Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja bych asi volila ten vetsi, hlavne, kdyz mate ty pesany a chcete mrnouska…ja osobne udelala chybu, kdyz jsme se s pritelem a dcerkou nastehovali do 2+1…uz ted je mi ten byt maly xD takze to vidim tak, ze az vyprsi smlouva, tak se budem stehovat znova…snad uz naposled, pac jinak mi z toho stehovani hrabne…jsem si rikala, ze nam to bude stacit, ale kdyz to tak vezmu, tak jeden pokoj pak budu chtit pro malou, pak nase loznice…a nechci mit loznici s obyvakem v jednom…takze za me ten vetsi…ale samozrejme ti nemuzem radit, jen rict svuj nazor ![]()
Ahoj,
nešla bych ani do jednoho, na obou se vám něco nezdá, takže bych hledala dál. Malý byt je malý a budete se zase stěhovat. Velký byt je v centru, kdoví jak je to tam s hlukem přes den a večer, není tam zeleň. A hlavně budou dost vysoké náklady za topení plynem, což by se mi taky nelíbilo.
Já bych šla do většího, určitě…ale je pravda že já jsem městské dítě a zeleň k životu opravdu nepotřebuju, když už tak radši vyrazím někam na výlet do lesa, než ve městě do parku
A ty byty jsou paneláky, nebo nějaké menší bytovky? Se dvěma hafanama bych do paneláku totiž nešla, ale já bych je nechtěla mít ani v bytě bez zahrady.
Určitě bych šla do většího, ale asi bych ještě hledala třetí možnost.
Umíš si představit lítat se psi po schodech a s prckem, když třeba nepojede výtah? A jak to budou psi doma sami zvládat, když třeba někam pojedete?
Já bych také hledala dál. Pokud jsem i já správně pochopila, tak nejdete byt kupovat a ani to asi nijak nehoří. Takže prostě počkat a hledat dál.
Díky za názory
manžel zatím sám neví co by bylo lepší, musíme se rozhodnout do konce týdne s tím 2+1. Stěhování nás celkem tlačí, v prosinci už tu nechci být, máme topení na el. a nechci ještě doplácet za elektřinu.
Jinak taky mě tak napadlo jak bych to dělala s kočárem a se psema, ten větší byt je v 3.patře bez výtahu a ten 2+1 v přízemí.
Koukám i po jiných bytech ale bud je to panelák, nebo je drahý a nebo se nám nelíbí ![]()
@Anonymní píše:
Díky za názorymanžel zatím sám neví co by bylo lepší, musíme se rozhodnout do konce týdne s tím 2+1. Stěhování nás celkem tlačí, v prosinci už tu nechci být, máme topení na el. a nechci ještě doplácet za elektřinu.
Jinak taky mě tak napadlo jak bych to dělala s kočárem a se psema, ten větší byt je v 3.patře bez výtahu a ten 2+1 v přízemí.
Koukám i po jiných bytech ale bud je to panelák, nebo je drahý a nebo se nám nelíbí
Tak přízemí je super kvůli kočáru a schodům, ale bacha na to, víc tam protopíte, vím o čem mluvím, taky bydlíme v přízemí…ono je dost znát, když pod tebou nění nikdo kdo by topil
@alenka84 píše:
Tak přízemí je super kvůli kočáru a schodům, ale bacha na to, víc tam protopíte, vím o čem mluvím, taky bydlíme v přízemí…ono je dost znát, když pod tebou nění nikdo kdo by topil
Jo to znám, pod náma je garáž a hlavně v koupelně je pěkná zima, ta se nedá vůbec vytopit a hlavně ta ledová podlaha ![]()
@Anonymní píše:
Jo to znám, pod náma je garáž a hlavně v koupelně je pěkná zima, ta se nedá vůbec vytopit a hlavně ta ledová podlaha
přesně, hlavně podlaha…já jsem teda hodně otužilá, takže mi to nevadí, ale někomu může, navíc když je miminko a leze pak po zemi…ale tak spraví to určitě trochu koberec, ten my nemáme
@alenka84 píše:
To je otázky, v přízemním bytě je chladněji. V tom velkém zase protopí šíleně peněz, protože je dost velký. Možná až zbytečně moc. Vím o čem mluvím, bydlela jsem v 2+1, druhé patro a zálohy na plyn 1500kč měsíčně a vždy jsme dopláceli. Tak si ani netroufat představit, kolik se platí v jednou tak velkém bytě.
@Sany80s píše:
Já bych hledala dál.
Jenže my už moc času nemáme a do hodně bytů prostě velkýho psa nechtějí ![]()
Ahoj vsem,
nekolikrat jste mi tu dobre poradily, tak se sem obracim znovu (snad nevadi ze anonymne, chodi sem i majitelka bytu kde ted bydlime, a zatim nechci aby veela ze chceme odejit).
Rozhodujeme se ktery byt koupit, jsou ve vyberu dva a dost uz to specha, zajemcu je asi dost.
Byt c. 1
Byt c. 2
Napada vas co by pro vas bylo klicove, podle ceho se rozhodnout??
Ja jsem si i udelala rozhodovaci schema a obodovala vsechna pro a proti, ale rozdil je 105×97 bodum a to se mi zda malo.. Uz z toho nespim a porad nevim co a jak. Na co se mam jeste podivat?
Diky za kazdy nazor H.