Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@-Nora- píše:
Ahoj, krasný večer.Vím, že každý si přeje zdraví a klid v rodině, ale přeci jen jaký dárek vás potěšil nejvíce?
Manžel mě včera šokoval novou žehličkou na vlasy a fénem
už jsem potřebovala oboje nové, ale nečekala jsem, že bude tak hodný a koupí je, byla jsem tak strašně v šoku, že jsem jen seděla a zírala na krabice
hrozně moc mě potěšil a pak dárky z Vánočního kolotoče mě potěšily, krásné, milé.
A samozdřejmě jsem měla radost, že děti mají radost ze svých dárků
![]()
Ja mela obrovskou radost, ze deti mely radost. Slzicky dojeti, kdyz starsi rozbalila fotak a pohled na toho mensiho jak nosi hrde stekajiciho plysovyho psa…k nezaplaceni.. S pritelem jsme si nadelili knizky, co sme si prali..ja dostala portrety od sudka a dojimala jsem se taky.. ![]()
@smoulinka71 píše:
Holky proč si kupujete samy dárky a pak si je naložíte pod stromek? To si je můžete koupit rovnou a ne je strkat pod stromek ne? Co to má za smysl?
než aby to bylo něco co mě nepotěší, tak to „zahraju“ raději takto-stejně kdybychom byli sami, tak vánoce „přejdeme“. Vánoce jsou pro děti. Před dvěma roky jsem dostala vůni chanel5 a je zastrčená nepoužitá ve skříni, je na mě strašně těžká.
Po raním dočtení diskuze píšu seznam pro Ježíška píšu seznam na příští rok
a jako hlavní bod chci aku vrtačku (tu musí mít každá
) a prsten s brilianty
(to se nevysmívám- hezký dárek
). Mě potěšilo nejvíc asi pyžamko a knížka.. Jinak si s manželem nadělujeme maličkosti (ale i ty když se spočítají, dávají hezkou částku
- teda na náš rozpočet) a jsou to víceméně praktické věci ![]()
Letošní Vánoce to byla určitě reakce mého přítele…když už jsme byli doma, (trávili jsme Vánoce u mých rodičů), dítko spalo a on mě objal, políbil a řekl, žeto byly jeho nejkrásnější Vánoce**
… on je ledový panák a takový projev lásky je NEJvíc ![]()
Potesilo me uplne vsechno, co jsem dostala, ale nejvetsi radost mi udelala taska s Che Guevarou
@-Nora- píše:
@tálinka To naprosto chápujá jediné co oplkávám, je že loni touto dobou jsme byli tři
Nejkrásnější vánoční dárek jsem dostala od svého syna, který konečně zařadil do svého slovníku slovo MÁMA
![]()
@Kelsey Tak jestli jsi o tom nemela ani tusaka, tak je to dvojitá poklona
super!
Já dostala nový prsa, takže v létě tílečka a dobrý den kozy ven
![]()
@Anonymní píše:
Já dostala nový prsa, takže v létě tílečka a dobrý den kozy ven![]()
![]()
@Oudrey píše:
![]()
![]()
no tak jasný, že se musím nejdřív nechat pitvat, jako pod stromečkem se implantáty fakt neválely ![]()
@Anonymní píše:
no tak jasný, že se musím nejdřív nechat pitvat, jako pod stromečkem se implantáty fakt neválely
Jo, to jsem pochopila.
![]()