Jaky jídelníček má Vaše 8 měsíční miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
22.11.18 11:32

@pajulinkaa a zase umí už sama sedět, to náš expert si vždycky sedne, opírá se o ruce a nemůže nic, když se pustí hned zbuchne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
22.11.18 11:35

@Medičkaa to je brouček :P zase si ale sedne sám že ;) , naše jen z polosedu, jinak vždycky místo toho aby si sedla tak buďto couvá, nebo se svalí a řve, povede se jí to málokdy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
22.11.18 11:36

@pajulinkaa máš krasnou zdravou holčičku, baculatá není, jídlo jí dáváš úplně normalní, tvoje doktorka je asi blázen :roll:
Jen tak dál, ono pak když jsou drobečkové nemocný a nejedí, jde váha rychle dolů, buď ráda, že je pěkná a její váha mi příjde naprosto v pořádku, pak to vyběhá :lol:

Kdyby jsi se chtěla inspirovat co vařit, ráda Tě pozvu do skupinky vaříme pro kojence a batolata :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
22.11.18 11:48

@pajulinkaa moje malá taky přibírá jako blázen, v 6m měla 8,3kg a doktor je naopak spokojený, jak přibírá :nevim: btw její jídelníček je ráno mléko, dopo svacinka ovoce, oběd masozelenina, odpo svacinka mleko, vecere mléko a to je vše, v noci se na mléko nebudí. A už se plazí a stejně tipuju, že teď po měsíci má zas tak o 700g víc, uvidíme na kontrole. Ale hladovku jí rozhodně dávat nebudu a jídelníček mi přijde v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
22.11.18 12:00

@lucynka25 @Jitul.kaaa9 děkuji holky :kytka: je pravda, že teda syn byl hubenější než ona, ale stejnak je pěkná. Jen prostě je od malička větší a pořád na každý kontrole jak v porodnici na rizikovém tak u dětské skycham jak je velká a baculatá, ale teď už asi moc nebo co,nějak mě to dneska zamrzelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
22.11.18 14:16

Doktorka napsala nepřiměřený stav výživy kvůli tomu, že se jí malá zdá tlustá? To mi hlava nebere… Syn měl v 8M cca 8,2 kg a dle doktorky úplně v pohodě (podle těch jejich percentilů). Dcera na tom byla podobně… Značka ideál je, když dítě v roce ztrojnásobí svou porodní váhu. Buď ráda, že malá jí… Jídelníček je v pořádku… A to že v 8 měsících neleze? Každé dítě prostě nejde narvat do tabulek…Hlavně, že neleží na zemi jako placka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1199
22.11.18 20:33
@pajulinkaa
@pajulinkaa píše:
@Medičkaa tak to taky papá hezky :P , malá teprve pár dní přišla na to jak se vyhoupnout na kolínka,ale párkrát se zhoupne a pak se rozplácne :lol: , má 8850g a 73,5cm

Nic si z toho nedelejte, moje dcera taky v 8 mesici jen perovala na kolinkach a zacala lezt ze dne na den az 14 dni po 9 mesici, kazde dite je jine. Zname dcera lezla uz v 6 mesici i sedela a dnes ma skoliozu patere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
23.11.18 06:46

@Pocahonta přesně, proto mě to mrzí, dokonce jsem se divila že i na tom rizikovém mi řekli už ve čtyřech měsících, že je hrozně veliká, že má mít 9 kilo v roce :zed: , jsou to holt idioti :cert: , ztrojnásobit váhu? Takto ještě teda může klidně dost nabírat, narodila se 3730g 53cm, takže by mohla mít přes 11 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
23.11.18 06:48

@pionyrka děkuji :hug: , zajímavé je, že u syna to doktorce nevadilo :nevim: nic takového mi tam nenapsala, sice měl teda váhu menší, ale lezt začal až v deseti a půl měsících :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
23.11.18 08:05
@pajulinkaa píše:
@Pocahonta přesně, proto mě to mrzí, dokonce jsem se divila že i na tom rizikovém mi řekli už ve čtyřech měsících, že je hrozně veliká, že má mít 9 kilo v roce :zed: , jsou to holt idioti :cert: , ztrojnásobit váhu? Takto ještě teda může klidně dost nabírat, narodila se 3730g 53cm, takže by mohla mít přes 11 kg :D

tak moje malá ztrojnásobila váhu už někdy ve 4m, protože se narodila jen s 2050g :lol: no jo, tabulky… btw jde přesně váhově ve stopách synovce a ten prostě přestal takhle nabírat, jakmile se začal hýbat, teď je mu 5 let a má snad jen 16 kilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
23.11.18 17:37

@Jitul.kaaa9 tak to malinká krásně rostla :kytka: to musela být malinká :D a narozená dříve zřejmě :kytka: , moje je holt líná trošičku, stačí jí se válet na břiše a otáčet se, ani na svět nechvátala, tak až bude chtít a bude se hýbat, tak taky přestane tolik přibírat :P . Synovec musí být tedy pěkný hubeňour :D ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
23.11.18 18:21

@pajulinkaa narodila se jen o tři týdny před termínem, ale v těhotenství jsem měla problémy, kvůli kterým pak už málo rostla :-) ale rychle to doháněla, když se dostala ven :mrgreen: ty děti to mají různě, pak se Ti třeba rozleze a rozchodí strašně rychle a předežene ostatní, oni maj občas takový skoky :kytka: a synovec vypadá, že ho doma týraj hlady :lol: ale jelikož pamatuju oba jeho rodiče „zamlada“, tak to má genetický a hold bude vypadat jako chlap až po svatbě, až si ho manželka trochu vykrmí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
23.11.18 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
23.11.18 20:37

@pajulinkaa tak ten náš expert už leze! :dance: :) a to na to ještě před týdnem vůbec nevypadal! ono to pak je hned, třeba vaše princezna taky brzy překvapí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6749
24.11.18 13:10

@Medičkaa tak to gratuluji :potlesk: :potlesk: je to šikulka :D . Moje řve se žíhaná, takže až nebude na netvy, tak třeba už taky začne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí