebatelnost kůží je lepší, než trávícím traktem.

A nebo minerálky s vysokým obsahem horčíku prostě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.12.21 16:03

Já si kupuji šumivé tablety Magnesium z DM s příchutí citronu, začínám tím každý den, nevím, kolik toho magnesia tam je, ale asi lepší než nich a chuťově mi vyhovují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4280
13.12.21 17:39

Beru laktát nebo glukonát. Zkoušela jsem i malát, ale ten jsem musela brát dopo, pokud jsem ho vzala večer, špatně se mi po něm spalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí