Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@nozu píše: Více
Minimalne existuji obchody a kdyz ne suoermarkety, Vietnamci mivaji min do 20:00 a jsou i na mensicj mestech.. ![]()
@ahhotep píše: Více
Jo a pak máš doma hladového chlapa a 2 puberťáky. To nechceš ![]()
Já mám vždycky v mrazáku rybu, většinou filety, to dám do trouby s kořením, k tomu přihodím mraženou zeleninu, trochu másla, to mi stačí.
Často si dělám vaječnou omeletu v různých variacích.
Vždycky mám ve špajzu tuňáka, cizrnu v plechovce a v lednici zeleninu, různé sýry, takže salát vykouzlil kdykoli.
Tortilly taky občas, plním míchanými vajíčky, šunkou, sýrem a fazolemi v rajčatové omáčce, k tomu salát.
@Jeremi píše: Více
Chtela sem napsat neco podobneho. Kdyz nevim coby, posbiram zbytky zeleniny, hrst shitake, co mam doma vždy, orestuju to, pridam dve lzice sojovky, ryzovy ocet, chilli, trochu solamylu a zaleju vodou. podle co je doma, je to vic nebo míň osizena ostrokysela polévka.
![]()
@nozu píše: Více
Já dost objednávám přes rohlík, když zjistím, že mi chybí něco důležitého.
My máme taky pořád ve spajzu spoustu potravin, které se dají použít na x způsobu, hodně i zavarujeme, k tomu v mrazáku různé druhy zeleniny, ryby, maso..nakupují tak, aby bylo na týden i déle vše, co potřebujeme..pak jen dokupuji co chybí a pečivo, ovoce/zeleninu.
My máme kousek od baráku Billu otevřenou do desíti takže paráda
Online jsem nikdy neobjednávala, prostě jsem k tomu nějak nenašla cestu a nebylo potřeba ![]()
Takže závěr diskuze : Když nemáte doma zásoby, uvaříte zdravou večeři ze zásob. ![]()
@Mar__tanka1983 píše: Více
Nebo nějakou polívku. Na bramboračku se tu najdou suroviny snad vždycky. Když je sýr a tvrdý chleba, tak i cibulačka možná. ![]()
Nestalo se mi, že by mi někdy došly zásoby. To není reálné. To mi spíš došly běžné věci, které průběžně jíme. Třeba šunka, máslo, mliko, pečivo když si špatně namyslim, čerstvá zelenina…
Když dojdou běžné věci děláme tousty a se zbytky z lednice nebo udělám nějakou pomazánku k topinkam nebo k tomu otevřeme nejsou zavřenou směs z léta. Taky máme zavřené lečo.
Těstovinový saláty.
Prostě vylezu ven a dojdu těch 70 m do supermarketu, nebo 500 m do nákupáku.
Teď jsem třeba dostala chuť na meloun, tak jsem hodila do appky, kde je v akci. No, a pak jsem teda tu jednu zastávku zpátky jela tramvají. ![]()
A když je svátek a obchody zavřené, to tak holt jistí přes ulici vege bistro.
A proto bydlím ve městě. ![]()