Jakou zvolit velikost podprsenky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
316
14.2.25 15:44
@vokishka píše: Více

Ano, to znám :D naštěstí jsem posledně ten stejný den šla do fitka, tak jsem měla sportovní podprsenku s sebou. Díky té sportovní podprsence jsem právě zjistila, že i bez kostic to jde. Koupila jsem ji ve výprodeji, protože jako jediná splňovala moje požadavky (velikost, opora a oddělená prsa). Pak jsem zjistila, že je mnohem lepší než Panache, kterou jsem používala dříve. Pak jsem se teda rozhodla risknout bez kostic na normální nošení - při nejhorším na doma - a okamžitě se stala mojí primární podprsenkou. Není teda 100% bez kostic, má vertikální kostice na bocích, ale rozhodně je to 100% lepší.

Tyhle dvě rozhodně můžu doporučit

https://www.astratex.cz/…tive-d-navy/

https://www.leontyna.cz/…-zara-b2-v1/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
15.2.25 02:42

Ty jo - me kostice od té doby co peru v ruce vylejzaji jen u nekvalitních podprsenek… když jsem prala v ruce tak obcas kostice i,,zmizela,,
:lol:. Perete holky v ruce nebo v pračce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
15.2.25 07:06
@maruska1996 píše: Více

Nikdy jsem nedávala podprsenky do pračky, ale mají u mě docela zápřah. Dříve nebo později ta látka ta prsa už neunese a kostice se proříznou. Ale tak neděje se to hned, že. Třeba po roce nebo i déle. Už nevím, je to dlouho, co jsem naposledy kupovala kostice a vracet se k nim nehodlám.
Je to jak s džínami. Bez ohledu na to, jak jsou kvalitní, na konci sezóny mám díry na tříslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.25 08:45
@Popokatepetla píše: Více

k čarodějnici do Le Chatonu ne, za Caresse osobně ručím, majitelka je moje dlouhodobá kamarádka, když tak třeba do Správné podprsenky, patrně ta velikost bude úplně jiná, něco jako 65E či ještě úplně jinak
70C z MS mám já s úplně malejma prsama

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková