Jakou máte značku lednice? Jste spokojeni?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mame Samsung, sype led, pousti ledovou filtrovanou vodu, je skvela
predtim jsme meli 35 let starou Calexku, taky dobry, ale odmrazovat se musela co tejden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
LG a zatím spokojenost. Před tím jsme měli Siemens a tato lednice už nám nesmí domů. Po 2,5 letech odešel kompresor a cena nového byla srovnatelná s novou lednicí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Whirpool a nikdy více! Nebyl to zrovna levný model. Ale nic zázračného to není. V posledním supliku na zeleninu se drží voda.
Ono to chce občas vyčistit odtokový kanálek. Jenže co čekat od zneužívače Anonyma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme lednici beko. Máme ji 4 roky a zatím jsem spokojená. Je úplně obyčejná a nemá žádné speciální vychytávky.
Příspěvek upraven 13.06.19 v 09:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele - po 9 letech naprosto v poradku, bez poruchy a porad temer jako nova. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Samsung a jsem velmi spokojena
hlavně jako u jediné jsem našla pruduch chlazení do každé police, je prostorná, šuplíky na maso a zeleninu super a na závěr se mi líbí že dokázali vyvinout tenký plášť lednice jak kdyby měla být vestavěna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na značku nehleď. To je při výběru naprosto podružný parametr. Žádný velký výrobce neprodává vadné zboží. Důležitý je správný výběr poměru objemů chladnička/mrazák a rozmístění polic podle vlastní potřeby. Na nějaké nálepky a anglické názvy speciálních funkcí nehleď. Perpetuum mobile ani bezhlučný motor nikdo nevyrobil. Z hlediska životnosti je důležitý příkon kompresoru, který by měl být co možná největší, aby pracoval krátkou dobu. Jestli si můžeš připlatit, kup dvoukompresorovou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za poslednich par let jsem mela ariston, whirpool, siemens, miele a liebherr. prvni dve vrele nedoporucuju, ostatni byly / jsou bezvadne a bezproblemove. nejvic jsem si oblibila ten liebherr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju za všechny příspěvky, holky a ty Samsungy nejsou hlučné..? Četla jsem, že motor je celkem rušivý a vydává třeba i žbluňkavé zvuky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagb naše je tichá ale jednou za den vydá takový zvláštní zvuk
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dagb píše:
Moc děkuju za všechny příspěvky, holky a ty Samsungy nejsou hlučné..? Četla jsem, že motor je celkem rušivý a vydává třeba i žbluňkavé zvuky…
To je pravda, proto se také nedoporučuje umisťovat ledničku do ložnice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Samsung.. a jsme spokojeny. Jeste ani jednou se nenamrazila, nekape, fakt super. Stala tusim 15.. ale bude i levnejsi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit