Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Akce byva ruzne, ale casto v srpnu- ted tedy zrovna asi ne, byva vetsinou i mesic. Chce to sledovat net a davaji to i v tv
Já jsem kdysi taky chtěla Pax, ale odradila mě cena i se všemi těmi serepetičkami do toho. Nakonec jsme si nakreslili skříň podle svého, máme malé pokoje, takže jsem chtěla využít místo na skříň i pro sezonní věci. Nechali jsme si nařezat lamino a šikovný truhlář zkompletoval, vyšlo o mnoho levněji než Pax
Pax je za dobrou cenu kdyz si clivek nebere x sarapaticek s ty nejdrazsi dvere.. Mame v ni police, drat kosiky a tyc
Tak to musím sledovat. Vůbec o té akci nevím. Stejně mě ta skříň moc nepřesvědčila. Nějak si tam nemůžu vybrat vzor.
@Prcíček to je právě ten problém, že dcerka má postel buk a komodu borovici, ale tu komodu bych změnila, postel ne, ta je nová ![]()
My jsme Pax nakoupili v akci, vypadá to jak vestavěna skříň, je to čistě, jednotné, vše se tam uklidí, což my jako minimalisti v interiéru ocenujeme, jedna vyšla na 15 tis.to neni moc, za vestavěnou truhlář po nás chtěl 25tis.
Máme dvě, ještě do třetího pokoje chybí jedna, tam chceme tu 3m, dcery maji ty 2m.
Tak dlouho jsem vymýšlela skříň, až jsem pod patrovou postel zavěsila na lana násadu od koštěte:)
Bez zásuvek by to ale nešlo.
@Viking jo to mě taky napadají různé takové nápady, protože se mi nic nelíbí a platit za něco, co se mi nelíbí se mi taky nelíbí. ![]()
Takže nakonec máme Pax z Ikey.
Ta jediná je tak variabilní, aby splňovala moje požadavky na vnitřní vybavení. Tedy kromě skříně na míru. ![]()
Oživuji diskuzi..je tu někdo kdo má ještě šuplíkovou komodu pro starší dítko? Mam 2 děti (kluk 5 let, holka 2,5 roku) od narození mame komody Kullen z ikey, mam to vše v šuplíkách protože když byly menší bylo to pro mě přehlednější. Ale včera jsem začala přemýšlet zda by už nebylo na čase pořídit klasickou skříň ![]()
Když se narodil mladší, pořizovali jsme dceři (3) PAX z Ikei, šířka 1 metr, hloubka 60 cm, dvě tyče na pověšení věcí a pod tím koš a tři šuplíky, je to tak akorát, vleze se krásně všechno a do budoucna se dá upravit/přizpůsobit jenom vnitřek🙂