Jaký máte systém uklízení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
yse
994
10.5.20 18:45

@Afrikana :mrgreen: taky dobry reseni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
10.5.20 18:46

Taky mám doma zavedené (lístek mám na ledničce),co dělám v jaký den a co o víkendu, pak každý víkend mám ještě rozvrhnutý nějaký větší úklid, myslím tím třeba povlékání postele, otírání dveří atp, prostě co stačí po měsíci. Tak mi pak vychází denní uklid 20-30minut denně (nepočítám do toho vaření a prádlo, píšu čistě o úklidu),to podle mě je v pohodě, pak je člověk otrávený, kdyby to mělo trvat denně hodinu :(
Stejně mám pocit, že nedělám nic jiného, než vařím, peru, uklízím a furt dokola :(
Jinak jsme tři, dcera mi občas pomůže, je jí 13let.
Chodíme do práce, tak se stihne co se stihne.Je fakt, že když jsem byla doma na rodičáku, tak jsem to měla jinak zorganizované, ráda na to vzpomínám, to bylo času. Člověk si věčně stěžoval, jak nemá čas a teprve až když se chodí do práce a musí se stíhat domácnost a do toho malé školkové dítě, to teprve nastane, no a o úkolech TED…ani nemluvím :D

Chlap nepomáhá, je v práci do večera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
yse
994
10.5.20 18:47

@Peggy54 A oceni to nekdo? Kazdy mesic okna. Proc? Neryji, jen me zajima proc nekdo travi tolik casu uklidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.5.20 18:56

@yse pro muj pocit :) mame doma kocoura a ten nejradeji panackuje u oken a zvenku zase cizi kocky tak mame opatlane od pacek. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
10.5.20 18:57

@Peggy54 slusna uklidova porucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15117
10.5.20 18:58

Myčka, pračka podle potřeby, obden vysaju, vytru 2×tydne, koupelna 2×tydne, utrit prach 1× týdne, žehlení podle potřeby, prevlekani postele 1× za 2tydny, okna jaro, podzim. Úklid skříni když se mi chce, vaření zhruba obden, někdy každý den, poklizeni krámu, hracek každý den. Úklid pro mě rozhodně není smysl zivota :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24757
10.5.20 18:59
@Peggy54 píše:
Kazdy den zametu, utru prach v celem dome, dvakrat denne sprchac, umyvadla, zachody zrcadla, vanu. Sporak kazdy den, troubu po kazdem pouziti. Ob den vysavam a vytiram (rucne), jednou tydne lednicka, spary, radiatory svitidla, kytky, knihy. Od dva tydny vymena luzkovin, myti skrinek a suplet v lince koupelne. Jednou mesicne okna. Zehlim, peru podle potreby. Dvakrat/ trikrat rocne objednavame firmu na sedacky, postele a koberce.
Nemam rada deleni ze kazdy den neco, tim se jeste udela vic bordelu na uklizenem. Ale nemame nikde zadne serepeticky, az na knihovny ani policky, obrazy, fotky a jine pracholapky

ahoj, z toho mám trochu husí kůži..
mám ráda pořádek, ale tohle je dle mého antiseptická domácnost (packy od koček bych teda taky setřela :mrgreen: )
chodíš, prosím tě, do práce!!??? ;) a VY nemáte doma vůbec žádnou poličku ani obrázek ani fotku!??? tak to je na terapii, promiň
PS : máš děti? žádný jejich obrázek v rámečku? žádná jejich fotka NIKDE!??? :zed: na profilu - jiná domácnost - takže nemáš klasickou rodinu? sorry za dotaz, ale tohle je fakt moc.. 2× denně šudlit sprcháč PROČ proboha!??? máš koníčky, práci, čas s rodinou?

Příspěvek upraven 10.05.20 v 19:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.5.20 19:02
@Peggy54 píše:
Kazdy den zametu, utru prach v celem dome, dvakrat denne sprchac, umyvadla, zachody zrcadla, vanu. Sporak kazdy den, troubu po kazdem pouziti. Ob den vysavam a vytiram (rucne), jednou tydne lednicka, spary, radiatory svitidla, kytky, knihy. Od dva tydny vymena luzkovin, myti skrinek a suplet v lince koupelne. Jednou mesicne okna. Zehlim, peru podle potreby. Dvakrat/ trikrat rocne objednavame firmu na sedacky, postele a koberce.
Nemam rada deleni ze kazdy den neco, tim se jeste udela vic bordelu na uklizenem. Ale nemame nikde zadne serepeticky, az na knihovny ani policky, obrazy, fotky a jine pracholapky

jestli to je prvda, tak je nemožné, abys věnovala u toho čas dětem a sobě. taky ych chtěla mít takto uklizeno, ale dlabu na to. radši budu mít bordel a budu víc s dětma nebo si dám v klidu kafe a něco si přečtu. žijem jenom jednou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
10.5.20 19:02
@Peggy54 píše:

Az jednou zestarnes a budes mit cas jen na vzpominky, snad te ty vzpominky na uklid dostatecne utesi. 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.5.20 19:03

@00000000 no…tak já jsem na rd se třema dětma ve věku do pěti let a moc času teda nemám…ale taky se děsím co bude za rok až půjdu do práce… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
10.5.20 19:05

@Lucy75 chodim ale az na 11 takze mam rano cas :) nemame, kdyz teda nepocitam ty velke knihovny a satni system. Mame bile zdi, nelibi se nam barvy. Fotky mame v el. ramecku, pocitacu, nemusime se na sebe divat a na umeni nejsme uz vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
10.5.20 19:16

@fíkofka čistý dřez - z toho už mi, co jsem doma díky coronakrizi docela hrabe. Sotva doumívám, jdu dělat nějaké další jídlo. :zed: Večer uklidím kuchyň, mám čistý dřez. Přijde partner a začne jíst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
10.5.20 19:20

@omites no my máme myčku, takže dřez je čistej, ale to nakopnutí jsem myslela to, jak ho naplníš vodou a nalijes do něj savo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.20 19:23
@Peggy54 píše:

Tak z tohohle se mi normálně zježily chlupy. 8o :mrgreen: Sprcháč 2× DENNĚ? To jako co, proč? :lol:

• Citovat
  • Upravit
1540
10.5.20 19:23
@Peggy54 píše:

Jednou mesicne okna a dvakrat denne veci v koupelne? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný