Kávovar na kapsle, vybíráme

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3739
28.1.14 21:01

Mám DG už asi 5 let, ještě ty úplně první a jsem spokojená. Pořád slouží dobře a jede několikrát denně. Kafe u nás piju jen já a návštěvy, bez kávovaru už bych to nedala, rozpustnou ani turka už nedávám. Já teda DG můžu jen doporučit. Našim jsem letos koupila Tchibo a taky v pohodě, ale presso z DG mi chutná víc, je i větší výběr tablet a lepší cena za ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
28.1.14 21:04

Ahoj,

my jsme si na zkoušku koupili ten větší kávovar od Tchiba (Cafissimo) - chtěla jsem dělat latté a manžel italskou kávu. Už jsme u něj zůstali - kapsle se dají koupit v obchodě i na netu. Ale studené nápoje neumí (nebo o tom nevím). Jsme spokojeni. Máme ho už asi 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
28.1.14 21:09

@mallenka no, tak to potom kupovat jen espresso kapsle a mleko ohrivat jinak. Treba v napenovaci mleka. Nebo pokud nepotrebujes penu, tak proste jen ohrat treba v mikrovlnce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
28.1.14 21:14

Nesquik je od nestlé, takže ten uděláš jen v DG. Jdou tam dělat i ledové nápoje a pěna je daleko kvalitnější než u tassima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
28.1.14 21:31

Moc děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
27.2.14 07:02

Tchibo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
27.2.14 12:52

Dolce Gusto Genio nebo Dolce Gusto Mini me, spokojenost veliká. Nesquika děláme dětem, dospělým různé kapsle čajové i kávové. Cena do 2000,–, např. momentálně v Datartu. Chceme si koupit i do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný