Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Já bych uvítala , kdyby někde seděl člověk..tomu bych napsala parametry toho co sháním a on by za mě projel všech sto tisíc stránek produktů, něco mi poslal, já bych vybrala, on našel kde to mají skladem a nejlevnější a všechno zařídil.. ![]()
Jinak co jsem si tak všimla, tak když něco sháním( hodiny, lampu,), tak nakonec zjistím že 99% stránek má identické zboží a když mám jiný vkus tak jsem namydlená..Pořád to samé povlečení, skříně atd.. ![]()
Jak se tak dívám na ty eshopy, tak se cítím dezorientovaná. Potřebovala bych nějaký jako 3D hru - že bych si procházela mezi regálama a házela věci do košíku
![]()
Prý 3D hru…
Já z tebe umřu. No to už bych od toho PC buď vůbec nevstala, anebo by tutově za mě nakupoval synátor! (rozuměj, že by mě vyhodil od počítače)
Lizbeth píše:
Já bych uvítala , kdyby někde seděl člověk..tomu bych napsala parametry toho co sháním a on by za mě projel všech sto tisíc stránek produktů, něco mi poslal, já bych vybrala, on našel kde to mají skladem a nejlevnější a všechno zařídil..Jinak co jsem si tak všimla, tak když něco sháním( hodiny, lampu,), tak nakonec zjistím že 99% stránek má identické zboží a když mám jiný vkus tak jsem namydlená..Pořád to samé povlečení, skříně atd..
Tak toho „týpka“ potřebuji taky. Už 2 měsíce vybírám postel pro staršího a jsem z toho na mrtvici. ![]()
Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkama
Úplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry ![]()
Angua píše:
Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkamaÚplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry
Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme!
![]()
Angua píše:
Takové mladice jako my rozhodně![]()
No ty jsi mladice. Já už ne, ale přesto věřím, že se toho dožiju… ![]()
Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude.
Možná už to tu někdo psal, ale to už je
. Akorát zatím jen pro Prahu a okolí, prý budou rozšiřovat, pokud se to osvědčí… Makám na tom, aby se to osvědčilo
.
Edit: Aha, tak nic, iž se tu o tom psalo ![]()
Příspěvek upraven 08.02.12 v 14:45
Wiolla píše:Angua píše:Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme!
Ale vem si, jak by to bylo super. A nikdo by do tebe nešťouchal vozíkamaÚplně mě ta myšlenka nadchla, škoda, že neumím programovat hry
![]()
A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!!
![]()
bumbinka píše:Wiolla píše:
Takovej jako Tesco, abych tam nemusela chodit (hlavně potraviny, pak drogerka, drobné domácí potřeby atd.), odklikala si to na netu a všechno mi to přivezli domů! (např. ráno objednám, odpoledne přivezou)To se fakt těším, až něco takového bude.Možná už to tu někdo psal, ale to už je
. Akorát zatím jen pro Prahu a okolí, prý budou rozšiřovat, pokud se to osvědčí… Makám na tom, aby se to osvědčilo
.
Edit: Aha, tak nic, iž se tu o tom psalo
Příspěvek upraven 08.02.12 v 14:45
No tak zaber! A pořádně…
![]()
Lizbeth píše:Wiolla píše:A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!!Angua píše:Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme!
![]()
Ale néééé! Tam budeme objednávat přece my dvě (jako Angua a já, teda hlavně Angua a já se možná přidám). ![]()
Wiolla píše:Lizbeth píše:Ale néééé! Tam budeme objednávat přece my dvě (jako Angua a já, teda hlavně Angua a já se možná přidám).Wiolla píše:A pak anonymně založíte diskuzi o tom, jaká je snacha kráva, že objednává jídlo v nějaké hře!!!!!Angua píše:Všechno bude! Já myslím, že my 2 se toho ještě dožijeme!
![]()
Ale kdež, na to vy už budete zastydle staré a už se nechytnete!!!! Já zdegeneruju ještě víc a budu chodit se síťovkou. ![]()