Sedy lehy v začátku těhotenství

23.2.16 22:18

Sedy lehy v začátku těhotenství

Ahoj holky, přišla jsem si pro radu. V něděli jsem byla po půl roce navštívit posilovnu. Cvičili jsme mimo jiné i sedy lehy na stroji, ale snažíme se o miminko a možná bych mohla být těhotná a mám strach, jestli se nemohlo třeba něco pokazit? :( Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
527
23.2.16 22:21

A tos to nevěděla, když si tam lezla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
23.2.16 22:23

@Veronika2015 a co jako? já tahala v práci do 10tt 30kg bedny, taky jsem o těhu nevěděla, a nic se nestalo… zase bych nebyla tak příkrá

@priserka s.r.o. mohlo, ale věř mi, že prosperující těhotenství by tohle vydrželo naprosto v pohodě. Určitě ne ve stadiu, kdy ještě o těhu nevíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mylolite
23.2.16 22:26

Jen cvič :) pokud se má mimčo uchytit, udrží se i přes cvičení :)

• Citovat
  • Upravit
22614
23.2.16 22:28
@Mylolite píše:
Jen cvič :) pokud se má mimčo uchytit, udrží se i přes cvičení :)

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.2.16 22:31

Ja na zacatku prvniho tehotenstvi byla na zumbamaratonu, o prestavkach jsme meli posilovaci cviceni, taky byly lehsedy a dobry, mala je v poradku :-) ja o tehu vedela ale dochazelo mi to nejak pomalu :oops: jo a jeste mi pritel do bricha nechta zarazil riditko od kola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
23.2.16 22:35

Přesně na prosperující těhotenství by to nemělo mít vliv… Já nosím dceru, i kočárek s dcerou od zažátku těhotenství a ted i normálně cvičím.. I když žádné hopsání a běhání, to mi nedělá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.16 22:35

Popravdě já si to ani nějak neuvědomila.. pohyb mám ráda, pravidelně běhám a cvičím i doma, teda hlavně zadek a nohy.. ale tentokrát jsme s kamarádkou vyrazily do posilky a v tom zápalu mi to nějak nedošlo :? nějak extra jsme to ale nepřeháněly.. jen jsem ted začala zase nad vším moc přemýšlet :oops:
děkuju holky, máte pravdu, jestli se má uchytit, tak to zvládne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.2.16 23:02

@priserka s.r.o. : ne, v tech prvnich tydnech by to urcite vadit nemelo, vynechala bych akorat nejake extremnejsi prehrivani jako sauna, bikram joga apod, jinak klidne cvic. Cvicit muzes dal i jako tehotna, akorat prizpusobovat intenzitu a druh, zrovna ty sedy lehy pujdou asi pryc hodne brzy, ale nez mas aspon pozitivni test bych se tim vazne netrapila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
23.2.16 23:39

@priserka s.r.o. Netušila jsem v létě, že jsem těhotná a byla jsem v prvním měsíci na 5denním tanečním workshopu, vedra, tanec od rána do noci a málo spánku. Krátce potom jsem jela v těch vedrech na 2 dny do Olomouce a ve 2. měsíci autobusem do Chorvatska na týden a pak absolvovala šílenou cestu zpět. Teprve pak jsem zjistila, že jsem těhotná. Prosperující těhotenství se udrží. Vím o čem mluvím, byla jsem těhotná 4× včetně tohoto probíhajícího těhotenství. Jo a ještě v tom Chorvatsku jsem každý den cvičila, vč. sedů lehů.

Příspěvek upraven 24.02.16 v 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.2.16 08:52
@priserka s.r.o. píše:
Ahoj holky, přišla jsem si pro radu. V něděli jsem byla po půl roce navštívit posilovnu. Cvičili jsme mimo jiné i sedy lehy na stroji, ale snažíme se o miminko a možná bych mohla být těhotná a mám strach, jestli se nemohlo třeba něco pokazit? :( Děkuji za odpovědi

no a? cvič, jak jsi zvyklá.. já dělala taky silový sport a že jsem těhotná jsem netušila.. to ničemu neublíží - když se má chytit, tak se chytí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková