Jaký byl váš nejhezčí dárek pod stromečkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20155
25.12.13 00:29
@ksafnika píše:
Hele holky ja jsem dostala tablet, doufam ze se s tim naucim zachazet, ja vzdycky tyhle novy smart cicoviny nechtela a uz je to tady, mam jeden pod stromeckem :D ale dobra vec bude na foceni, prece jen ta stara Nokia to uz neni vono :D

Naprosto tě chápu - šílím z „nového“ telefonu (asi pět let starý model po mámě).. Ale mohu tě ubezpečit, že tablet musí být něco velice jednouchého, protože můj ani ne dvouletý syn ho obsluhuje bravurně, a díky tomu od babičky dostane letos k vánocům svého vlastního, aby nebral toho jejího :roll: :lol:
Takže, když to zvládne prcek, tak ty taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
25.12.13 00:29
@ksafnika píše:
Hele holky ja jsem dostala tablet, doufam ze se s tim naucim zachazet, ja vzdycky tyhle novy smart cicoviny nechtela a uz je to tady, mam jeden pod stromeckem :D ale dobra vec bude na foceni, prece jen ta stara Nokia to uz neni vono :D

Ja jsem ho dostala loni. Napred jsem nechapala, na co ho vlastne budu mit a ted nechapu, jak jsem kdy mohla zit bez neho :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
25.12.13 00:30

@Oudrey
S PC neumí zacházet (teda umí ve stylu - zapnout, spustit net, najít co potřebuje, vypnout) :lol: :lol:
Samozřejmě, že mohl, ale tohle on zase nebere jako dárek.. :nevim:
Budu mít Vánoce později - snad aspoň budou stát za to, když na ně čekám… :lol:

• Citovat
  • Upravit
1504
25.12.13 00:30

@Damael @Oudrey tak to uz se na nej zacinam tesit, ze bych na to skocila hned?? nabitej uz bude… :dance: :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.12.13 00:32
@ksafnika píše:
@Damael @Oudrey tak to uz se na nej zacinam tesit, ze bych na to skocila hned?? nabitej uz bude… :dance: :D :pankac:

Okanmžitě - když to zvládnou negramotní trpaslíci, tak my matky se přeci nenecháme zahanbit :lol: :palec: A můžeš to nosit v kabelce všude s sebou, a budeš neustále online :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
25.12.13 00:32
@_Kaczenkaa_ píše:
@Oudrey
S PC neumí zacházet (teda umí ve stylu - zapnout, spustit net, najít co potřebuje, vypnout) :lol: :lol:
Samozřejmě, že mohl, ale tohle on zase nebere jako dárek.. :nevim:
Budu mít Vánoce později - snad aspoň budou stát za to, když na ně čekám… :lol:

neomlouvej ho…

• Citovat
  • Upravit
1504
25.12.13 00:33

@Damael :kytka: :pankac: :dance: :srdce: :* juuuuuu a vite co sem dala chlapovi? elektronickou cigaretu, a taky, vcera pod stromeckem, ze ne, ze ani nahodou, ale nebojte se ja ho k tomu…ehhh..zmanipuluju 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
25.12.13 00:33

@_Kaczenkaa_
S tim cd to byl rychly navrh. Kdyz toto nebere jako darek, tak mel 12 mesicu na to, aby neco vymyslel. Zaslouzis si aspon nejakou drobnost. Byt skromna se vzdycky nevyplati, lidi toho spis zneuziji. Mysli na ostatni, ale taky na sebe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.12.13 00:34
@ksafnika píše:
@Damael :kytka: :pankac: :dance: :srdce: :* juuuuuu a vite co sem dala chlapovi? elektronickou cigaretu, a taky, vcera pod stromeckem, ze ne, ze ani nahodou, ale nebojte se ja ho k tomu…ehhh..zmanipuluju 8) :mrgreen:
:mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
25.12.13 00:36

My jsme si letos s mužem taky nedali žádné úchvatnosti, rozpočet to nedovolil, takže každý jednu knížku (o niž si ten druhý vlastně řekl, takže toto nebylo žádné překvápko), a druhý dárek měl limit pět stovek, max. tisícovka, tak já jsem dala jeden takový dárek pro nás oba, a chlap mi dal jednu počítačovou hru, kteoru mám ráda :dance:
Blbosti :roll: ale potěší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
25.12.13 00:37
@smoulinka71 píše:
neomlouvej ho…
:oops: :oops: njn, to je asi ono, mě ani nepřipadá, že by bylo něco nějak jak nemá, já jsem prostě šťastná, krásnej den, krásná atmosféra, prostě super, nic víc nepotřebuju… :srdce:

@Oudrey
Ano, měl, snad se příští rok polepší.. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1869
25.12.13 00:38
@ksafnika píše:
@Damael @Oudrey tak to uz se na nej zacinam tesit, ze bych na to skocila hned?? nabitej uz bude… :dance: :D :pankac:

Jasny :mrgreen: Ale pozor, at se dostanes jeste dnes do postele. ;) Je super, jak ho muzes mit vsude u sebe. Tablet je moje nejoblibenejsi kucharska knizka. Dnes jsem ho mela v kuchyni a koukala na video navod, jak uplist vanocku a paralelne pletla :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
25.12.13 00:38

@Oudrey no vy me uplne inspirujete, ja uz asi dneska spat nepujdu. vytuhla sem v 9, tak co tady do rana??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
25.12.13 00:39
@_Kaczenkaa_ píše: :oops: :oops: njn, to je asi ono, mě ani nepřipadá, že by bylo něco nějak jak nemá, já jsem prostě šťastná, krásnej den, krásná atmosféra, prostě super, nic víc nepotřebuju… :srdce:@Oudrey
Ano, měl, snad se příští rok polepší.. :pankac:

Nechceš si to pokazit, tak si to nepřipouštíš, tak příště řekni miláčku, minule jsem nedostala nic já, letos nedostaneš ty a já chci.

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_
25.12.13 00:40
@smoulinka71 píše:
Nechceš si to pokazit, tak si to nepřipouštíš, tak příště řekni miláčku, minule jsem nedostala nic já, letos nedostaneš ty a já chci.
:palec: super nápad.. :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný