Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte damy, za par tydnu rodim a chci pomale zacit kupovat kosmetiku pro malinkou, s jakou znackou jste nejvice spokojeni? diky za odpovedi
![]()
Čistá voda
A nějaký přírodní olejíček. A na hodně zahnojený zadek Sebamed. Dostala jsem od příbuzných dárkový koš plný Sebamedu, vydržel dlouho. Jinak co je starší a vyžaduje bubliny, tak jsem si oblíbila Niveu.
Já mám sprchový gel, šampon, olejíček i mast na zadeček od Alpy (Avirilu) ![]()
Mně se osvědčil mycí gel Kleine elfe od Alverde na koupání, nějaký přírodní olej na mazání. Na zadeček voda, perlan (to je velmi jemná textilie na otírání), Rybilka neo. čím míň, tím líp.
@Helenka89 píše:
Já mám sprchový gel, šampon, olejíček i mast na zadeček od Alpy (Avirilu)
Me se malej po avirilu pekne osypal.
@Janny Jandofkaa kazdemu ditku vyhovuje neco jiného. Nam vyhovoval hipp jak sampon tak olejicek… na opruzeniny je fakt nejlepsi sudokrem nebo klasicka rybilka..
@Janny Jandofkaa a na koupele je suprove oilatum
a nadherne voni
Koupu ve vodě, mažu indulonou kterou střídám s bio kokosovým olejem. Na zadek nic, nemáme problém s opruzeninama. Máznu jen občas rybilkou-preventivne. Není potřeba kupovat kraviny ![]()
Já koupala v linole, je to super na suchou kůžičku miminek, nemusí se pak už ničím mazat a při koupání se pěkně kůžička promastí. Na prdku krém od weledy, ale moc nepoužívám, to už musí být, že máznu aby se zdělal, nemá problémy.
@Janny Jandofkaa píše:
Ahojte damy, za par tydnu rodim a chci pomale zacit kupovat kosmetiku pro malinkou, s jakou znackou jste nejvice spokojeni? diky za odpovedi![]()
Ahoj, me se osvedcila znacka johnson baby -olejicek a mydlo do koupele, na zadacek pak bepanthen, kterym jsem mazala i bradavky. Je ale fakt, ze v porodnici mi johnson nedoporucovali, ze jsou na to decka alergicky…no moje ne. Sama vyzkousej, co vam bude vyhovoat a az pote nakup vetsi baleni ![]()
Mimino nekosmetikuju, batole minimálně.
Koupu v čisté vodě, po koupání natírám olejem z DM nebo lékařskou vazelínou. Na zadek rybilku nastřídačku s bepanthenem.
Občas jí máznu obličej vzorkovým sebamed krémem.
Já jsem moc moc spokojená s kosmetikou Klorane (z lékárny). Používám od narození dcerky - mýdlo, olejíček, zásyp i krém na obličejík a používám do teď a to je dceři rok a čtvrt. Náádherně jemně voní!
dokonce asi dobře chutná, protože když dceři mažu obličej, strašně se na to těší a šmrdlá při mazání jazykem, aby aspoň kousek zachytila
![]()