Jakou lahvičku a hrníček na pití??

kvetinkaa
25.2.10 08:08

Jakou lahvičku a hrníček na pití??

Holky prosím si o radu, malý má 8 měsíců, je převážně kojený, večer kaše, ale po ní má asi žízeň. Koupila jsem si lahvičku avent, ale je tam tak pidi dírečka, že se nedalo nic vytáhnout, tak jsem ji zvětšila, o pidikousek, a teď se mi zase dusí. Moc se mi nechce ho zvykat na lahvičku, jsem ráda, že ho můžu kojit, vzhledem k pravděpodobné alergii na BKM, tak jsem uvažovala o nějakém hrníčku, ale jakém??
Já bych si představovala s nějakou regulací, ale aby musel tahat a tehlo to, no něco jako imitace prsu??? :lol: Je vůbec něco takového, nebo jaké máte vy?? Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14500
25.2.10 08:46

Ahoj, malému je 11 měsíců, ještě ho kojím a pije z tohoto hrnečku http://www.babyshopcz.cz/…ouuchy-pro-n Dudlík a lahvičky odmítá, takže proto hrneček. Krásně se mu drží, sám vůbec neteče, ani když s ním bouchá o stůl a musí tahat, aby se napil. Sice mu to trvalo asi 3 dny, než se naučil správně pít, aby si nenatahal moc, ale pije z něj rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
25.2.10 11:38

ahoj, já malou kojila 14 měsíců, neměla ani dudlík ani flašku a když jsem začala dávat čaj, jediné z čeho se naučila hned pít byl tento hrníček od NUKu :wink: http://www.4life.cz/…v1-7641.html
Imitace prsu je to prý dobrá, dírka je až až, jen je dražší…jediná nevýhoda je, že je kapající…ale malá s ním nikdy neřádila, tak to nebyl problém. Nic jiného jsme pak ani nepoužívali, rovnou se naučila pít s klasického hrnku. Za 3 měsíce bude mít 2 roky a v noci z něj pijeme pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
25.2.10 12:09

lahviček jsem teda vyzkoušela až dost, vojta byl koejný do 10M, pak měl už UM.

u aventu se většinou lahvičky prodávají s dudlíkem vel. 1, což ej pro novorozence v 6nedělí… v 8m jsme měli dudlík vel. 2 na čistou vodu, resp. ředěný džus. špatné nebylo to bílé měkké pítko..

ten nuk FC hrníček je super, ale podle mého taky teče trochu víc… mají i lahve s dudlíkem, vel. M je dobrá… používali jsme rok. (tak inzenzivně až praskla. hrníček máme doteď)

měla jsem i obyčejnou z DM lahev, dudlík M má dobrou velikost… tu používáme na noc dodneška..

díry jsem do do dudlíku zkoušela dělat sama,a le bylo to na nic. buď se plast zatáhnul a nemělo to efekt, nebo jsem vyrobila díru obří a už to nebyl dudlík.

jako první krok bych doporučila mrknout se na velikost dudlíku co máš a koupit větší… jestli máš jedničkovej, kup 2, jestli dvojkovej kup 3.. a uvidíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinkaa
25.2.10 13:06

Natašo děkuji, to jsem vůbec nevěděla, že je to takhle. Ale moc by se mi líbil i nějaký ten hrníček. Jdu se kouknout na flašku.

• Citovat
  • Upravit
1283
25.2.10 13:20

ahojky,
já myslím, že v 8. měsících je zbytečné učit dítko na flašku s dudlíkem. zkus ten hrníček od Nuku z něj se pije dobře. nebo nějakou tu brčkatou flašku, z té se některá dítka taky naučí brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinkaa
25.2.10 13:27

Tak děkuji, na flašce je fakt 1.

Od nuku, hned jdu na to kouknout, a co ten kouzelný hrníček avent??

• Citovat
  • Upravit
1283
25.2.10 13:40

avent taky dobrý, taky máme :-D ten NUK je asi levnější. z aventu bych pro začátek vyndala tu membránu, aby prcek pochopil, že tam je pití :lol: bacha pak to ale teče! ten NUK ale taky, tak to jefuk…pak jsme ještě kdysi měli takový hrníček z DMka, s takovou silikonovou savičkou, něco mezi pítkem a dudlíkem. ten byl taky fajn a stál jen asi stovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
25.2.10 14:09

Už si 3 měsíce zvykáme na ten NUK a téměř bez výsledku. Jde nám to pomalu.Ale je lepší než netekoucí, z toho nevytáhne opravdu nic..Musíme vydržet, jiný kupovat nebudu - jde o ní a její mozeček až jí to sepne a bude chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
1.3.10 14:37

Ja kojila do 13.mesice a dudlik nemela nikdy a z flasky caj mela pres leto. Jinak se flaska chytla hned a prsa se nevzdala :) ted mame kouzelny hrnek od Aventu a nebo tenhle hrnek http://www.kocarkystrakonice.cz/product.php?… ale na to je 8.mesicni asi jeste malej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí