Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@Paťka1234567890
Christina pro domácí použití,ale je potřeba vyhledat kosmetičku a nějakou dobu chodit na pravidelné čištění
@Paťka1234567890
Já jsem měla plné čelo beďarů.Vyzkoušela jsem plno kosmetik a nic.
Nakonec jsem šla k mému doktorovi a ten mi řekl že si mám namočit prsty a vzít natron nebo pr.do peč. A tím masírovat obličej -domácí peeling
Maska z rozmačkaného banánu 15 min
A nakonec Zinkový krém (doufám že se to takhle jmenuje žiju už dlouho v Německu)
Nic víc a moje pleť je čístá.
@Paťka1234567890 ahoj, měla jsem akné a citlivou pleť snadno se vysušující. Co na mi 100% funguje:
a fakt to vyřešilo problémy
@Paťka1234567890 co zkusit přírodní šampony Alverde s mandlovým olejem mě sedl výborně.
Na akné jsem začala používat kosmetiku Syncare, má řadu akné a dodržuje pH pleti, což je pro tvorbu akné zásadní, ale bohužel téměř žádná kosmetika pH nedodržuje…
mrkni tady na recenze ![]()
pH pleti a AKNÉ
pH pleti a AKNÉ Všude poslouchám nebo čtu, jak je pH pleti důležité. Něco si i pamatuji z reklam, že pH pleti je 5,5…a pH vody je 7.
Jak tedy pH souvisí s akné a jakými kosmetickými přípravky lze pH pleti ovlivnit či snížit???
AKNÉ a pH pleti…
Akné patří k zánětlivým kožním onemocněním. Bakterie akné, která ho vyvolává se ideálně množí při hodnotě pH od 6,8. Ten, kdo hodnotu důsledně stabilizuje, může množení bakterií docela pěkně zabránit.
Jak hodnotu pH snížit?