Jaký e-shop chybí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
8.2.12 14:09

Já bych uvítala , kdyby někde seděl člověk..tomu bych napsala parametry toho co sháním a on by za mě projel všech sto tisíc stránek produktů, něco mi poslal, já bych vybrala, on našel kde to mají skladem a nejlevnější a všechno zařídil.. :lol:

Jinak co jsem si tak všimla, tak když něco sháním( hodiny, lampu,), tak nakonec zjistím že 99% stránek má identické zboží a když mám jiný vkus tak jsem namydlená..Pořád to samé povlečení, skříně atd.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 14:20

Jak se tak dívám na ty eshopy, tak se cítím dezorientovaná. Potřebovala bych nějaký jako 3D hru - že bych si procházela mezi regálama a házela věci do košíku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:25

Prý 3D hru… :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: Já z tebe umřu. No to už bych od toho PC buď vůbec nevstala, anebo by tutově za mě nakupoval synátor! (rozuměj, že by mě vyhodil od počítače)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:26
Lizbeth píše:
Já bych uvítala , kdyby někde seděl člověk..tomu bych napsala parametry toho co sháním a on by za mě projel všech sto tisíc stránek produktů, něco mi poslal, já bych vybrala, on našel kde to mají skladem a nejlevnější a všechno zařídil.. :lol:Jinak co jsem si tak všimla, tak když něco sháním( hodiny, lampu,), tak nakonec zjistím že 99% stránek má identické zboží a když mám jiný vkus tak jsem namydlená..Pořád to samé povlečení, skříně atd.. :,(

Tak toho „týpka“ potřebuji taky. Už 2 měsíce vybírám postel pro staršího a jsem z toho na mrtvici. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 14:28

Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkama :mrgreen: Úplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:32
Angua píše:
Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkama :mrgreen: Úplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry :lol:

Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme! :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.2.12 14:33

Takové mladice jako my rozhodně :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:35
Angua píše:
Takové mladice jako my rozhodně :dance: :lol:

No ty jsi mladice. Já už ne, ale přesto věřím, že se toho dožiju… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 14:41
Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude. :pankac:

Možná už to tu někdo psal, ale to už je :). Akorát zatím jen pro Prahu a okolí, prý budou rozšiřovat, pokud se to osvědčí… Makám na tom, aby se to osvědčilo ;).

Edit: Aha, tak nic, iž se tu o tom psalo :oops:

Příspěvek upraven 08.02.12 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.2.12 14:43
Wiolla píše:
Angua píše:
Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkama :mrgreen: Úplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry :lol:
Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme! :jazyk: ;)

A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!!
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:45
bumbinka píše:
Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude. :pankac:

Možná už to tu někdo psal, ale to už je :). Akorát zatím jen pro Prahu a okolí, prý budou rozšiřovat, pokud se to osvědčí… Makám na tom, aby se to osvědčilo ;).

Edit: Aha, tak nic, iž se tu o tom psalo :oops:

Příspěvek upraven 08.02.12 v 14:45

No tak zaber! A pořádně… :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:46
Lizbeth píše:
Wiolla píše:
Angua píše:
A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!! :mrgreen:

Ale néééé! Tam budeme objednávat přece my dvě (jako Angua a já, teda hlavně Angua a já se možná přidám). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
8.2.12 14:47

Jj, už mám další objednávku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.2.12 14:48
bumbinka píše:
Jj, už mám další objednávku :lol: :lol: :lol:

Šikovná holka! :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.2.12 14:49
Wiolla píše:
Lizbeth píše:
Wiolla píše:
Angua píše:
A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!! :mrgreen:
Ale néééé! Tam budeme objednávat přece my dvě (jako Angua a já, teda hlavně Angua a já se možná přidám). :lol:

Ale kdež, na to vy už budete zastydle staré a už se nechytnete!!!! Já zdegeneruju ještě víc a budu chodit se síťovkou. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák