Jaký kapky na bolavé bříško?

Anonymní
13.10.22 03:52

jaký kapky na bolavé bříško

Prosim o radu..ano vim ze kazdymu sedne neco jiného..už jsem zoufalá prosim mate zkusenosti s nejakyma jinýma kapkama nez je : espumisan, babycalm, biogaia, balonix..vse vyzkouseno a bez vysledku..i delsi dobu..jaky vubec jeste existujou a jak moc vam pomohli?? jsou nam 2 mesice a uz se nemuzu divat jak kolikrat trpi kdyz se sama nevyprdi poradne..a to sme zkusili opravdu vse od masaze, cviceni, po rourku a po nahrivani..spis chci jeste zkusit nejaky jiny kapky ale nevim jake jsou na trhu a rada bych i vase zkusenosti s nejakyma kapkama
 dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
13.10.22 08:49
@Anonymní píše:
Prosim o radu..ano vim ze kazdymu sedne neco jiného..už jsem zoufalá prosim mate zkusenosti s nejakyma jinýma kapkama nez je : espumisan, babycalm, biogaia, balonix..vse vyzkouseno a bez vysledku..i delsi dobu..jaky vubec jeste existujou a jak moc vam pomohli?? jsou nam 2 mesice a uz se nemuzu divat jak kolikrat trpi kdyz se sama nevyprdi poradne..a to sme zkusili opravdu vse od masaze, cviceni, po rourku a po nahrivani..spis chci jeste zkusit nejaky jiny kapky ale nevim jake jsou na trhu a rada bych i vase zkusenosti s nejakyma kapkama
dekuji

Mazala sem břicho Tymiánovým krémem, hodně cvičila s nohama a nosila stočeného do klubíčka. Taky mu pomáhala poloha na tygříka. Masáže břicha a pokud kojíš, tak si hlídat stravu a pití. U první sme nevěděli co je bolení břicha a koliky, ani růst zubů. Malej si to vychutnal všecko chudák :)

• Citovat
  • Upravit
4731
13.10.22 10:36

Dceri taky nic nepomohlo, ve 3 a pul mesice to samo prestalo..jedine co, tak byt co nejvic na brise, na brise i spala, paknto bylo lepsi..a presne, noseni v klubicky, na tygrika a kouoani v teple vode v kybliku shantala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
13.10.22 11:01

U nás pomohlo všechny kapky vysadit a často nosit v klubíčku nebo v šátku, po hodinové procházce v šátku se pokaždé vyprděl a 💩 jak nikdy 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.10.22 11:03

A zkusily jste i heřmánek ?

@Anonymní píše:
dekuji
  • Citovat
  • Upravit
60
13.10.22 11:09

@Prostě Vodnář to jsem zkousela jen já, malý sem to jeste nezkousela.. jake mate zkusenosti s timto cajem? kolik ji davat a jak casto? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11819
13.10.22 11:12

Co kmínový nebo fenyklový čaj dávat po lžičkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
13.10.22 11:28

Fenyklový čaj, espumisan, babycalm.. pomáhalo nám vše,,trochu". Jinak prdíky přestali až někdy kolem 5 měsíce..většinou to ale končí prý dřív.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
13.10.22 11:29

4× denně 0,5dl, ale zeptejte se lékárnice, ta je rozhodně kvalifikovanější.

@sabinahanz píše:
@Prostě Vodnář to jsem zkousela jen já, malý sem to jeste nezkousela.. jake mate zkusenosti s timto cajem? kolik ji davat a jak casto? :think:
  • Citovat
  • Upravit
305
13.10.22 12:16

Zkusila už jsi Pupík? Mně odrazoval ten název, nepřišlo mi to dostatečně farma a profi :lol: ale umí ulevit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
13.10.22 12:52

A dáváš miminko odříhnout po každém krmení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
13.10.22 13:08

Nám také pomáhal nejvíce již zmíněný Pupík, používala jsme ho i v pozdějším věku, když dětem začalo bolet bříško. Ale pokud si vše zmíněné už vyzkoušela, tak mám obavy, že další kapky nepomůžou, vše je na podobném základu. Chce to čas, jakmile se dítě kolem toho 4. měsíce přetočí, je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
13.10.22 13:38

Pomohlo az vysazení mleka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 19:46

@Thomassss to zas ne protoze ji to poradne nejde… :? nebo ve vetsine pripadu pri kojeni usne..to je skoro furt

• Citovat
  • Upravit
3958
13.10.22 19:51
@Anonymní píše:
@Thomassss to zas ne protoze ji to poradne nejde… :? nebo ve vetsine pripadu pri kojeni usne..to je skoro furt

Tak to může být problém právě v tom. Moje starší dcera byla asi v 6ti týdnech na UTZ břicha a zjistili, že má celá střeva totálně zaplynovaná. Muselo jí to hrozně bolet. Taky jsem jí nedávala odříhnout. Tak je dobré jí dávat často na bříško v bdělém stavu, vyprdí se a vykrká. U druhé dcery nám to krásně fungovalo. Za zkoušku to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí