Jaký koupit iPhone?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
10.1.18 10:17

@XYZ1234 to mas pravdu. Dostala jsem ho jako darek a byla jsem svym zpusobem nastvana ( v navalu radosti ), protoze je to naprosto prepalena cena. Taktez jsem ochotna dat za tlfn 20k prece jen ho nejvic pouzivan. 30k uz je silenost. Zvlast treba nove sklo na X predni stoji 12.000 zadni 15.000. Za nove sklo na 6s jsem loni dala 6.000.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
10.1.18 12:42

Začínala jsem před lety na 4, byla fajn. Před rokem jsme z druhé ruky pořídili skoro novou 6 za 8.000 a funguje parádně. Jsem spokojená - zařídím na tom spousta věcí i pracovních. Manžel je spokojený s 5S - aktualizace stále fungují. Asi bych to řešila podle aktuálních financí. Taky je pak rozdíl, jakou má telefon kapacitu. 16 GB, 64 GB, 120 GB - podle toho se taky cena odvíjí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.8.18 11:52

A je rozumné koupit iphone 6s, 2 roky starý, za 5 tis.? Poradí někdo? :) Zdroj je samozřejmě ověřený, takže žádné špeky v tom hledat nemusím…jen nemám s iphony vůbec žádné zkušenosti, tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28608
5.8.18 12:04

@EtaOva já ho mám a jsem s ním spokojená :) jen podle vnitřního úložiště, jen 16GB je dost málo :think: jinak parádní telefon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.8.18 12:06

@EtaOva a paměť to ma jakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.8.18 12:10

@Margery díky :)

@Tichošlápek 64 GB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.8.18 12:24

@EtaOva no. To není žádná hitparáda, ale stačit ti to asi bude. Ta cena mi prijde dobra ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 13:35

Určitě ty novější!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33211
5.8.18 13:37

@mamca_anca_blanca Proč? 6s není vůbec špatnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.8.18 13:57
@arinecka píše:
@mamca_anca_blanca Proč? 6s není vůbec špatnej :nevim:

Já mám už čtyři roky pořád 6 Plus a jsem spokojená, ale myslím si, že se vyplatí o trochu připlatit za novější model, jelikož přeci jen vydrží potom déle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33211
5.8.18 14:45
@mamca_anca_blanca píše:
Já mám už čtyři roky pořád 6 Plus a jsem spokojená, ale myslím si, že se vyplatí o trochu připlatit za novější model, jelikož přeci jen vydrží potom déle!

Tak ne každý si kupuje mobil s tím že ho bude mít co nejdéle :mrgreen: Já jsem nikdy neměla jeden mobil déle než dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.8.18 16:27
@EtaOva píše:
A je rozumné koupit iphone 6s, 2 roky starý, za 5 tis.? Poradí někdo? :) Zdroj je samozřejmě ověřený, takže žádné špeky v tom hledat nemusím…jen nemám s iphony vůbec žádné zkušenosti, tak nevím…

Mám ho zrovna takovou dobu a vyměnit ho neplánuju, šla bych do něj, pokud je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.8.18 17:57

@Tichošlápek zrovna pamět jsem považovala za dobrou, je to druhá největší, ne? :-)

@mamca_anca_blanca ono jde spíš o to, že se mi naskytla zrovna tahle nabídka od známého… jinak bych použitý telefon nekupovala (nevěřím jim) a koupila bych nový a určitě vyšší řadu, zajímá mě spíš, jestli je iphone 6s za 5tis. dobrej kup ;)

@Sabinka už ho mám doma na zkoušku, vypadá dobře, v pořádku by být měl, tak uvidím… do zítřka se mám rozhodnout… zarazil mě jen reproduktor, abych pořádně slyšela volaného/volajícího , musím to mít na nejvyšší hlasitost, je to normální? Můj muž má SE a prý to tak taky má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.8.18 18:02

@EtaOva Ja mam největší možnou a stejne dokupuji úložiště :D jinak to s tím reproduktorem tedy skutečně normální není. Měla jsem SE, 6s a X a ani u jednoho nebylo třeba mít reproduktor na max. To by mi tedy vadilo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.8.18 18:17

@EtaOva
Mně se tohle také stalo, ani jsem nemohla telefonovat ve městě…, myslela jsem si, že je chudák už starý, pak mi spadl na zem a rozbila jsem si přední sklo, nechala jsem si ho opravit a tam mi ho i vyčistili - od make-upu atd a super, takže může to být tím, jinak normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák