Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hlavně rozpětí 9-18. Nepřeskakovat velikosti a nekupovat hned 9-36.
Koukni na značky romer, cybex, joie… určitě vybereš a chybu neuděláš z žádnou z nich.
Britax king, je na pasy, da se dat do takovyho pololehu. Za me super pomer cena vykon
jen ted zbezne koukam, ze jji maji na mall za 3990kc
Po vajíčku jsme měli Britax römer First class plus 0-18kg. Děti jezdili stále v protisměru dokud se jim vešly nožičky.
Cena cca 3000-4000Kč.
Za mě prostě britax vede.
Ahoj, Mrkla bych se na výsledky testů. Zrovna nedávno jsem je na internetu četla.
Jasně tam vítězily sedačky Britax, Cybex a Maxi-cosi.
Jak už bylo zmíněno, přikláněla bych se k sedačkám 9-18kg.
Ale vím, že tam v jedné kategorii byla vítězem i autosedačka cybex 9-36kg.
Tak určitě protisměrnou. Jak je dítě velké a kolik váží? Už sedí? Doporučuji skupinu děti v protisměru, tam dostaneš lepší rady než zde. Hodně je tam z těch levnějších chválena ta Joie viz. Příspěvek výše.
Z těch levných jedině Joie Steadi nebo Stages. A rozhodně protisměr. Hlavně nekupujte Römer King nebo cokoliv od Kinderkraftu, jak vám tu chytře radí 🙈
Zdravim, máme vajičko a malej z toho vyrusta
jeste je nesedici a nevim, co koupit. Bude mu 6m a má 8kg. Má to vnitrní vlozku a u ní je na kraji, nebo se bere, ze hlavicka má byt na úplny kraj sedacky? Dekuji za odpoved ![]()
@Kalielf píše:
Zdravim, máme vajičko a malej z toho vyrustajeste je nesedici a nevim, co koupit. Bude mu 6m a má 8kg. Má to vnitrní vlozku a u ní je na kraji, nebo se bere, ze hlavicka má byt na úplny kraj sedacky? Dekuji za odpoved
Tu vnitřní vložku mu dejte pryč, to je pro novorozence a malé miminka na zmenšení prostoru v té sedačce. A jinak hlava nesmí vyčuhovat ze sedačky. Takže v pohodě zatím. A pak pokud vyroste a nebude ještě sedící, tak se podívat po sedačce 0-18kg. např.
@Veru1987 aha, tak prima. Ja to zkoušela a přišlo mi, ze v ní sedí. Ale tak může. Super dekuji!
mně se nechtělo kupovat právě tyhle sedačky pro nesedící. ![]()
Ahoj maminky, předem se omlouvám za anonym..
Chtěla bych se zeptat jakou koupit sedačku do auta od 9kg
Nemohu si dovolit dát za sedačku 10 000,– a proto bych potřebovala poradit s nějakou levnější ale bezpečnou max do 5 000,–
Ještě podotýkám NEMÁME auto na isofix.
Budu moc ráda, když poradíte a předem moc děkuji😊