Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky… Čekáme první mimi a vůbec si nevíme rady s výběrem kočárku. Vzhledem k tomu, že máme malé auto Audi A3, bysme potřebovali nějaký skladný a lehký kočárek. Měli jsme vybraný concord neo s korbou proton, ale vyšel by na víc jak 20000 kč a to už je dost, taky se nám líbil jané slalom, ale ten je docela velký po složení a má malou korbu, nakonec jsem koukala na x lander xv 2009 za dobrou cenu, ale vůbec s kočárky nemám zkušenosti, takže fakt nevím…Poradíte nám někdo prosím
Ahojky, stejně jako Tobě se nám líbil kočárek concord a jane a nakonec jsme koupili Casualplay S4 a jsme moc spokojený! Zatím teda nevim jaký je sportak, malýmu jsou teprve 2,5měsíce. Tak přeju šťastný výběr ![]()
Ten taky není špatný, ale hodně o něm píší, že má právě ten sporťák úzký… ![]()
Tak sportak mi úzký nepřijde i co jsem viděla u kamarádek, tak děti tam jsou v pohodě. Přišla mi malá právě ta korbička, ale to dneska mají skoro všechny kočárky ![]()
Ahoj já si budu kupovat nyní casualplay, kamarádká ho má a je super a sporták je krásně velky vozá skoro tříletou holčičku. Ale koukni radši na rozměry po složený obávám se že je taky velký..
Určitě bych se sportaku nebála, tam je místa dost. Katule, už budes kupovat nový model 2012?
Teď koukám na jednu stránku a mají ho tu za 13000 kč, což je docela dobrý
… My čekáme mimi na konci října, takže velikost korby by snad stačila…Nevíte kolik je vnitřní rozměr korby?
Jediny, co ti poradim, je opravdu „MOC“ nesetrit, budes zklamana a stejne si pak poridis kocarek, ktery jsi mela vybrany
takze jestli se ti tak libi Concord, smele do nej
ja mela neco podobneho X Landerovi a po pul roce sel z domu a stejne jsem si koupila Gesslein, kterej jsem chtela a kterej byl MOC drahej ![]()
Kupovali jsme ho za 14tis, starou kolekci, nová už je taky přes 20tis. Velikost korby už teda nevim, to nekde najdeš. ale říkali, ze se tam vejde mimčo i v zimním fusaku.
Careynka…ten concord má ale sporťák takovou tu houpačku, nevím jestli to malýmu pak nebude vadit
Verusberu…taky koukám na ty starší kolekce, ale nevím jakou barvu pro kluka, mně se líbila ta fialová, ale ta je holčičí a zelenou mají známí, nechci se opičit
Já bych se přimlouvala za ten Jane Slalom. Jezdí se mi s ním fakt výborně, je super do lesa i do nákupního centra
Sporťák je úžasně prostorný. Ale pozor na roky výroby. Já mám sporták z limitované kolekce 2011 (srovnatelný s rokem 2009), v roce 2010 udelali tuším nejaký sporták, co byl malý a celkově nevyvedený. Korbičku jsem na to objednala z roku 2009 (novou, nepoužitou, chvilku jsme pohledala na netu a dá se ještě najít). Korbičky dalších let byly zase už menší. Fakt velká spokojenost a to jsem byla vyloženě odpůrce tříkolek a ted bych neměnila ani za nic ![]()
Ahoj maminy, já nejsem moc náročná, mi jsme si vybrali za 6380,– Tako Captiva Mohican. A sporťák -no takový lepší golfový hole mám od švagrové, je to tříkolka Coleto .Oba jsou černo zelené.
A nevíte někdo, jestli kolekce jané slalom 2012 je stejně velká jako kolekce 2011 nebo ji zase zmenšily na tu původní velikost? a jaký je vnitřní rozměr korbičky, popř rozdíl velikosti korbičky concord proton a korbičky jané. děkuji za odpovědi