Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, malému je 11 měsíců, ještě ho kojím a pije z tohoto hrnečku http://www.babyshopcz.cz/…ouuchy-pro-n Dudlík a lahvičky odmítá, takže proto hrneček. Krásně se mu drží, sám vůbec neteče, ani když s ním bouchá o stůl a musí tahat, aby se napil. Sice mu to trvalo asi 3 dny, než se naučil správně pít, aby si nenatahal moc, ale pije z něj rád ![]()
ahoj, já malou kojila 14 měsíců, neměla ani dudlík ani flašku a když jsem začala dávat čaj, jediné z čeho se naučila hned pít byl tento hrníček od NUKu
http://www.4life.cz/…v1-7641.html
Imitace prsu je to prý dobrá, dírka je až až, jen je dražší…jediná nevýhoda je, že je kapající…ale malá s ním nikdy neřádila, tak to nebyl problém. Nic jiného jsme pak ani nepoužívali, rovnou se naučila pít s klasického hrnku. Za 3 měsíce bude mít 2 roky a v noci z něj pijeme pořád.
lahviček jsem teda vyzkoušela až dost, vojta byl koejný do 10M, pak měl už UM.
u aventu se většinou lahvičky prodávají s dudlíkem vel. 1, což ej pro novorozence v 6nedělí… v 8m jsme měli dudlík vel. 2 na čistou vodu, resp. ředěný džus. špatné nebylo to bílé měkké pítko..
ten nuk FC hrníček je super, ale podle mého taky teče trochu víc… mají i lahve s dudlíkem, vel. M je dobrá… používali jsme rok. (tak inzenzivně až praskla. hrníček máme doteď)
měla jsem i obyčejnou z DM lahev, dudlík M má dobrou velikost… tu používáme na noc dodneška..
díry jsem do do dudlíku zkoušela dělat sama,a le bylo to na nic. buď se plast zatáhnul a nemělo to efekt, nebo jsem vyrobila díru obří a už to nebyl dudlík.
jako první krok bych doporučila mrknout se na velikost dudlíku co máš a koupit větší… jestli máš jedničkovej, kup 2, jestli dvojkovej kup 3.. a uvidíš..
Natašo děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že je to takhle. Ale moc by se mi líbil i nějaký ten hrníček. Jdu se kouknout na flašku.
ahojky,
já myslím, že v 8. měsících je zbytečné učit dítko na flašku s dudlíkem. zkus ten hrníček od Nuku z něj se pije dobře. nebo nějakou tu brčkatou flašku, z té se některá dítka taky naučí brzo.
Tak děkuji, na flašce je fakt 1.
Od nuku, hned jdu na to kouknout, a co ten kouzelný hrníček avent??
avent taky dobrý, taky máme
ten NUK je asi levnější. z aventu bych pro začátek vyndala tu membránu, aby prcek pochopil, že tam je pití
bacha pak to ale teče! ten NUK ale taky, tak to jefuk…pak jsme ještě kdysi měli takový hrníček z DMka, s takovou silikonovou savičkou, něco mezi pítkem a dudlíkem. ten byl taky fajn a stál jen asi stovku.
Už si 3 měsíce zvykáme na ten NUK a téměř bez výsledku. Jde nám to pomalu.Ale je lepší než netekoucí, z toho nevytáhne opravdu nic..Musíme vydržet, jiný kupovat nebudu - jde o ní a její mozeček až jí to sepne a bude chtít..
Ja kojila do 13.mesice a dudlik nemela nikdy a z flasky caj mela pres leto. Jinak se flaska chytla hned a prsa se nevzdala
ted mame kouzelny hrnek od Aventu a nebo tenhle hrnek http://www.kocarkystrakonice.cz/product.php?… ale na to je 8.mesicni asi jeste malej ![]()
Holky prosím si o radu, malý má 8 měsíců, je převážně kojený, večer kaše, ale po ní má asi žízeň. Koupila jsem si lahvičku avent, ale je tam tak pidi dírečka, že se nedalo nic vytáhnout, tak jsem ji zvětšila, o pidikousek, a teď se mi zase dusí. Moc se mi nechce ho zvykat na lahvičku, jsem ráda, že ho můžu kojit, vzhledem k pravděpodobné alergii na BKM, tak jsem uvažovala o nějakém hrníčku, ale jakém??
Je vůbec něco takového, nebo jaké máte vy?? Děkuji.
Já bych si představovala s nějakou regulací, ale aby musel tahat a tehlo to, no něco jako imitace prsu???