Jakou stranu budete volit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou stranu budete volit?
Já Českou stranu národně sociální. Vycházím z vyplněného testu. Podle testu mi podle odpovědí na různé otázky vyšlo, že nejblíž mám k této straně. Při volbách budu vycházet z tohoto vodítka. Máte nějaké vodítko nebo návod jak zvolit tu správnou stranu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Z vyplněného testu mi vyšlo se stejným počtem procent ANO a Dobrá Volba 2016. S největší pravděpodobností nebudu volit ani jedno z těchto stran.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedat na hloupé kalkulačky a spis věřit zdravému rozumu. Tj. nevolit Ano nebo treba Okamuru jen proto, ze tu taky nechcete ten islám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volte ty, kteri vam jsou nejbliz svymi nazory..ne?
Me jsou nejbliz nazorove Pirati a nebo Top 09 (neříkám, ze je budu volit…)
Naopak neprijatelny je pro me Babis a Okamura..
Ale verim, ze jit volit ma vetsi smysl (at uz kohokoliv) nez sedet doma na zadecku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Volim svobodne. Pred nekolika lety me k nim privedl jeden clen rodiny a uz delsi dobu je sleduju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alkata píše:
Nedat na hloupé kalkulačky a spis věřit zdravému rozumu. Tj. nevolit Ano nebo treba Okamuru jen proto, ze tu taky nechcete ten islám.
Jen proto? Migrace je pro nasi zemi nejdulezitesi problem k reseni..
Prece nebudu volit extremistu z Antify, ktery je pro prijimani migrantu - a to Bartose!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Božislava píše:
Já Českou stranu národně sociální. Vycházím z vyplněného testu. Podle testu mi podle odpovědí na různé otázky vyšlo, že nejblíž mám k této straně. Při volbách budu vycházet z tohoto vodítka. Máte nějaké vodítko nebo návod jak zvolit tu správnou stranu?
Jak? Ja jsem si napr. nasla hlasovani ve snemovne nekolik obdobi zpet a podivala se jak jednotlivi poslanci hlasuji a jak se to shoduje s mymy zajmy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 píše:
Prece nebudu volit extremistu z Antify, ktery je pro prijimani migrantu - a to Bartose!
Pro nasi zemi je mnohem dulezitejsi duchodova reforma, vetsi vymahatelnost prava, zjednoduseni danoveho systemu atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suvik píše:
Pro nasi zemi je mnohem dulezitejsi duchodova reforma, vetsi vymahatelnost prava, zjednoduseni danoveho systemu atd.
Ano to dulezite je, ale jak to budes uspesne resit s migranty za zady?
Pro me je priorita bezpecnost nasi zeme..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejspise Piraty. Koketuji i s TOP a STAN, ale s programem Piratu se shodnu ve vic bodech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@suvik píše:
Na důchody už žádné peníze nezbudou, když tady budeme živit migroše. A daně se budou zvyšovat, aby na tu výživu bylo kde brát.
Na horní palubě Titaniku je stále největší problém, co si dneska objednat k večeři, ale pod čarou ponoru už je díra…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jannina1 píše:
Asi Bartoše no. Migranti mě vůbec nezajímají
- Citovat
- Upravit
@jannina1 píše:
Ivan Bartoš není a nebyl člen Antify. Jestli tuto informaci máš pouze z fotokolaze, která koluje na fb, tak by sis měla tuto informaci prvně ověřit, nez začneš šířit bludy. A co se přijímání uprchlíků týče, přečti si podrobněji jejich stanovisko k tomuto problému. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já budu volit Svobodné a klíčem pro výběr je pro mě to, že jich hodně znám osobně (ne těch mediálně provařených, ale řadových členů) a jsou to lidi, kteří jsou inteligentní, pracovití, mají to srovnané, v politice jsou protože jim jde o budoucnost svých rodin a ne kvůli korytům (na to ani ze svých řadových míst nedosáhnou) a věřím jim.
Naopak nechápu jak může soudná ženská s malými dětmi volit eurohujery a vítače (třeba zrovna ty Piráty) - nepřemýšlí nad tím, že jednou v tom budou muset její děti žít? Nesleduje to, co se děje na západě? Nebo si myslí, že když je to o pár set kilometrů dál, tak k nám to během dalších pár let nedorazí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit