Jaký byl váš nejhezčí dárek pod stromečkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.12.13 05:32
@-Nora- píše:
Ahoj, krasný večer. :kytka: Vím, že každý si přeje zdraví a klid v rodině, ale přeci jen jaký dárek vás potěšil nejvíce?

Manžel mě včera šokoval novou žehličkou na vlasy a fénem :srdce: :srdce: :srdce: už jsem potřebovala oboje nové, ale nečekala jsem, že bude tak hodný a koupí je, byla jsem tak strašně v šoku, že jsem jen seděla a zírala na krabice :mrgreen: hrozně moc mě potěšil a pak dárky z Vánočního kolotoče mě potěšily, krásné, milé.

A samozdřejmě jsem měla radost, že děti mají radost ze svých dárků :andel: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
25.12.13 05:55

Ja mela obrovskou radost, ze deti mely radost. Slzicky dojeti, kdyz starsi rozbalila fotak a pohled na toho mensiho jak nosi hrde stekajiciho plysovyho psa…k nezaplaceni.. S pritelem jsme si nadelili knizky, co sme si prali..ja dostala portrety od sudka a dojimala jsem se taky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2237
25.12.13 06:12
@smoulinka71 píše:
Holky proč si kupujete samy dárky a pak si je naložíte pod stromek? To si je můžete koupit rovnou a ne je strkat pod stromek ne? Co to má za smysl?

než aby to bylo něco co mě nepotěší, tak to „zahraju“ raději takto-stejně kdybychom byli sami, tak vánoce „přejdeme“. Vánoce jsou pro děti. Před dvěma roky jsem dostala vůni chanel5 a je zastrčená nepoužitá ve skříni, je na mě strašně těžká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17027
25.12.13 06:36

Po raním dočtení diskuze píšu seznam pro Ježíška píšu seznam na příští rok :-) a jako hlavní bod chci aku vrtačku (tu musí mít každá :lol: ) a prsten s brilianty ;) (to se nevysmívám- hezký dárek ;) ). Mě potěšilo nejvíc asi pyžamko a knížka.. Jinak si s manželem nadělujeme maličkosti (ale i ty když se spočítají, dávají hezkou částku :think: - teda na náš rozpočet) a jsou to víceméně praktické věci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
25.12.13 07:21

Letošní Vánoce to byla určitě reakce mého přítele…když už jsme byli doma, (trávili jsme Vánoce u mých rodičů), dítko spalo a on mě objal, políbil a řekl, žeto byly jeho nejkrásnější Vánoce** :*… on je ledový panák a takový projev lásky je NEJvíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
25.12.13 07:33

Potesilo me uplne vsechno, co jsem dostala, ale nejvetsi radost mi udelala taska s Che Guevarou

• Citovat
  • Upravit
21184
25.12.13 07:36
@-Nora- píše:
@tálinka To naprosto chápu :andel: já jediné co oplkávám, je že loni touto dobou jsme byli tři :(
:( :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7388
25.12.13 09:01

Nejkrásnější vánoční dárek jsem dostala od svého syna, který konečně zařadil do svého slovníku slovo MÁMA :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
-Nora-
25.12.13 11:01

@Kelsey Tak jestli jsi o tom nemela ani tusaka, tak je to dvojitá poklona :kytka: super!

• Citovat
  • Upravit
-Nora-
25.12.13 11:02

@Bibi82 To je také moc krásné a opravdu neco co prijde jedine samo :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.13 12:05

Já dostala nový prsa, takže v létě tílečka a dobrý den kozy ven :pankac: :pankac: :mrgreen:

:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
1869
25.12.13 12:12
@Anonymní píše:
Já dostala nový prsa, takže v létě tílečka a dobrý den kozy ven :pankac: :pankac: :mrgreen::kytka:
8o 8o :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
25.12.13 12:15

@LadyTommy Krasny. Neni zasnubni? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.12.13 12:27
@Oudrey píše:
8o 8o :mrgreen:

no tak jasný, že se musím nejdřív nechat pitvat, jako pod stromečkem se implantáty fakt neválely :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1869
25.12.13 12:33
@Anonymní píše:
no tak jasný, že se musím nejdřív nechat pitvat, jako pod stromečkem se implantáty fakt neválely :mrgreen:

Jo, to jsem pochopila. ;) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný