Jaký je nejvýhodnější běžný účet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký je nejvýhodnější běžný účet?
Dobrý den,
jste spokojené s osobními účty u těchto bank (Equa, Fio)?
Nemění se tam často podmínky atd?
Děkuji za odpovědi!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejvýhodnější myslíš co? Jaké máš očekávání, požadavky? Jede jen o vedení účtu, poplatky, nebo i na spoření či potřebuješ njaké další služby?
Zdarmo je vedení účtu snad už kromě těch klasických starých struktur všude.
Já mám Equa, reiffku, Zuno, Airbanku, měla jsem ČSOB, ČS a KB. ČSOB, ČS a KB - byly drahé
Equa- mě nějak moc nezaujala, ani nevím proč, příliš jí nevyužívám. Nalákali mi na vysoký úrok spoření, to velmi rychlesnížili na úroven trhu
Reiffka - je vcelku fajn, maj krapet složitý systém podmínek bezplatného vedení, nějaký příjem + 3 platby, jednou mi omylem vypadl příjem,, respektive, přesunul se do dalšího měsíce a rázem jsem svakala vedení účtu, které je docela drahé. Přijde mi příliš složité ověřování plateb v IB, zadávají se děsně dlouhé kody, docela mi to obtěžuje. Ale zase dost bezpečné.
Airbank - dokud jsem měla jen účet, tak maximální spokojenost. Moc pěkné interentové bankovnictví, ocenila jsem Šanon, platební nálepka, možnot vlastního PINu, super mobilní bankovnictví, zavádí moderní a nové služby, vše se dá vyřídit přes internet, včetně hypotéky. Na hypotéku jednotná sazba, přehledné pro žadatele, bez handrhování o výši sazby. Co mi trochu zklamalo byla právě převod hypotéky - nemají stále vychytané prcesy, jak něco není úplně standardní, tak neví, nedokážou řešit, respektive nutí klienta podepsat nesmyslnou smlouvu, kde teprve následně slíbí změnit vše dodatkem…
Zuno končí, jinak byla taky fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc děkuju za všechny odpovědi!
Jde mi především o běžné vedení účtu, studuji a min. 2 roky ještě budu, takže na učtu nebude nějaký moc velký obrat. Co jsem projížděla diskuze, tak hodně doporučují i Unicredit Bank (studentský), mám projeté snad všechny sazebníky a zatím mi nejvýhodněji vychází účet u Equa a Fio.
Momentálně jsem u České spořitelny a to je pohroma… chci rychle pryč!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucgar píše:
Moc děkuju za všechny odpovědi!
Jde mi především o běžné vedení účtu, studuji a min. 2 roky ještě budu, takže na učtu nebude nějaký moc velký obrat. Co jsem projížděla diskuze, tak hodně doporučují i Unicredit Bank (studentský), mám projeté snad všechny sazebníky a zatím mi nejvýhodněji vychází účet u Equa a Fio.
Momentálně jsem u České spořitelny a to je pohroma… chci rychle pryč!
tak třeba Airbanka nehraje na obrat, ale počet transkací platební kartou - 5 měsíčně a máš vedení zadarmo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lama Lama píše:
tak třeba Airbanka nehraje na obrat, ale počet transkací platební kartou - 5 měsíčně a máš vedení zadarmo.
Ja teda mam zadarmo, i kdyz mi od května ten účet „stojí“ poplatky nula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, tak nakonec zřejmě zvítězí FIO, i když mě docela láká ta Equa, ale trochu se bojím toho, že je docela krátkou dobu na trhu a navíc je provázána s více firmami a tak nevím, jak by při případných ztrátách banky dopadl jejich klient.. :/ Každopádně moc všem děkuju!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit