Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, termín porodu máme na začátek února a sice je ještě čas, ale já stále tápu nad výběrem kočárku. Na internetu je nepřeberné množství značek a druhů.. Vzhledem k situaci, která teď je, je téměř nemožné se dostat někam do obchodu a kočárek vidět na živo (což bych preferovala), tak si jdu pro radu k vám, i když vím, že je tu spoustu dalších diskuzí. Nepotřebuji trojkombinaci, protože se chystám kupovat poté sporťák zvlášť, takže asi nějakou dvojkombinaci? Další věc je, že bydlíme skoro na horách, takže v zimě trochu náročnější terén než ve velkoměstě, tudíž nějaká mini kolečka jsou k prdu. Jinak žádné velké požadavky na kočárek nemám, prostě aby s ním byla co nejlepší manipulaci a hlavně aby byl za rozumný peníz 10-15tis? Děkuji za každé doporučení.
Tak pokud mas v planu kupovat pak sportak zvlast, tak na kombinace prd. Kup klidne bazarovy jen hluboky, to mas na pul roku a pak to zas posles pryc. Dvojkombinace je korba a sportak. Trojkombinace je korba, sportal a autosedacka (ale tu je stejne lepsi koupit zvlast kvalitni). Na hory si kup odpruzeny a velka pevna nafukovaci kola.
Asi bych to tak taky viděla. Jéé ja tu dvojkombinaci spletla, jak říkáš stačil by jen hluboký, který bych si pak stejně chtěla uschovat. Bazarový ale ne, to mi u manžela neprojde. ![]()
Koukni na roan maritu nebo emmu. Když k nim dokoupíš větší kola (emma je má, myslím, v zakladu) tak projedeš všechno. Jsou to držáky, takže klidně bazarovku.
Kup každý zvlášť. Určitě odpružený. Já mám do terénu ráda 4 pevná kola za sebou.
https://www.kocarky.cz/…ita-prestige?…