Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Nevonim se, použiju deodorant. A vždycky mi ženský co přijdou navoneny jak na ples prijdou k smíchu (a taky je fakt ze se často sotva zpoti a do fitka jdou nevim proc
)
Samozřejmě nebudu používat parfém, když jdu cvičit. Ale nepřipadám si dobře, když použiju jen neparfemovaný deodorant (na běžné nošení používám deodorant/antiperspirant bez vůně a parfém). Tak mě zajímá, co používají ostatní
.
Chodím běhat do polí a lesa, takže cokoliv, co odežene divočáky. Výborně se mi osvědčil parfém Moskva ![]()
maximálně deodorant, ale spíš vubec nic. není to zdravé, když už se mám účelně zpotit tak at to vyjde ven
Já se stejně nějak moc nepotím, a když se tam přes ty voňavky pak zpotí víc lidí tak mi to spíš voňavkově smrdí ![]()
@skorotehotna píše:
Nevonim se, použiju deodorant. A vždycky mi ženský co přijdou navoneny jak na ples prijdou k smíchu (a taky je fakt ze se často sotva zpoti a do fitka jdou nevim proc)
Anebo ty s tlustou vrstvou mejkapu na obliceji ![]()
@DuhovaaViila Pouzivam jen deodorant. Co je ale priserne, a obcas se to ve fitku vidi, to jsou neumyte zuby a na hodinach naboso nekdy (hlavne v lete) jdou obcas nekomu citit nohy.
@DuhovaaViila píše:
Samozřejmě nebudu používat parfém, když jdu cvičit. Ale nepřipadám si dobře, když použiju jen neparfemovaný deodorant (na běžné nošení používám deodorant/antiperspirant bez vůně a parfém). Tak mě zajímá, co používají ostatní.
Co nejvíce pačuli!
Proboha - používej to, co ti pomáhá cítit se dobře. A nebo to pačuli.
@Ou píše:
Co nejvíce pačuli!
To Te budou cvicitelky milovat ![]()
Mne je teda hodne neprijemne,kdyz vedle mne cvici nekdo navoneny. Nejhorsi je to pri plavani,chybi mi pak kyslik
takze ja pouze antiperspirant.
Pitralon - pak mám kolem sebe dost místa a nikdo se na mě netlačí. Taky mě pak neobtěžujou ženy pod 50 let ![]()
to jako fakt? ty se voníš, než se jdeš spotit jak prase?