Jaký krém proti celulitidě + co ještě pomáhá?

3395
26.2.16 06:16

Jaký krém proti celulitidě + co ještě pomáhá?

Ahoj, koukala jsem tak na internet, co proti celulitidě apod. a nic moc mi to nenašlo. Akorát spoustu nabídek krémů atd..krémy na celulitidu prodávají i v lékárně, co jsem si tak všimla.. Znamená to, že opravdu pomáhají? Že to není jen reklama, co ani nemá žádný účinek? Máte některá nějaký krém ozkouseny a viditelně vám pomohl nebo pomáhá? Budu moc rada za tipy a postřehy. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
288
26.2.16 06:35

Kremy pomahaj proto ze jima tu pokozku masirujes. Takze suchej kartac, 5 minut dvakrat denne masirovat. Va sprse stridat teplou a studenou vodu. A hlavne hodne hodne pit. Cistou vodu. Kremem urcite nic nezkazis ale podle me staci neco mnohem levnejsiho. Kdyz k tomu pridas nejaky cardio jeste… neni mozny se mrchy nezbavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
26.2.16 06:54

Já bych se protáhla a zacvičila bych si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.2.16 07:18

Me ma to behem 3 tydnu vyrazne pomohl vacushape, ale chce to tak 3× tydne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.2.16 07:29

@veronika6913 mě celulitida ustupuje každé jaro když začnu pořádně spotrovat běhat, brusle, chůze atd. takže pohyb - v zimně mám stehna a zadek jako měsíční krajinu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
26.2.16 07:51

@loveyme @leňulejedna @Šarlota4 @B.O.K. Team to je zvlastni, protoze ja cvicim na elipticalu plus posiluju na nohy s gumou temer denne, ted cca pul roku. Pred tim skoro rok a pak jsem mela kvuli operaci cca mesic pauzu, ale v podstate teda dva roky cvicim a to temer denne a celulitida je stale stejna. Proto me zacaly zajimat ty kremy..zda pomohou..jinak piju celkem dost a temer jen cistou vodu bez bublinek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
26.2.16 07:54

@veronika6913 u toho vacu jsi v ty podlakovy komore, ale asi jsi proste typ, na kterym se to drzi a chce to vic usili. Nebo delas neco blbe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
26.2.16 07:55

@veronika6913 a předtím si celulitidu měla? co mamka? ono je taky dost možné že to máš dědičné - větší tvorbu a pak jí prostě mít budeš :-(, můžeš jí tedy zmírnit sportem, masáže, mě ještě celkem pomáhalo lymfo a hodně sauna/pára…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.2.16 08:09
@veronika6913 píše:
@loveyme @leňulejedna @Šarlota4 @B.O.K. Team to je zvlastni, protoze ja cvicim na elipticalu plus posiluju na nohy s gumou temer denne, ted cca pul roku. Pred tim skoro rok a pak jsem mela kvuli operaci cca mesic pauzu, ale v podstate teda dva roky cvicim a to temer denne a celulitida je stale stejna. Proto me zacaly zajimat ty kremy..zda pomohou..jinak piju celkem dost a temer jen cistou vodu bez bublinek. :nevim:

uz jsem slysela od vic lidi, ze cviceni na celulitidu nezabira uplne. muze hodne pomoc, ale neresi vse. ja to mam podobne zpevnim svaly, ale kuz zustane takova „nijaka“.
mi pomaha spis kombinace cviceni+horka sprcha+masaz kremem a kartacem.

jinak ten vacushape ma pry dobre vysledky, ale docasne. kamoska byla nadsena a za mesic ji to nadseni preslo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.2.16 08:18

@veronika6913 jak se budeš sprchova, tak ona postižení místa si několikrát střídavě sprchuj horkou a studenou vodou a pak to hned pořádně promasážuj hrubým froté ručníkem. Nesleze to hned, ae pomalu a jistě to de dolu i s přebytečnou kůží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26055
26.2.16 08:20

@Ali-Ali pokud mám k něčemu dispozice, pak mám k tomu sklony a odstraňovat musím trvale a pravidelně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
26.2.16 08:45

Mně pomohla „bezbolestná“ liposukce - na slevomatu bývá hodně různých nabídek, ošetření je pak za pár peněz. Já jsem byla hned když to byla novinka a bylo to drahé, nezhubla jsem nic (a to mi přidali k zaplaceným 5 ošetřením 2 zdarma), ale celulitida opravdu zmizela. Bohužel se opět vrátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.2.16 08:45

Klasické masáže nebo cvičení moc nepomáhá. Je to lymfaticky problém…

Upravit jídlo (vynechat lepek, cukr, mlecne výrobky), vyčistit lymfu, lymfomasaze, skoricove nebo rozmarynove zabaly, masaz bankou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
26.2.16 09:00

Omlouvam se za OT, @omites vypadas, ze se vyznas, jak dlouho by cca mela probihat detoxikacni dieta na lymfaticky system?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
26.2.16 09:02
@Duckula píše:
@Ali-Ali pokud mám k něčemu dispozice, pak mám k tomu sklony a odstraňovat musím trvale a pravidelně…

no tak to jiste. akorat kdyz das za procedury 10tis, tak necekas a nikdo ti nerekne, ze bys mela chodit furt dal a neprestavat ;)

jak rikam, to neni ma zkusenost, ale kamaradka byla nemile prekvapena, jak kratce efekt vydrzel, takze jsem to psala spis jako upozorneni na to, ze to tady nekdo doporucoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková