Jaký kočárek na výlety do lesa?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2997
13.11.14 12:25

@histep chápu dobře, že přední kola jsou na jedné ose a natačí se obě současně? Ne, že bych sháněla kočárek, to spíš výhledově, až někdy bude další dítě. Ale tenhle mě fakt zaujal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
13.11.14 12:25

Klasika - Inglesina Magnum. Odjezdili jsme s ním vše, sloužil skoro tři roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
13.11.14 12:32

Je odpružený, já jezdila na procházky jenom do lesa a moje dítě jinde než v terénu ani nespalo, takže ho můžu doporučit…myslím, že nejlepší by bylo zajet do obchodu a zkusit to naživo…pak koupit třeba z druhé ruky, já měla kočárků až až, ale tenhle fakt vyhrál a nepotřebovala jsem ho měnit, zatáčí oběma kolečky zároveň, takže nehrozí žádné zaseknutí kolečka, aniž by se musel zaaretovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.11.14 12:36

@marrlinka Přesně tak. Jedna osa, natáčí se současně, ale nejen natáčí, ale vlastně se celá kola i naklápí. V terénu úplně super, manipulace jednou rukou i na lesních stezkách. Taky má dvojí možnost odpružení, duši z prcka nevytřeseš. Akorát repráky na MP3 jsou nesmysl… Ta kola jsou hezky vidět na videu výrobce http://www.icoo.de/…r-video.html, někde kolem času 2:20 :-) - tohle když jsem viděla, tak bylo jasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.11.14 12:39

@histep už jsem koukala na video. Jako bvypadá to fakt naprosto super! To si musím někam poznamenat, fakt se mi to líbí. Extra moc do přírody nejezdíme, ale i tak. Trochu bych teda měla strach z poruchovosti koleček. Přece jen tohle doma asi neopravíš.
Repráky mě taky pobavily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.11.14 12:40

Babyjoger summit x3 do terenu vybornej ze schodu do schodu vse pruzi perfektomerim 1.97m kocar byl pro me akorat snesl bych vytahovaci rukojet ale diky pevne kostre se tohle nedela je prostorny s pohodlim to ne bude nejhorsi hodnotil bych to 2- jinak vyborne skladani i rozkladani tomu davam 1 vejde se vsude a kdyz ne sundate obrovske kola a je vyreseno pruzeni je velmi dobre daji se stim zdolavat opravdu velke prekazky velmi dobry ve snehu diiky velkym kolum nezapada tomu davam 1 horsi je to v terenu se stAbilitou diky tomu ze je to 3 kolak. Pro sport davam 1 vybornej na brusle atd jeho obri kola vas urcite nebrzdi nejak neomezujou aretace predniho kola dobra vec brzdujsem takyvelice ocenil kdyz jedete z kopce vyhada pasudite nemuze vypadnout proste musim hodnotit vyborne byl jsem z kocarem spokojenej celkove bych mu dal 2.

Příspěvek upraven 13.11.14 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
13.11.14 12:40

Baby joger Summit x3 do terenu vybornej ze schodu do schodu vse pruzi perfektomerim 1.97m kocar byl pro me akorat snesl bych vytahovaci rukojet ale diky pevne kostre se tohle nedela je prostorny s pohodlim to ne bude nejhorsi hodnotil bych to 2- jinak vyborne skladani i rozkladani tomu davam 1 vejde se vsude a kdyz ne sundate obrovske kola a je vyreseno pruzeni je velmi dobre daji se stim zdolavat opravdu velke prekazky velmi dobry ve snehu diiky velkym kolum nezapada tomu davam 1 horsi je to v terenu se stAbilitou diky tomu ze je to 3 kolak. Pro sport davam 1 vybornej na brusle atd jeho obri kola vas urcite nebrzdi nejak neomezujou aretace predniho kola dobra vec brzdujsem takyvelice ocenil kdyz jedete z kopce vyhada pasudite nemuze vypadnout proste musim hodnotit vyborne byl jsem z kocarem spokojenej celkove bych mu dal 2.

Příspěvek upraven 13.11.14 v 13:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
13.11.14 12:55

Tak já mám sojan bentley, vyjela jsem v pohodě na dovče v Krkonoších nejeden kopec, na pochody do lesních cestiček, do sněhu - kdy ostatní zapadnou a my v klidu projedeme a jsme v suchu díky vysoké korbě - za mě tento kočár pohoda. Dokonce malému je 2 roky a 3 měsíce a v klídku se tam vejde - spinká tam občas přes den. Do klasické korbičky se vešel do 1 roku - do sportovní korby do teď. Je to velký, nerozbitný kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
13.11.14 13:41
@ejinecka píše:
Ahoj, my měli Mutsy Urban Rider a byl dokonalej :palec:

Musím souhlasit, terén zvládal dokonale, neměl problém téměř s ničím. Měl jiné svoje nedostatky, ale do terénu super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
13.11.14 13:54

Za mě jedinej nedostatek bylo úložný místo pod kočárkem, bylo dírkovaný a chytal se do něj bordel - kousky listí apod., jinak mi na něm nic nevadilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
13.11.14 20:37

@ejinecka O tom právě uvažuji z hlediska relativní cenové dostupnosti „ojetin“, jak je na tom prosím s uchycením korbičky? Náš je totiž uchycen jen ve dvou bodech a to je taky důvod, proč se korba hodně klepe na nerovnostech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
14.11.14 10:01

No už si to moc nepamatuju :) Ale tuším, že byl taky připevněný jen ve dvou bodech, ale korba se neklepe díky odpružení, kočárek není tvrdý, tudíž se spíš max. pohupuje, ale abych pravdu řekla, tak si na nic takového nevzpomínám, tak jsem s tím asi neměla problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí