Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Maminky, chci Váš názor. Budu si dělat kompletně nový fb atd. A chtěla bych i nový email. Měla jsem účet od yahoo.com ale prý se tam často někdo nabourává atd. Jaký osvědčení e-mail by jste doporučili s kterým jste spokojený a nejsou s tím problémy? Děkuji ![]()
Já mám jmeno. prijmeni@seznam.cz a teda nikdy žádnej problém. Nepotřebuju žádný speciality.
@Triminka píše:
Maminky, chci Váš názor. Budu si dělat kompletně nový fb atd. A chtěla bych i nový email. Měla jsem účet od yahoo.com ale prý se tam často někdo nabourává atd. Jaký osvědčení e-mail by jste doporučili s kterým jste spokojený a nejsou s tím problémy? Děkuji
my máme email na gmail.com, je tam i kalendář, který máme sdílený tak o sobě víme.
@pikola @bublinek gmail mám teď a příjde mi že se nějak rychle zaplňuje a zvýšení kapacity se musí platit měsíčně ![]()
@Triminka píše:
@Nowuka2 ten je neomezený že? Myslím co se týče kapacity
Jj, nevím jak je to teď ale před těma X letama se poslala SMS na zvětšení a je to neomezený.
Závisí s kým budete hlavně komunikovat. Pokud jen v rámci ČR tak je to jedno, pokud budete komunikovat i se zahraničím, tak doporučuji google nebo outlook. Ty české jako seznam nebo centrum často mail na zahraniční servery nedoručí (osobně vyzkoušeno s Ruskem, Amerikou a Švýcarskem).
@Triminka píše:
@pikola @bublinek gmail mám teď a příjde mi že se nějak rychle zaplňuje a zvýšení kapacity se musí platit měsíčně
Co je to za blbost? M jen gmaily a nic mesicne faaakt neplatim
@Triminka píše:
@pikola @bublinek gmail mám teď a příjde mi že se nějak rychle zaplňuje a zvýšení kapacity se musí platit měsíčně
Ja mam zvetseny ulozny prostor kvuli fotkam, gmail zdarma je a vetsine to staci, pokud si nechces ukladat miliony fotek ve velke kvalite. Me vyhovuje, jak mam vse propojene.
Určitě gmail
S emaily typu seznam.cz jsem měla problémy při registracích na cizích stránkách. Gmail je celosvětový, není s nim nikde problém
A také mám neomezený a nic neplatím ![]()
Taky doporučuji gmail. Problémy s velikostí schránky nemám, a to se mi tam přeposílají i maily ze seznamu. Je velmi jednoduché ho propojit na všechny aparáty typu tablet, chytrý telefon atd.
Protonmail - je švýcarský, je tam dvojité zabezpečení a zatím nebyl prolomen.
Gmail. Mám s ním propojeny i tři pracovní maily. Využívám i G. kalendář.