Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ja si take myslim, ze jim to bude urcite zcela jasne a snad se v tom nebudou patlat.. Ale sama za sebe bych zasla nejdriv za pediatrickou a narovinu bych ji to vysvetlila a pokud bych neuspela, sla bych ke svemu praktikovi s pravdou.. Oni ti doktori kolikrat vypadaji jak blbci, ale vesmes dokazou pochopit spoustu veci..
@Anonymní píše:
Jdu si k vám pro radu - snad pochopíte, proč anonymně.
Doufám, že si to tady moc neslíznu, ale bohužel nemám jinou možnost.
Na příští týden mě můj zaměstnavatel vyslal na týdenní kurz mimo moje pracoviště. Budu pryč od úterního rána a vracet se v pátek odpoledne. Problém je v tom, že mám 4letého syna, kterého bohužel nemá, kdo hlídat (manžel chodí na směny a dovolenou si vzít nemůže). Vzhledem k tomu, že s vedením není řeč, tak nemám jinou možnost než jít marodit.
Ale vzhledem k tomu, že marodím tak jednou za x let a to až když opravdu umírám, tak potřebuju radu - co říct lékaři, aby mi napsal neschopenku, když mi vlastně nic není? Co se dá nasimulovat aniž by lékař poznal?
Samotné je mi to blbé, ale bohužel jiné řešení není. Navíc kurz mi v ničem nepomůže a i můj nejbližší nadřízený se snažil vysvětlit vedení, že nikam jet nemůžu, ale bez úspěchu.
Díky za rady A.
Řekni obvoďačce, že tĕ bolí záda.