Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
právě si nedokážu představit, že telefonuju někde, kde je rušno… jinak mi přijde super, funguje krásně, celou dobu byl v obalu a s předním nalepeným origo sklíčkem, vypadá fakt hezky, tak zatím to vypadá, že si ho nechám a zkusím nechat pročistit
Můžeš ho i jemně zkusit vyčistit měkkým kartáčkem. Myslím, že to bude nečistotou, ale profi čištění určitě neuškodí ![]()
Ahoj holky, mohu se vás zeptat jakej je podle vas momentálne nejvýhodnejsí iphone a proc? ![]()
Jako financne? Asi Iphone 7/7s do nizsi rady bych uz nesla. Samozrejme je nejlevnejsi ![]()
Mám 7+, partner už třetí SE - v žádném z případů nebyla chyba v telefonu. Jezdí závodně na skatu a SE je jediný model, který se vejde do kapsy a netlačí při dřepu, ohybu, a kdovíčem. Kdyby byla nová řada ve velikostech SEčka, ale takhle je to fakt jediná možnost. Škoda.
Mám první iPhone asi 5 týdnů a mám s6 a jsem spokojená. Pokud vím, tak vyšší model má akorát rozpoznání obličeje namísto jen prstů. Nicméně pokud si můžeš dovolit utratit více, tak určitě jdi do toho vyššího modelu.
Jak myslíš nejvýhodnější? Osobně bych už nešla pod radu 7. A tedy nový telefon, použity bych nebrala vůbec. Já mám X a zatím je to pro mne za ta léta nejprijemnejsi iPhone. Docela mne i překvapila baterie, drží solidně