Jakou odsávačku mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14856
3.3.12 18:06

Já bych dopředu nekupovala…velikostí prsou to opravdu není, kamarádka má taky nula nula prd (i když hezčí než ty moje křovácký) a normálně kojí.
Problémy mohou být, to se stává, hodně také záleží na přístupu v porodnici, jak se k tomu postaví a jak pomůžou.

jestli se bojíš nedostatku mléka, tak v tom ti odsávačka stejně nepomůže…později se tvoří dle poptávky a nabídky a lepší je vždy poptávka dítka. Na začátku je zásoba. Záleží jak se dítko přisaje, někdy je potřeba trochu upustit (to lze i ručně ve sprše) apod. To se pak odsavačka může hodit.

dobré elekrické jsou medely, já měla pákovou aventku a taky jsem byla spokojená. Zkus se třeba podívat po okolí porodnice nebo domova do lékáren nebo zdr. potřeb, jaké tam mají odsávačky a prakticky hned ti ji mohou do nemocnice donést.

já jsem na tohle byla i malinko pověrčivá, problémy jsem prostě neočekávala, tak se na ně i nějak extra nepřipravovala, obzvlášť, když se pak dají snadné rychle vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
3.3.12 19:20

Ahoj,
já ji nekupovala dopředu, ale pak jsem si ji koupila, že bych odstříkala manželovi a odjela s větším klidem pryč. Ale nezadařilo se, pač se mi nepodařilo odsát takové množství. ALE … byla jsem za ni moc ráda teď, když malá špatně pila, protože byla nemocná a mě tvrdly prsa. Sice mám nakonec zánět, ale možná kdybych odsávala poctivěji…
Koupila jsem Medelu harmony - a jsem spokojená. Koupila jsem ji na MMB použitou za méně jak polovinu. Tak to udělej stejně a když nepoužiješ, tak můžeš dál prodat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.3.12 22:12

Mno, po zkusenostech s pouzitou Medelou Harmony a novou Medelou mini electric, bych urcite nekupovala pouzitou. Ta prvni mi poslouzila pouze 2 mesice :( tu druhou budu po 3 mesicich pouziti reklamovat. U te prvni uz nebyla zaruka - takze penize letely do kose (ulomila se tam paka - neslo resit nahradnim dilem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
4.3.12 07:27

Tak tady ta byla, dle slov paní, použita si 3×. Věřila jsem. Zatím funguje a vypadá hodně dobře. Je to samozřjmě na každém, pro mě bylo hodně lákávé to, že stála asi třetinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
5.3.12 09:23
avm3 píše:
Tak tady ta byla, dle slov paní, použita si 3×. Věřila jsem. Zatím funguje a vypadá hodně dobře. Je to samozřjmě na každém, pro mě bylo hodně lákávé to, že stála asi třetinu.

vidis, a ja jsem mela svoji (novou), tu jsem pouzivala dokud se tvorilo mleko… Protoze maly se neprisal vubec.

A pak jsem ji pujcila kamaradce, ta ji pouzivala taky hodne dlouho a ted mi ji vratila a porad funguje… ;)

Ale ono zalezi na jaky kus narazis, to je jasne… :palec:

• Citovat
  • Upravit
10631
22.4.16 10:09

Ahoj holky, prosím o vaše zkušenosti s odsávačkou, kterou koupit? Moc se v tom nevyznám. A má cenu ji kupovat předem a brát do porodnice na rozkojení? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
22.4.16 10:19

Ahoj, já mám elektrickou Medelu a spokojenost. Do porodnice jsem ji nebrala, tak jsem se snažila rozkojit častým přikládáním miminka. Úspěšně kojim dosud a to má malý 15měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.4.16 11:57

Ahoj, na bych ji dopředu nekupovala. V porodnici jsem hodně přikládala. Když jsme dojeli domů, tak jsem koupila obyc od Aventu a za celé dva roky odsala asi 100 ml :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.4.16 11:58

Já si ji dopředu nekupovala, půjčili mi ji v nemocnici. V den odjezdu z nemocnice jsem si ji koupila v lékárně. Měla jsem mimi na Jipce a já byla doma. Měla jsem ruční Avent a byla jsem moc spokojená. Rozkojila jsem se přes ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6776
22.4.16 12:00

Ahoj, dopředu nekupuj, uvidíš, jak půjde kojení. Já dceři musím odstříkávat,
takže jsem si při odchodu z porodnice půjčila elektrickou. Tou ruční to trvá dost dlouho… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.4.16 12:26

Mela jsem nedelu swing, ale neodsala mi tak dobre jako avent elektricka. Do porodnice bych si ji vzala, odsavala jsemu o obou deti, mela jsem silene prebytky a zachranilo me to od zanetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.4.16 12:37

Docela by mně zajímalo, jak to funguje s půjčováním odsávačky v porodnicích. V Pardubicích ji půjčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
22.4.16 14:24

Dobrý den,

velký výběr odsávaček mléka najdete také v Bazaru eMimina.

Pěkné odpoledne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí