Jaký je váš čistý plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
mahdalka píše:
Já chůva v Praze 20 000,přítel osvč elektrikář,plat dle práce což je různý,jeden měs.100 tis.pak 2 měs.nic,třetí měs.třeba 30 tis.Je to u něj různý podle zakázek.Nájem 3 000.
můj přítel je také osvč elektrikař v praze.:Dtaky to ma tak ruzne ale spis 30tis.pak 20,pak prd.pak 40tis..des..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praha, admin. pracovnice v advokátní kanceláři, cca 15-16000. Teď RD, 7600. Manžel kolem třiceti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Olomoucko, zaměstnanec banky, 6-ti hod. prac. doba po. - pá.
Příjmy: plat 13 000Kč včetně odpočtu na 2 děti + stravenky + flexipassy + čtvrtletní odměny (když jsem holka šikovná tak až 8000Kč
) + výživné 3500Kč.
Pravidelné výdaje: náklady na bydlení cca 6000Kč + 2500Kč úvěr + klasické výdaje na domácnost a na 2 školní děti.
Přítele nemám ![]()
- Citovat
- Upravit
Praha
zdravotní sestra 3 roky praxe, VŠ, 17000 čistého včetně všech příplatků, přítel IT programator 20000.
Podnájem 11000/ měsíc.
- Citovat
- Upravit
administrativa, produkce Brno: 15.500 čistého + 20.000 ročně odměny, teď 14.000 MD, manžel OSVČ 30-50.000 měs.
Náklady: 10.000 hypo, 10.000 splátky, 5.000 inkaso
- Citovat
- Upravit
Moravskoslezký
prodavač elektroniky v hypersuper 11000
manžel automobilka cca 20000
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cvana píše:mahdalka píše:můj přítel je také osvč elektrikař v praze.:Dtaky to ma tak ruzne ale spis 30tis.pak 20,pak prd.pak 40tis..des..
Já chůva v Praze 20 000,přítel osvč elektrikář,plat dle práce což je různý,jeden měs.100 tis.pak 2 měs.nic,třetí měs.třeba 30 tis.Je to u něj různý podle zakázek.Nájem 3 000.
Tak nějak,podle zakázek,někdy jich je víc,někdy mín.Ale co mě u něj štve,že si nebere zálohy na materiál a platí ze svýho,prostě že v tom má svý peníze-jak je tou Vás? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já, školství, čistého 17 000, manžel, IT, čistého 40 000 + auto a telefon zdarma. Máme jedno dítě, vlastní byt.
Jsme z jiznich cech. MGN
PS: a jak tu nekdo psal, ze tu neni zadna „stredni vrstva“ tak nase financni ohodnoceni mi tak pripada. ani malo, ale ani hodne. Proste stredne.
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Já, školství, čistého 17 000, manžel, IT, čistého 40 000 + auto a telefon zdarma. Máme jedno dítě, vlastní byt.Jsme z jiznich cech. MGNPS: a jak tu nekdo psal, ze tu neni zadna „stredni vrstva“ tak nase financni ohodnoceni mi tak pripada. ani malo, ale ani hodne. Proste stredne.
Jo a jeste jsem zapomnela naklady - ja mesicne auto 3500 a pak jeden uver na rekonstrukci bytu od banky mesicne cca 6000.
- Citovat
- Upravit
já: lektorka na VŠ (ZČU), 9 let praxe, 21h výuky + výzkumy, konference, publikace - cca 17tis čistého
manžel: programátor, Praha, necelých 30tis čistého
hypo jsme splatili prodejem mého bytu, za bydlení dáme cca 5 tis měsíčně (družstvo, zálohy na energie)
- Citovat
- Upravit
Praha, teď RD 7600, předtím recepční v 4* hotelu (12hod. směny, víkendy, svátky,…) 12-13tis.
Manžel elektrikář - údržbář (ranní, odpolední služby) 17-18tis.
- Citovat
- Upravit
Praha
ja: financni manazerka 50 tis (6 let praxe), hypoteka + cast najmu 10 tis
za chvilku me ceka materska… to bude sok
pritel: osvce, ferda mravenec vseho druhu: odhaduji tak 30 tis, hypoteka + cast najmu 15 tis
- Citovat
- Upravit
vedoucí v chemické laboratoři, VŠ, Zlínský kraj - 24 tis.
manžel - částečný úvazek IT, dodělává postgraduál - 17 tis.
- Citovat
- Upravit
teda tak já to sem ani radši psát nebudu ![]()
né před MD - učitelka na gymnaziu - poloviční úvazek - Karlovarský kraj - cca 9-10 tisíc, ted´mám MD + RD 7600,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Karlovy Vary
Ahoj,koukám,že Karlovarsko se asi bude patřit k nižším výdělkům,bezva průzkum, jsem před mateřskou měla 13 tis. čistého,hlavní účetní, teď mám rodičák a práci na 2 dny v týdnu v oboru 5 tis. čistého, nic moc-hlavní účetní,manžel obchoďák 23000 čistého v průměru, leasing na auto, poplatky za byt,hypotéka,drobné pojištění,elektřina 14000měsíčně a dvě děti
- Citovat
- Upravit