Jakou realitní kancelář pro prodej nemovitosti v jihočeském kraji

615
26.6.14 13:48

Jakou realitní kancelář?

Dobrý den,

prosím Vás o tip na realitní společnost pro prodej nemovitosti v Jihočeském kraji. Realitních společností je celá řada. Budu ráda za veškeré Vaše zkušenosti a názory, které realitce prodej svěřit a které nikoliv.

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
257
26.6.14 13:53

RE/MAX

Ahoj, doporučuji Ti RE/MAX, osobně jsem její makléřkou v Havlíčkově Brodě několik let. Spolupracujeme v rámci celé ČR, máme jednotné postupy, které jsou ověřené praxí. Pracujeme s konkrétními kupci o kterých víme co a za kolik chtějí. RE/MAX prodává nejvíce realit na světě už přes 40 let :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
26.6.14 13:56

S remaxem máme taky dobrý zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.6.14 14:27

Děkuji Vám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
26.6.14 14:42

No zakladatelko, ber v uvahu, ze Remax je system franciz a mezi kvalitou jednotlivych kancelari i makleru je slusny rozdil. Takze vybirej opatrne, neni to jen o znacce. A propos, pro jednu Remax kancelar jsem taky kdysi delala, ale to bylo v Praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
26.6.14 14:50

Je dobré vybrat makléře s hvězdičkou nebo alespoň certifikátem 2. stupně, či ISO, to předpokládá delší praxi, tam by měl být úspěch jistý. Klidně si vyžádej reference. Vyber si jednoho makléře, se kterým si sednete lidsky, budete spolu potom v kontaktu nějakou dobu, tak abyste byli schopni se domluvit, on se Tvé nemovitosti bude maximálně věnovat, protože má zájem prodat a ne vystavovat. Provize RE/MAX je v % z kupní ceny, to makléře motivuje prodat za co nejvyšší cenu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
26.6.14 16:40

Díky. Poptala jsem se přes e-mail, realitní kanceláře reagují, vybírám dle jejich zájmu, provize a samozřejmě i Vašich rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný