Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Marie432875
Opravdu? Není to 5s nebo SE? Sestra ma 5tku a už minulé aktualizace ji nepřišli ![]()
Mam Xko a pred tim jsem mela 6s. No hele osobne mi Xko moc nevyhovuje. Sla bych zpet klidne do 7 - 8cky.
@Šarlota4 a čím ti nevyhovuje, pokud se muzu zeptat?
Dik za odpoved
@AudiH je dost tezky tim, ze je cely ze skla. Kdyz na nem potrebuju psat jednou rukou vubec nedosahnu na druhou stranu displaye. Je vetsi. Kdyt se sekne aplikace ( ne telefon ),ale spatna apka, tak je bez tlacitka docela tezke dostat se do Menu. Face ID je vychytany a funguje dobre, ale casto mam mobil na stole, nejsem nad nim nahnutu, nebo v aute a ten oblicej to nesejme a stejne zadavam PIN rucne.
@Šarlota4 Dekuju za odpoved. Za tolik penez by měl byt spise úplně dokonalý. To, ze je těžký a limituje to ovládání jednou rukou považuji za velké minus. Já mam 7 černá leskla a vypadá moc elegantně : ![]()
@AudiH mam male ruce no ale stejne. Jako ma paradni fotak, zvuk. Urcite je to skvelej telefon, ale predchozi modely jsou taky krasny. Ale treba ta hmotnost me stve
@JDISS aha, tak to se přiznám se netuším. Dostala jsem no jako 5ku, ale jestli 5s…SE určitě ne, vůči tomu měl ten co mi ho dal výhrady. Ale opravdu nevim jestli to je 5 nebo 5s…uz to jsou vic jak 2 roky. tak to se omlouvam za mystifikaci, teto detail mi unikl ![]()
Mám červenou 7 a jsem spokojená. Do 6 ani 6s bych už nešla. Teď ještě fungují, ale brzy je přestanou podporovat aktualizace aplikací, takže jestli kupuješ mobil na delší úsek než 2 roky, jdi určitě do 7… navíc je už i odolná vůči vodě, takže se nemusíš bát telefonovat v dešti, mít ho u sebe při lyžování, nebo poslouchání hudby během horké sprchy, kdy je v místnosti pára. ![]()
@Anna Boučková píše:
Když koupíš 6s za 14000 a budeš ho chtít za 2 roky prodat, tak ho prodáš za 4000 a budeš ráda. Když koupíš X za 30000 a za 2 roky ho prodáš, tak tolik neztratí hodnotu, protože je to nejnovější model a vrátí se ti z toho víc peněz…třeba za 20000 - 22000.
dražší highendové věci a hlavně elektronika vždycky ztrácí hodnotu rychleji než ty levnější na kterých je už vývoj dávno zaplacený. Až vyjde iphone další generace tak už budou všechny mobily s displejem přes celou čelní plochu, takže verze X se zlevní, takže ho rozhodně za 2 roky za 20 000 neprodáš.
@NoFear píše:
Mám červenou 7 a jsem spokojená. Do 6 ani 6s bych už nešla. Teď ještě fungují, ale brzy je přestanou podporovat aktualizace aplikací, takže jestli kupuješ mobil na delší úsek než 2 roky, jdi určitě do 7… navíc je už i odolná vůči vodě, takže se nemusíš bát telefonovat v dešti, mít ho u sebe při lyžování, nebo poslouchání hudby během horké sprchy, kdy je v místnosti pára.
Nedavno sem nekde cetla, ze starsi iphony schvalne apple zpomaluje…
Příspěvek upraven 10.01.18 v 09:35
@maminka189 jj to se mi delo u 6s a i se silene vybijel. Pak se omluvili poslali aktualizaci a hned se to zlepsilo. Ja byla se 6s max spokojena. Mela jsem ho 2 roky a slouzi dal, poslala jsem ho dal v rodine. Fungujr jako novej.
@Šarlota4 to se mi driv u šestka taky stávalo, jak jsi to řešila prosím, koho jsi kontaktovala? ![]()
Mám iP 6 a zdá se mně, že pomalu dosluhuje a zatím tedy plánuju jít do 7. Ale uvidím, kdy ten současný odpadne, třeba půjdu ještě o třídu výš, pokud ještě nějaký ten měsíc vydrží. Mně osobně přijde lepší koupit nižší model, ale s větší pamětí, než nejnovější model s mizernou pamětí, ale to záleží, na co ho ten který uživatel má. Já fotím a natáčím, takže pro mě je velikost paměti dost důležitá. Nějak mám osobní strop za telefon 20 tisíc a opravdu si neumím představit dát za telefon 30
. Tohle je pro mě dávno za nějakou vnitřní hranicí únosnosti, takže já bych do desítky nešla, ale pro mě je to o principu, že nejsem ochotná za to ty peníze dát, protože si myslím, že to tu hodnotu (ani faktickou, ani užitnou) prostě nemá.
@AudiH oni poslali sami aktualizaci. Klasicky akt. softwaru. A co se tyce baterky, tak jindiky temto problemum snad nabizi za polovinu ceny