Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hildo,mne se trosku mala zda,ale nechci byt stoura,fakt ne.Jako pro normalni kocku urcite je dostatecna,ale pro britskou,respektive britskeho kocoura (britsky kocour je fakt macek,ja mam kocku a ta je podle normalnich kocek fakt mohutna a velka)..ale tak dala by se.
Si zitra premerim to nase wc,jestli jen nemam ted v noci spatny odhad v oku.. ![]()
Any
Hilda píše:
zdar baby,
tahle toaleta se mi moc líbí http://www.promazliky.cz/…a_prima_6492 ladila by nám s koupelnouNení ale moc malá??
rozhodně malá není máme úplně tu samou a náš kocour váží 5 kg a chlupů má hromady hromady
a vejde se tam bezproblémů
když mu písek vyčistíme tak si tam i lehne a usne než vykoná potřebu ![]()
beruska01 píše:
Ahoj. Toaleta malá není. Máme podobné, od jiného výrobce. Kočky máme 2, takže i záchodky máme dva. Ty kryté jsou super, jak kočka zahrabuje, tak z obyčejného záchodku by to jen lítalo. I tak je občas nějaká ta granulka venku.
kdyby jen jedna granulka když začne hrabat proti východu
tak je to všude! naštěstí to dělá minimálně ![]()
Michaelakkk píše:Hilda píše:rozhodně malá není máme úplně tu samou a náš kocour váží 5 kg a chlupů má hromady hromady
zdar baby,
tahle toaleta se mi moc líbí http://www.promazliky.cz/…a_prima_6492 ladila by nám s koupelnouNení ale moc malá??
a vejde se tam bezproblémů
když mu písek vyčistíme tak si tam i lehne a usne než vykoná potřebu
Jooo,moje kocka ma taky 5kg a to je kocka…(a to je normal vaha u britske)jak rikam,mam zkusenost s britkama,ale ne koucourama.Ja jen,ze britak bude mit i 7-8kg,zalezi z jakeho je vrhu.
Hildo,tak jsem pomerila to nase wc..tak mam sice vetsi,ale to tve vybrane by stacit mohlo.Koucourek mozna nebude az tak velky,jestli se nepletu je bez PP,tak se mozna bude velikosti blizit spis normal kocourovi,takze asi jo.
Any
zdar baby,
tak jsem zas tu
Nakonec jsem koupila tuto toaletu http://www.zoohit.cz/…_kryt/154683 Zatím spokojenost ![]()
No a máme doma kocourka

Je to miláček od první minuty
Na záchůdek chodí ukázkově a pořád má hlad ![]()
juuu,Hildo, to je ale milacek!!
Ja bych si tak ponuchnala…je fakt nadhernej!Jak se jmenuje?
Hildo-to se nedivim.A nenabazis se uz nikdy ![]()
A ten zachod,co jsi vybrala,se mi libi.Vic nez ten prvni,tak doufam,ze bude Diviskovi dobre slouzit ![]()
Ahoj oživuji ![]()
Opravdu je lepší krytý? Nebude se tam kočka bát vlézt? Nebo hůř učit? Jak velký záchod pořídit pro plemeno Ragdoll?
@RyBANA Ahoj, máme krytý záchod a nikdy nebyl problém s učením, nebo že by se báli. A to jsme totálně prokočkovaná rodina (já + nejbližší příbuzní máme dohromady 13 koček )a žádná s tím problém neměla. Pro Ragdollka radši větší, nevíš, jak ti vyroste ![]()
Krytý záchod rozhodně. Proti smradu to pomáhá, a každá kočka se do něj naučí chodit. My jsme kočičímu miminu pro jistotu na pár dnů izolepou zajistili dveře, postupně snižovali a pak uvolnili - ale fakt to není problém.
A jak píše Trillian, pro ragdollku určitě větší.
@RyBANA Také jsme neměli problém. Naše číča byla zvyklá 2 roky na odkrytý, ale mě vadil ten bordel všude. Tak jsme koupili krytý, naházeli do něj pár jejích bobků, aby to cítila, vyndali jsme dvířka a ona tam lezla. Když už tam chodila hezky dva dny, dali jsme i lítací dvířka ![]()
Ahoj,
máme v plánu pořídit si koťátko, a proto bych se chtěla zeptat zkušených chovatelů, jaký typ kočičího wc je nejlepší do bytu. Nikdy v životě jsme kočku neměli, takže vůbec nevím.
Samozřejmě snažila jsem se googlovat, ale těch informací je strašně moc, a taky mě zajímají reálné zkušenosti.
Co třeba ty automatické toalety? Je dobré do toho zainvestovat?
Potřebovala bych co nejvíc eliminovat zápach a bordel kolem wc.
Moc děkuji!