Kávovar na kapsle, vybíráme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
28.1.14 20:15
@mallenka píše:
Je pravda, že na soda stream se práší i u nás :-), líbí se mi oba i DG i tassimo, tak já fakt nevím, jde mi halvně o to, aby si na něm mohla malá udělat, než půjde do školy kakao nebo čokoládu.

Tak v tom případě Tassimo má jen Milku, zatímco DG má více druhů čokolád :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 20:16

Ahoj, nemám srovnání s jinými, ale my máme dolce gusto a jsem spokojená. Máme tento typ https://www.dolce-gusto.cz/…reativa.aspx je pravda, že stojí víc než 2000, ale buď si můžeš množství vody v nápojích regulovat manuálně, nebo lze nastavit na automat. Zadáš druh nápoje (late, espreso, čaj…) a ono si to samo umí odměřit množství mlíka a kávy (čaje, kakaa). Tchyně si teď pořídila tento https://www.dolce-gusto.cz/…1vovary.aspx?… kafe vaří stejný, ale musíš si sama hlídat množství vody, které si napouštíš. Jinak to do každý kapsle napouští dvě decky (jestli se nepletu) a pak to nemá žádnou chuť. Jinak oba vaří studené i horké nápoje, kapslí je na výběr taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1987
28.1.14 20:16

Taky bych si zpětně nekoupila ani jeden. Ale mezi DG a Tassimem, rozhodně Tassimo. Už bych taky radši fakt pravou kávičku z dobrého kávovaru…jenomže to už jsou úplně jiný ceny. Taky DG už dlouho nepoužívám. Naštěstí vlna sodastream mě neoslovila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.1.14 20:26

@Bunnies
no my to vyresili tak, ze mame oboji :lol: na opravdu dobrou kavu, kterou si clovek chce v klidu vychutnat je kvalitni espresso, na rychlou kavu v poklusu bez potreby pak neco cistit je DG. my z toho pijem jenom cerne kafe, nasquik jsem si koupila jednou, ale ja nesnasim chut toho suseneho mlika, takze jsem to po dvou salcich vyhodila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
28.1.14 20:35

Máme dolce gusto a dobré, jen u našeho nejde nastavit množství vody. Tchánům jsme koupili taky, ale jakési minime nebo jak se jmenuje a tam už je to nastavitelné. http://www.mall.cz/…usto-mini-me?… U ostatních kávovarů jsem nenašla, že by šli nastavit na studené pití. Jo a sodastream bohužel také máme, nechtěli jsme, dostali jsme, stojí ve skříni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1426
28.1.14 20:39

Na jedny Vánoce jsme dostali DG a jelo jak o duši… jsme „kávičkoví“… letos před Vánoci už zlobilo, až odešlo úplně… tak jsme za „Ježíška“ a navíc v akci nakoupili Tchibo Caffisimo… chtěla jsem šlahat mléko… a jsem zatím nadšená :-D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.1.14 20:45

Mam zkusenosti jen s Dolce gusto. Na obcasnou kavu vyborny. vsak ony se ty kavy daji dochucovat i jinak (vanilkovy cukr, nejaky sirup do kavy, skorice, kakao…
Jen tedy je to pak horsi s cukrem, protoze latte ci cappuccino z kapsli je uz tak pro nekoho, kdo nesladi, dost sladke.

a soda stream, u nas se na nej prasi jen v zime. V lete docela jede. Bez sirupu s citronem, vyborny osvezujici napoj, delam si do tech mensich lahvicek, takze stale nosim sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.1.14 20:46

Mam nespreso a dela vybornou kavu akorat kapsle se daji koupit jen pres net nebo v parizske ulici v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.1.14 20:48

Moc děkuji, asi vyhrává DG, ještě mám pár dní na přemýšlení, presovač máme docela kvalitní na dobrou kávu, ale to spíš pije můj, já mám ráda kafé laté a malá čokoládu, bars jaký sladký nápoj, takže to bude spíš pro nás, i když ho dostane tatˇka k narozeninám :-) taky se po něm pokukoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.1.14 20:50

@trpaslinka aha, děkuji za info a to já právě nesladím, jak mi někdo kafe osladí, tak to prostě nedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3815
28.1.14 20:52

Dolce Gusto. Máme a jsme spokojeni. Naši mají Tassimo a víc nám chutná z našeho a DG dělá i větší pěnu. Dokonce jsem viděla hodnocení/testy kávovarů (myslím, že to bylo v Černých ovcích) a tam dokonce řekli, že je Tassimo nevyhovující, protože má nedostatečnej tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
28.1.14 20:55

Mám DG, přijde mi, že na Tassimo je méně druhů kapslí. :nevim: Jin ak nesquik z DG mi vůbec nechutnal, ale má i jiné čokolády. Jsem s ním spokojená, mám ho přes rok a je využívaný denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
28.1.14 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.14 20:56

@mallenka late se prodává i bez cukru, jak kapučíno, to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50155
28.1.14 21:00
@Sisi 79 píše:
Dolce gusto, už ho máme 3 roky :palec: U nás zbytečně nestojí, jede jak o život :mrgreen:

U nás taky jede aspon 2× denně už celých 5 let :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný