Jaký kočárek pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
794
5.7.12 14:49

Jaký kočárek pro miminko?

Ahoj holky… Čekáme první mimi a vůbec si nevíme rady s výběrem kočárku. Vzhledem k tomu, že máme malé auto Audi A3, bysme potřebovali nějaký skladný a lehký kočárek. Měli jsme vybraný concord neo s korbou proton, ale vyšel by na víc jak 20000 kč a to už je dost, taky se nám líbil jané slalom, ale ten je docela velký po složení a má malou korbu, nakonec jsem koukala na x lander xv 2009 za dobrou cenu, ale vůbec s kočárky nemám zkušenosti, takže fakt nevím…Poradíte nám někdo prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1427
5.7.12 14:55

Ahojky, stejně jako Tobě se nám líbil kočárek concord a jane a nakonec jsme koupili Casualplay S4 a jsme moc spokojený! Zatím teda nevim jaký je sportak, malýmu jsou teprve 2,5měsíce. Tak přeju šťastný výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
5.7.12 14:58

Ten taky není špatný, ale hodně o něm píší, že má právě ten sporťák úzký… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.7.12 15:01

Tak sportak mi úzký nepřijde i co jsem viděla u kamarádek, tak děti tam jsou v pohodě. Přišla mi malá právě ta korbička, ale to dneska mají skoro všechny kočárky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
5.7.12 15:02

Ahoj já si budu kupovat nyní casualplay, kamarádká ho má a je super a sporták je krásně velky vozá skoro tříletou holčičku. Ale koukni radši na rozměry po složený obávám se že je taky velký..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.7.12 15:06

Určitě bych se sportaku nebála, tam je místa dost. Katule, už budes kupovat nový model 2012?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
5.7.12 15:09

Teď koukám na jednu stránku a mají ho tu za 13000 kč, což je docela dobrý :-)… My čekáme mimi na konci října, takže velikost korby by snad stačila…Nevíte kolik je vnitřní rozměr korby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
5.7.12 15:12

Jediny, co ti poradim, je opravdu „MOC“ nesetrit, budes zklamana a stejne si pak poridis kocarek, ktery jsi mela vybrany :-) takze jestli se ti tak libi Concord, smele do nej :-) ja mela neco podobneho X Landerovi a po pul roce sel z domu a stejne jsem si koupila Gesslein, kterej jsem chtela a kterej byl MOC drahej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.7.12 15:13

Kupovali jsme ho za 14tis, starou kolekci, nová už je taky přes 20tis. Velikost korby už teda nevim, to nekde najdeš. ale říkali, ze se tam vejde mimčo i v zimním fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
5.7.12 15:16

Careynka…ten concord má ale sporťák takovou tu houpačku, nevím jestli to malýmu pak nebude vadit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
5.7.12 15:18

Verusberu…taky koukám na ty starší kolekce, ale nevím jakou barvu pro kluka, mně se líbila ta fialová, ale ta je holčičí a zelenou mají známí, nechci se opičit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
5.7.12 15:21

My máme tu latte-světle hnědá, taky máme kluka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
5.7.12 22:50

Já bych se přimlouvala za ten Jane Slalom. Jezdí se mi s ním fakt výborně, je super do lesa i do nákupního centra :-) Sporťák je úžasně prostorný. Ale pozor na roky výroby. Já mám sporták z limitované kolekce 2011 (srovnatelný s rokem 2009), v roce 2010 udelali tuším nejaký sporták, co byl malý a celkově nevyvedený. Korbičku jsem na to objednala z roku 2009 (novou, nepoužitou, chvilku jsme pohledala na netu a dá se ještě najít). Korbičky dalších let byly zase už menší. Fakt velká spokojenost a to jsem byla vyloženě odpůrce tříkolek a ted bych neměnila ani za nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.12 10:34

Ahoj maminy, já nejsem moc náročná, mi jsme si vybrali za 6380,– Tako Captiva Mohican. A sporťák -no takový lepší golfový hole mám od švagrové, je to tříkolka Coleto .Oba jsou černo zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
11.7.12 10:41

A nevíte někdo, jestli kolekce jané slalom 2012 je stejně velká jako kolekce 2011 nebo ji zase zmenšily na tu původní velikost? a jaký je vnitřní rozměr korbičky, popř rozdíl velikosti korbičky concord proton a korbičky jané. děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák